- 14 Mart 2013
- 7.869
- 3.918
- 448
Aynen öyle benim dayımın eşi yapmıştı yardımcı olmuştu herşeyde. Maalesef konu sahibi gerçekten çok seviyesiz söyler söylüyor, yolarım, yok taş kafalı, yok çay kahve içtik face koyduk çatlamıştır bu ne yanu kesinlikle bu olayın bahane olduğunu düşünüyorum. Bunlar nasıl konuşmadır ne kadar terbiyesizce yani. Ağabeyi de bunun farkında olduğu için tavrını koymuş sevmeyebilir ama saygı göstermek zorunda yani cümlelere bakar mısınız inanılmaz kötü. Gönlünü bile almamış yengesinin. Onun adına konuşmuş sormak bile yok yanıma oturabilecek misin diye direkt kendi kararını vermiş ki ben hiçbir gelin arabasında arkadaşş görmedim hep akrabadan biri oturur genelde de yenge olur hayır tamam arkadaşı otursun da öyle diyeceğine yenge arkadaşımın oturmasını istiyorum da diyebilirdi şu sözlerinden sonra inadına öyle dediği çok açık yani ağabeye yazık bu seviyede kardeşiyle uğraştığı için.
Yengen: Hürrem
Abin: Süleyman
Abin gaza gelmese iyiydi ama demekki Hürrem işinde başarılı
adetimizde yengenin oturması diye birşey yok diye söylemiştim bir önceki sayfada sadece sünnet kınası yakar bizde yenge evet yanımda istemiyorum çünkü hangi zor günümde yanımda olduda en mutlu günümde baş köşeye kurulacak yok öyle bir dünya yengemlerin çocuğu olmadığı için koruyucu aile oldular çocuğu önemsemiyor hep abim koşturuyor peşinde sabahları çocuk erken uyanıyor diye bağırmaktan bütün evi uyandırıyor kaç sabah şahit oldum onlarda kaldıklarımda belki ilgilenmesi gereken bir çocuğu vardır aklına gelirde herşeye atlamasın diye yengem çocukla ilgilensin dedim abiminde kandil günü beni aramasının nedeni kandilimi kutlamak olsaydı ağzıma *ıçmazdı birdaha beni arama sil beni demezdi kandilin mübarek olsun ama seninle sonra konuşacağız derdi
bu kadar yüzü nerden buluyo yengen abinden mi benim görümcem evlense ben bi adım geride dururum yani yardım isterse edemem demem tabi ki ama niye kendimi birinci plana atayım ki arkadaş bi çok akrabnın önüne geçer benim düğünümün her aşamasında en yakın arkadaşım yanımdaydı şimdi onu yanıma almıcam da abimle evlenen tripcan bi kadını mı alıcam o hakkı kim vermiş ona.. çok saçma yani
Yengene fazla yüz vermişsiniz demek ki herşeye atlıyor kendinde hak görüyor. Annen konuşsun abinle siz kardeşsiniz böyle şeyler için gerilmeyin diye..
valla küsen arkasını dönen ortada ben birşeyleri bahane etmiyorum herkes kendi seviyesine baksın sadece bir konu üzerine hakkımda böyle ağır ithamlarda bulunamazsınız burda yolarım ederim yazıyorsam kalkıpta gerçekleştireceğimden değil o kadarda cahil değilim beni işi düşünce arayan böyle saçma şeylerle abimi bana karşı dolduran bir insanı adam yerine koymam bile
yenge kınayı sünnette yakar kız kınasını teyze yakar bizde böyledir.
Ne alakası var Allah aşkına hiçbir alakası yok söylediklerinizin yazdıklarınızla. Çocukla ilgilenmiyormuş da çocukla ilgilensinmiş de zor gününde yanında olmamış da vs. geçin bunları bariz nefret ediyorsunuz yengenizden söylediğiniz sözlere hakaretlere bakın. Evli olduğunuzdan bile şüpheleniyorum yaşınız herhalde 18-19 çok saçmasınız çünkü. Ne olursa olsun o gün o evdeymiş hangi zor gününde yanında olacaktı yanındaymış ya işte. Köşeye kurulmak ne alaka arabada yanına binecek diye hem öyle olsa ne olur millete karşı yani size yakışan sormak biner misin demektir güzellikle çocuk var binemezsin diye düşündüm demektir o çocuğa baksın demek ne oluyor size mi düşüyor bunu demek ağabeyin der sen çocuğa bak diye. Herşeye atlamasın demişsiniz pes doğrusu biz olması gerekeni söylüyoruz sonra da piste çıkmadı tabii ki çıkmaz. Ağabeyinde herşeyin farkında sen ne kadar yırtınsın da kusura bakma ağabeyim yengeni çok seviyor gerçek bu ve koruyor senden çünkü tavrını hakaretlerini biliyor görüyor yoksa neden korusun. Kandil de sizin aramanız yakışık alırdı diyorum aradı şöyle dedi haketmişsiniz çünkü arkasından konuştuğunu da biliyordur ağabeyiniz kızdığına göre demek ki adetlerinizde varmış değil mi adetleriniz de yoksa neden kızıyor zaten ağabeyin senin kandilini kutlamakla mükellef değil bayramda neden gitmediniz peki? ettiğiniz hakaretlere bakın bende yengenizin yerinde olsa ağzına geleni sayan beni yok sayan biriyle görüşmem iyi yapıyor.
Selam kızlar.. düğün günü yaşadım olayı sizlerle paylaşmak istedim;
malumunuz 3 aylık evliyim düğün günü evden çıkmadan önce ablam arabada yanına kim gelecek dedi ben arkadaşım gelecek yengem kadirle(yiğenim) ilgilensin dedim bunu söylememle yengemin odanın kapısını tak diye çekip gitmesi bir oldu düğünümde hiç piste çıkmadılar özel bi fotomuz bi anımız bile yok en mutlu günümde onuda geçtim düğünümden bir hafta yada iki hafta sonra bir pazar kandildi hiç unutmuyorum abim beni aradı ve sen niçin yengeni yanına almıyorsunda elin kızını (elin kızı dedikleri 17 yıllık çocukluk arkadaşım hatta kardeşim yani) oturtuyorsun diye çıkıştı belli ki yengem doldurmuştu ama böyle birşey için abimle bütün bağlaırımızın kopacağını beni sil sen saygısızsın diyeceğini hiç ummazdım bende o anlık sinirle cevap verdim tabi siz benim hangi zor günümde yanımda oldunuzda en mutlu günümde arabanın başına kurulacaksınız dedim telefonu suratına kapattım ve o gün bugündür kandil geçti ramazan geçti bayram geçti hiç bir araya gelmedik..
yengem bir sorunuda ablamın kınasında çıkarmıştı ablamın kınasını o yakacakmış bizde adet kızın teyzesi yakar o kadar güzellikle söyledik kına öncesi büyük teyzemiz yakacak die dinlemedi ve ablamın kınasındada astı suratını oturdu uzaktan izledi..
şimdi bu yenge bizimle kafamı buluyor bizmi ona görümcelik yapıyoruz omu bize görümcelik yapıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?