- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.336
- 548
- 29
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Ehlıyet parası için bu lafı eden kira parasını verırmı sanıyorsunuz üzüldüğünüzle kalacaksınızAksine ben kız evlat olarak çok fazla işlerine koştum. Kız olduğum için kendilerince bana fazla yatırım yapmak istemezlerdi. En basitinden abim ve erkek kardeşimi ehliyet kursuna gönderdiler. Ben de gitmek istiyorum diyince seni de kocan göndersin dediler. Durumu bu örnekle anlayabilirsiniz. Tabi ki zoruma gidiyor.
Babanız düşünse zaten abinize ev verdiğinde ayrımcılıkmış gibi düşünmesin diye size de verirdi. O yüzden söylesenizde değişmeyebilir. Ben adil olunmasından yanayım. Bazen aileleri anlamıyorum ölmeden paylaştırmıyorlar ev arsaları kardeşler birbirine giriyor. O yüzden kardeşlerin boşu boşuna aralarında polemik, soğukluk olmadan ailelerin düşünmesi gerek. Ama kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz boşverin.Babamın kendi oturduğu haricinde kira geliri 6-7 bin arasında değişen 4 dairesi var. Abim evlenecek ve bu dairelerden birinde oturacak. Abim ve eşi çalışıyor. Babamla aynı şehirdeler. Ben farklı şehirdeyim. Evliyim. Eşim de ben de çalışıyoruz. Kiradayız. Sizce ben de bir dairenin kira ücretini almalı mıyım? Yoksa hiç sesimi çıkartmayayım mı?
busgokun dediği gibi olur bu seferde miscim
orası öyle tabiki ama şey kötü olmaz mı hem birşey alamayacak hemde araları bozulacak şimdi en azından ailesiyle görüşüyor sonra araya soğukluk girince kötü olursane düşünürlerse düşünsünler çok mu önemli diyorum ben de, yıllarca beni çöpe saymış insanlar arkamdan kıskanç dese ne şahane dese ne
Gene aybaşı olacak be gülümAa evet ya bana hep kıskanç derler oğullarınıza şunu aldınız şunu yaptınız diyince ev de istersem iyice cadaloz ilan edilirim
Bu arada abim ehliyet alamadı geçemedi sınavları kardeşim aldı ama süremiyor. Bana da kocan göndersin dediler ama ben kendi paramla gidip öğrendim. Aktif kullanıyorum bu da ayrı konu tabi ama hayatımın özeti gibi hep kendim bir şeyler yaptım kendi tırnaklarımlaEhlıyet parası için bu lafı eden kira parasını verırmı sanıyorsunuz üzüldüğünüzle kalacaksınızyazıklar olsun böyle anne babalara ne denılebilirki baska
İlahi adalet şaşmaz çünküBu arada abim ehliyet alamadı geçemedi sınavları kardeşim aldı ama süremiyor. Bana da kocan göndersin dediler ama ben kendi paramla gidip öğrendim. Aktif kullanıyorum bu da ayrı konu tabi ama hayatımın özeti gibi hep kendim bir şeyler yaptım kendi tırnaklarımla
Bide geline görümce seni kıskandı derler
Ya ben sozlendim sozde takilan bileziklerden caldi babam, rezil olmamak icin aldiklari kadar bilezik aldim kendime.benzer durumdayız ,yalnız bizde fark annem oğluşcu babamda bana düşkün. annem tüm mal varlığını abime harcadı ,kalan çok büyük mirasıda abimle yediler ,biz babamla onlara afiyet olsun dedik sadece... zaten onlardan kimse birşey beklemiyorda... abime ablalık yaptım. onun çok borcunu ödedim ama annemin oğluna tapan tavrı abimden de soğumama neden oldu ,zaten bir baltaya sap olamayan biri. annemle görüşmeyi kestim. babamla görüşüyorum babam bana kızım sana ev almak istiyorum annenle abin çok ev parası yediler zaten kimsenin sana birşey demeye hakkı yok dedi ama ben yine de kabul etmedim . aslında kabul etmeye hakkım var ama babamı da evlat kayıran durumuna düşürmek istemiyorum, çirkef abim çirkinleşir . genelde de öyle olur zaten. konu sahibi para istesin ailede ondan kötüsü olmayacakyok saymak dünyanın en zor şeyi daha zor. en yakının çünkü . kimse o duruma gelsin istemem kendim yaşadığımdan biliyorum.
bi kere bunu buraya yazıyorsanız muhtemel babana bana kira ver yada bende gelcem dediginde sana yok dicektir cunku sana bunu hissettirmisler kac anne baba evi varken hemde 1 den fazla kızını uzaga yollar elli kere damata der gelin ev bos o yuzden ailen seni gözden cıkarmıs ,,Babamın kendi oturduğu haricinde kira geliri 6-7 bin arasında değişen 4 dairesi var. Abim evlenecek ve bu dairelerden birinde oturacak. Abim ve eşi çalışıyor. Babamla aynı şehirdeler. Ben farklı şehirdeyim. Evliyim. Eşim de ben de çalışıyoruz. Kiradayız. Sizce ben de bir dairenin kira ücretini almalı mıyım? Yoksa hiç sesimi çıkartmayayım mı?
işte bende sana bunda bahsediyorum sana 5000 tl ehliyet parası vermeyen kira mı verir daire mi bosuna kavge ettiginle kalır birde esine rezil olursun sakın bu ailenen seni tutmamalarını esine anlatma bugun iyisin yarın kötü olursun der baban bile sana sahip cıkmadı diyeAksine ben kız evlat olarak çok fazla işlerine koştum. Kız olduğum için kendilerince bana fazla yatırım yapmak istemezlerdi. En basitinden abim ve erkek kardeşimi ehliyet kursuna gönderdiler. Ben de gitmek istiyorum diyince seni de kocan göndersin dediler. Durumu bu örnekle anlayabilirsiniz. Tabi ki zoruma gidiyor.
Ben yerinizde olsam sesimi çıkartırdım. Anamın babamın malı onların üzerine diye öyle evlat ayrımı yapma haklarına sahip değiller. Canı isterse abime ev verecek, bana hak vermeyecek? Oldu başka? Abim evlatsa bende evladım. Benim hakkımı yerlerse bende evlatlık yapmam hiç kusura bakmasınlar.Babamın kendi oturduğu haricinde kira geliri 6-7 bin arasında değişen 4 dairesi var. Abim evlenecek ve bu dairelerden birinde oturacak. Abim ve eşi çalışıyor. Babamla aynı şehirdeler. Ben farklı şehirdeyim. Evliyim. Eşim de ben de çalışıyoruz. Kiradayız. Sizce ben de bir dairenin kira ücretini almalı mıyım? Yoksa hiç sesimi çıkartmayayım mı?
Tabi ki almalisinBabamın kendi oturduğu haricinde kira geliri 6-7 bin arasında değişen 4 dairesi var. Abim evlenecek ve bu dairelerden birinde oturacak. Abim ve eşi çalışıyor. Babamla aynı şehirdeler. Ben farklı şehirdeyim. Evliyim. Eşim de ben de çalışıyoruz. Kiradayız. Sizce ben de bir dairenin kira ücretini almalı mıyım? Yoksa hiç sesimi çıkartmayayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?