abim ve yengem birde siz yorum yapın istedim..

Bizde gelin arabasina kiz tarafindan kimse oturmaz. Erkek tarafi oturur. Ben de birileri oturmustu ama hatırlamıyorum. Yengeye mi kalmis oturmak. Bi 4 yasindaki yegenimi aldim yanima. Kurban olduğum nasil da halam halam diyordu.
Siz iyi tepki vermissiniz ama ben olsam arar yengemi sesini de kaydederek hesabını sorardim.. var mi elin kizinin gelip abimi bana karşı doldurtmasi?..

keşke abine karşılık vermeseydin yengem sana ne anlattı bilmiyorum abi ama daha sonra yengemin anlattıklarını birde benden dinlersin deyip kandilini kutlayıp kapatsaydın keşke.. ama dediğin gibide olmuyor diyeceksin... sen şimdi yengeni haklı çıkartmış oldun benim kötü günümde yanımdamı oldunuz ki demişsin bende olsam o haraketinde bir artniyet arardım k.bakma :)))

bence yengeni ara ve hesap sor ya da annen arasın
oldu valla herkesi önüne geldiği gibi dolduracak mı
haddini bilsin biraz

En güzelini biz yapmışız anlaşılan, direksiyonda eşim, yanında ben ve araba da başka kimse yoktu...En sevmediğim şey gelin arabasına gelin-damat dışında birilerinin binmesi..

Ben böyle sorunlar yaşamamak için kimseyi almadım arabaya
Heryerde adet farklı kimisinde kız tarafı olur arabada kimi yerde erkek tarafından biri
(Bence kız tarafından biri olmalı adı üstünde yahu gelin arabası )
Abinin eşi kırılmış çnk özellikle o gelmesinde kim oturursa otursun gibi olmuş ( yeğenime ilgilensin )

Kınaya gelince çoğu yerde yenge yakar yenge yoksa evliliği iyi giden aileden biri yakar

hic uzulme boyle fesatla knusmaman daha hayirli , simdi gorustugunu dusun ewine grcek kimbilir ne fesatliklar yapacakti .Binse ne olur binmese ne olur.Bu tarz kisilerin gözlerinde we kalplerinde perde war. Allah yardimcisi olsun.

benim abim karı gazına gelipte beni sosyal medyada heryerden silip engelleyecek hemde ben sakin olucam cevap vererekte yengemi haklı çıkartmış olucam iyi yapmışım o zaman ne diyim

hic uzulme boyle fesatla knusmaman daha hayirli , simdi gorustugunu dusun ewine grcek kimbilir ne fesatliklar yapacakti .Binse ne olur binmese ne olur.Bu tarz kisilerin gözlerinde we kalplerinde perde war. Allah yardimcisi olsun.

bir kere evi görmek için götürmüştüm evimde sadece tül perde vardı o zaman niye mutfağımdaki perde stormuş onun mutfak perdesi normalmiş diye gitti 3 yıllık herşeyi yepyeni olduğu halde tülünü değiştirdi ne diyim yani ne diyim

yenge kınayı sünnette yakar kız kınasını teyze yakar bizde böyledir.

bence yengeni ara ve hesap sor ya da annen arasın
oldu valla herkesi önüne geldiği gibi dolduracak mı
haddini bilsin biraz

anneme dedim kaç kere ya sen ara haddini bildir yada ben arıcam diye ses seda yok çünkü biliyorum arasam açmaz korkar

ah nerde böyle olgun düşünecek insanlar hep bi kıskançlık hep bi olay merakı yeterki huzur kaçırsınlar başka birşey değil

ayyy valla kinayi sen yaksan ne yakmasan ne dimi ama??? sen yakmayinca bu kiz gelin olamiyor mu ???

benim gorumceme israr ettilerde ancak yaktim kinasini..yani esim tarafininda adetleri bizden farkli..kina yakacaksin demeselerdide...banane bee kim yakarsa yaksin...

ben arıcaktımda eşim engel oldu bırak muhatap olma abindir sinirleriniz geçer konuşursunuz demişti

yenge kınayı sünnette yakar kız kınasını teyze yakar bizde böyledir.

bizim tarafta söylediğim gibi arabaya görümce biner kınayı da oğlanın teytzesine yaktırırlar..bizde insitayif vardı kınamı hocamız yaktı arabama arkadaşım bindi..ama olay kim bindi kim indi değil yoksa bir tur daha çeviririz yengeyi zaten
yengenin daha yeni yengenin hemde hatta güccük evladı olan yeni yetme yengenin görümcelerinin mutlu günlerinde assolist olma çabası olmayınca da kocasına eziyet etmesi iki kadının arasındaki mevzuya dengesiz bir herifin girmesi..iki kişinin arasındaki muhabbet iki kişide olur kardeşleri küstürünce noldu yenge şimdi bol bol kına yakabilir meydan onun istediği her yere assolistçe sadece kendi yakabilir yani....

görümcem yok ama olsada böyle yaklaşmazdım yani kim kimin kınasını yakıyorsa yaksın ben gider oynar kendi kınamı yakar evime dönerim

anneme dedim kaç kere ya sen ara haddini bildir yada ben arıcam diye ses seda yok çünkü biliyorum arasam açmaz korkar

ama canım böyle olmaz ki
hem düğünü sana rezil etmiş bide abini dolduruyo
zaten erkekler çok çabuk dolduruşa geliyo nedense
resmen aranızı bozmak için yapmış kocasını tanımıyo mu sanki

ben olsam bi güzel haddini bildiririm
en azından yanına kar kalmamış olur
telefona çıkmazsa evine gider suratına söylerim sonra da gerekmedikçe görüşmem
öyle insanların hiç gereği yok doğrusu

ay negüzel yazmışsın kimin ne arabasına biniyosa binsin nerde kına yakıyosa yaksın şimdi ama allah büyük onunda erkek kardeşi var ahh ahh allahım sen durumları görüyorsun aminnn

Ya salla gitsin ya... Sen esinle mutluluguna bak. Ayrica dogru demissin gitsin cocuguyla ilgilensin veya boy gostermek istiyo gitsin dugunde abinin yaninda boy gostersin. Sinir oluyorum boyle tiplere yaptiklari yuzunden aileler bozuluyo. Bir tanede esimin tarafinda var boyle. Yakinda elimde kalacak diyr korkuyorum....

Samsung Mobile'den gönderildi...

biliyomusun karşımda görürsem döverim diye korkuyorum şaka bi yanada abimlemi konuşsam yengemlemi kararsız kaldım şimdi yengemle gidip konuşsam yine abimi fitlicek

biliyomusun karşımda görürsem döverim diye korkuyorum şaka bi yanada abimlemi konuşsam yengemlemi kararsız kaldım şimdi yengemle gidip konuşsam yine abimi fitlicek

bence uzunca bir süre iki kardeşmişsiniz gibi davran yani ablan ve sen..hiç abin olmamış gibi inan olsun faydasını çok görürsün bence...sallanmadığını anlayınca daha çok kudururda abin artık ona dayanamaz gibime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…