abim ve yengem birde siz yorum yapın istedim..

zaten zor günlerinizde yoklarmış bundan sonra da olmasınlar ya sallayın ben olsam hiç aramam.
akraba "bence" gereksiz yere sorun çıkaran insanlardan başka bir şey değil.
1 tane candan akrabam yok.
hepsi akbaba.
yengenizi aramayın sormayın bence.
arabaya binemedi diye sizi silecek mi siz onun üstünü karalayın gitsin.

Benimde abim evli.Aramızdaki saygı sınırını her daim koruyorum. Sanırım baştan çok imtiyaz tanıdınız yengenize. Yani ona ne yanınıza kim oturursa oturur. Ablanız olsa bunu diyen anlarımda yenge ne alaka yani. Sırf bunun içinde abinizi doldurmuş şuan abinize çok üzüldüm böyle biriyle ömür geçireceği için. Abinizde böyle bir durum için size sırtını çeviriyorsa o abi de de sorun var bana göre. Sizde bundan sonra muhatap olmayın o nedir öyle çocuk gibi şekerini elinden alıyorsun ağlıyor.

ablamın sorusu yengen mi gelecek olduğu için bende yengem yiğenimle ilgilensin ben arkadaşıma söz verdim demiştim tamda böyle bir cümle kurmuştum

Belli ki her durumda rol calmayi en önde olmayi isteyen biri , abinde dolduruşa geliyor çok normal..

Düşünme bile bu durumlar soğuyunca abinle buluşur konuşur anlatırsin kendini..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

zaten evlendikten sonra baya bi uzaklaştı annemden babamdan sanki silmeye yer arıyormuş gibi hareket ediyordu

kendine eder bindiği dalı kesmekle, silmeye çalışmakla, eşinin ailesi asla kendi ailesi gibi olmaz, kessin bindiği dalı onu kendiyle başbaşa bırakın, zaman öğretir nasılsa ona

anneniz yada bir aile büyüğünüz neden aranızı bulmadı
bu arada yengeniz cok fesatmıs tıpkı benım yengem gibi:))

yengen kaynanalık yapıyor..

abin görumcelik..

malesefki yengem çocuk gibi her dediğini ağlaya sızlaya yaptırıyor şimdi onu kötülemek gibi olacak ama kandilde yada normal bir günde kendi annesine annanesine gider annemlere gitmezler yarım ağızla bi telefon ederler halbuki ailem hala onların düğün borçlarını ödüyor en çokta anneme babama üzülüyorum

bir büyüğünüz neden ara bulmamış demiş bir arkadaş annem ve ablama sakın bizi bir araya getirmeyin dedim onlarda bana hak verdikleri ve çokta sinirli olduğum için böyle birşeye kalkışmadılar

abimlerin düğün zamanı biz yengemin ailesiyle çok içli dışlı olduk sonra moku çıktı afedersiniz

Son düzenleme:
ne kadar gereksiz ya banane görümcemin gerdeğinden kınasından çağırırsa giderim çağırmazsa vardır bi bildiği yani bu ne arsızlık.....

Hiç sevmem bu tür fesatları. Ama abinle de bir kadın için aranı açma. Yine konuşun, ama yengenle fazla muhattap olma.

Hiç sevmem bu tür fesatları. Ama abinle de bir kadın için aranı açma. Yine konuşun, ama yengenle fazla muhattap olma.

