ablamın sorusu yengen mi gelecek olduğu için bende yengem yiğenimle ilgilensin ben arkadaşıma söz verdim demiştim tamda böyle bir cümle kurmuştum
zaten evlendikten sonra baya bi uzaklaştı annemden babamdan sanki silmeye yer arıyormuş gibi hareket ediyordu
gelin arabasına binemedi diye günlerce kocasına eziyet eden kadına kadın denmez..o evliliğin sonu da pek hayır değil..istediği şey olmadığı zaman yengen aile iç huzurunu bozuyor anladığım kadarıyla ,yazık çok yazık...benim görümcem var ona rağmen arkadaşım yanımdaydı kimsede gönül koymadı..bak görümce diyorum ordan hesap et..
anneniz yada bir aile büyüğünüz neden aranızı bulmadı
bu arada yengeniz cok fesatmıs tıpkı benım yengem gibi:))
O nasıl bi gelinmiş öyleaman hiç prim vermeyin bir yerlerini kaldırmayın. Abiniz yeterince kaldırmış. Kendi haline bırakın oynasın. beni düğünde arabaya almadım diye değil yengem değil abim kimse azarlayamaz. Hele ki yenge gazıyla haksız konuda azarlayan abi hiç olmasın. Ben olsam aramam da sormam da. Görüşmeyi çok istiyorlarsa davranışlarını düzeltip gelirler. Hiç takma boşver.
yengen kaynanalık yapıyor..
abin görumcelik..
Ay cok ilginç kadın cocuk gibi ya sanane kim oturursa otursun kim yakarsa yaksın kınayı hiç sevmem böyle herşeyde kendini öne atan başrol olmaya calışan insanları
Sen yanlış bişey yapmamışsın kendini kötü hissetme ama et tırnaktan ayrılmaz bayramda kandilde abinle aranı yapmaya bak yengenle de mesafeli ol bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde abim evli.Aramızdaki saygı sınırını her daim koruyorum. Sanırım baştan çok imtiyaz tanıdınız yengenize. Yani ona ne yanınıza kim oturursa oturur. Ablanız olsa bunu diyen anlarımda yenge ne alaka yani. Sırf bunun içinde abinizi doldurmuş şuan abinize çok üzüldüm böyle biriyle ömür geçireceği için. Abinizde böyle bir durum için size sırtını çeviriyorsa o abi de de sorun var bana göre. Sizde bundan sonra muhatap olmayın o nedir öyle çocuk gibi şekerini elinden alıyorsun ağlıyor.
Hiç sevmem bu tür fesatları. Ama abinle de bir kadın için aranı açma. Yine konuşun, ama yengenle fazla muhattap olma.
Yenge gelin pesine gitmez erkek tarafindan gorumce gider kizi aldik diye yengenize en guzel cevabi vermissiniz cocugu ile ilgilensin dugun karmasasinda cocuguna kim bakacak diye dusunmemis bile bos verin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu insanlarin varya isleri yok ne yapsamda problem cikarsam diye bakiyorlar herhalde...ya kiz kimi isterse o biner...yani illa ben binecemde binecem...bu ne yaa
Selam kızlar.. düğün günü yaşadım olayı sizlerle paylaşmak istedim;
malumunuz 3 aylık evliyim düğün günü evden çıkmadan önce ablam arabada yanına kim gelecek dedi ben arkadaşım gelecek yengem kadirle(yiğenim) ilgilensin dedim bunu söylememle yengemin odanın kapısını tak diye çekip gitmesi bir oldu düğünümde hiç piste çıkmadılar özel bi fotomuz bi anımız bile yok en mutlu günümde onuda geçtim düğünümden bir hafta yada iki hafta sonra bir pazar kandildi hiç unutmuyorum abim beni aradı ve sen niçin yengeni yanına almıyorsunda elin kızını (elin kızı dedikleri 17 yıllık çocukluk arkadaşım hatta kardeşim yani) oturtuyorsun diye çıkıştı belli ki yengem doldurmuştu ama böyle birşey için abimle bütün bağlaırımızın kopacağını beni sil sen saygısızsın diyeceğini hiç ummazdım bende o anlık sinirle cevap verdim tabi siz benim hangi zor günümde yanımda oldunuzda en mutlu günümde arabanın başına kurulacaksınız dedim telefonu suratına kapattım ve o gün bugündür kandil geçti ramazan geçti bayram geçti hiç bir araya gelmedik..
yengem bir sorunuda ablamın kınasında çıkarmıştı ablamın kınasını o yakacakmış bizde adet kızın teyzesi yakar o kadar güzellikle söyledik kına öncesi büyük teyzemiz yakacak die dinlemedi ve ablamın kınasındada astı suratını oturdu uzaktan izledi..
şimdi bu yenge bizimle kafamı buluyor bizmi ona görümcelik yapıyoruz omu bize görümcelik yapıyor anlamadım
bence abini ara özür dile ve gecmis bayramini kutla ve diyer konuya hic girme belli araliklarla abini ara ve o yenge bozuntusunu hic sorma yokmus gibi davran niye ellin kizi icin abinle küs kalicakmisin ama abindede hata var hic böyle kadinlar arasinda ki sorunlara karismamasi lazim siz ister küser ister kavga edersiniz kadinlar arasinda sorun hep bundan cikiyo bence hep taraf tutmaktan ya aileye taraf tutarlar yada karisina denge bulabilen erkek cok az malesef
ne kadar güzel söylediniz.. benim çocuğum olacak ben onu bırakıpta düğün arabasına binmeyi dert edicem te allahımsinirimden gülüyorum artık
bence yengenin ici pislik...maalesefki erkek evlendimi zaten bana kalirsa ailesiyle araya biraz sogukluk giriyor...hani elin kizi napiyor ne ediyor kendi tarafina cekiyor...hahaha gorende beni gelin degilde kaynana sanar...ama ben esitlikten yanayim arkadas...hep bana Rabbena olmaz...
kaldiki dedigin gibi cocugun varsa ne isin var...valla istesende artik oyle cocuksuzlar bekarlar gibi her eglenceye katilamiyorsun..herseyden once cocugun gelmeli yani..kaldiki sana gel diyen bilen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?