Allah diyorum yengemle beni karşılaştırmasın zaten insan olup birebir benle çözseydi problemini bu kadar dert etmezdim zaten

Yenge gelin pesine gitmez erkek tarafindan gorumce gider kizi aldik diye yengenize en guzel cevabi vermissiniz cocugu ile ilgilensin dugun karmasasinda cocuguna kim bakacak diye dusunmemis bile bos verin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu insanlarin varya isleri yok ne yapsamda problem cikarsam diye bakiyorlar herhalde...ya kiz kimi isterse o biner...yani illa ben binecemde binecem...bu ne yaa

ne kadar güzel söylediniz.. benim çocuğum olacak ben onu bırakıpta düğün arabasına binmeyi dert edicem te allahım sinirimden gülüyorum artık

bu insanlarin varya isleri yok ne yapsamda problem cikarsam diye bakiyorlar herhalde...ya kiz kimi isterse o biner...yani illa ben binecemde binecem...bu ne yaa

binicem üstüne vurucam kırbacı

bence abini ara özür dile ve gecmis bayramini kutla ve diyer konuya hic girme belli araliklarla abini ara ve o yenge bozuntusunu hic sorma yokmus gibi davran niye ellin kizi icin abinle küs kalicakmisin ama abindede hata var hic böyle kadinlar arasinda ki sorunlara karismamasi lazim siz ister küser ister kavga edersiniz kadinlar arasinda sorun hep bundan cikiyo bence hep taraf tutmaktan ya aileye taraf tutarlar yada karisina denge bulabilen erkek cok az malesef

henüz kardeşi 1-2 haftalık evliyken kandil günü karısı yüzünden dolduruşa gelip kardeşini silen bir abiden özür dile diyorsunuz şuan değil belki sinirim geçince

ne kadar güzel söylediniz.. benim çocuğum olacak ben onu bırakıpta düğün arabasına binmeyi dert edicem te allahım sinirimden gülüyorum artık

bence yengenin ici pislik...maalesefki erkek evlendimi zaten bana kalirsa ailesiyle araya biraz sogukluk giriyor...hani elin kizi napiyor ne ediyor kendi tarafina cekiyor...hahaha gorende beni gelin degilde kaynana sanar...ama ben esitlikten yanayim arkadas...hep bana Rabbena olmaz...

kaldiki dedigin gibi cocugun varsa ne isin var...valla istesende artik oyle cocuksuzlar bekarlar gibi her eglenceye katilamiyorsun..herseyden once cocugun gelmeli yani..kaldiki sana gel diyen bilen yok

Diyorum ki bazı insanların cidden hayatta başka hiç bir işi yok. Yani başka hiç düşüneceği kafa yoracağı olay yok. Bir işe yaramışlık hissi, hayatında başrol oynadığını hissettiği bir alan yok. Neymiş efendim arabada oturacak, neymiş efendim kınayı yakacak. Bu mu yani? Birinin kınasında kınayı sen yakınca cennetten müjdeci mi geliyormuş? Ya da kraliyet nişanı gibi bir şey mi bu?

Şunu insanların hepsinin aklına koyması gerekiyor. Düğün gelin ve damat ile ilgili. O gün onlar ne diyorsa o. Olurda ters bir şey söylerlerse de heyecanlarına vereceksin. Benim arabamda sadece kardeşimi istedim. O yüzden arabayı kullanmak için bekar birini tercih ettik. Görümcem yok olsada farketmezdi. Araba kullanmak istiyorsa buyursun kullansın ama arkada ancak bana ve kardeşime yer vardı. Ve kardeşim orada olacaktı. Şahitlerden biri de kardeşimdi. 4 tane şahidimiz vardı biri kuzen diğeri arkadaşlardı. Aman falanca amca olsun gönlü olsun derdimiz de olmadı. Biz ne istiyorsak oydu ve ötesi de yoktu. İnsanın en güzel gününü içine ediyorlarsa güle güle.

abiniz sizi böyle bi sebepten nasıl silebiliyo ben onu anlamadım

hayır önce gel desekte sonra sözümüzden caysak neyse eşim düğün üstü araba ayarlamaya çalışırken en olmadı abim arabayı kullanacak yengem gelicek dediğinde ne münasebet benim yengenle doğru düzgün muhabbetim yok benim yanıma beni anlıcak bana yardım edicek bana moral vericek insan lazım demiştim eltim bozulmadıda benim yengem bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…