Sizin abiniz yok galiba?
bu çok kötü bir örnek.. benim abim böyle olmazz...
beni çok sever..
şahsen yengene üzüldüm
senin gibi bir görümcesi var yazıkk
asıl abini sen seviyorsan böle takıntılara kapılma eşiyle sen bir olabilirmisin cok saçma
Cemre Eylül;diğer konularını da biliyorum da canım herseyi nasıl bu kadar saplantı haline getiriyosun?
baska sorunların mı var?
kıskançlık insanlıgın dogasında var.yeterki tehlikeli boyutlara getirme.bide görümcesin animallahallah gelinleri görümce serrinden korusu ne diyim
kıskançlık insanlıgın dogasında var.yeterki tehlikeli boyutlara getirme.bide görümcesin animallahallah gelinleri görümce serrinden korusu ne diyim
vaayyyyy güzel soruydu valla tebrik ediyorum..Sen erkek arkadasını abınden cok mu sevıyorsun?
inşallah canım..abin kendıne bır hayat kuracak..eşi tabıkı en onemlı varlığı olacak onun..ama sen kardeşisin herzaman bunu hıçbişey değiştiremez..düşün ki senın evlendıgın ınsanın kardeşi bunu yapıyor..sen nasıl duşunursun ? sen gorumcelık yapma cnm sakın başına gelır sonra.. yengenle dost bıle olursunuz zamanla umarım geçer ...
valla onu annemle babama yapıyorum,sen gider aralarına da yatarsın evlenince. yengeye bi tepik atıver yataktan.
Yorumların hepsini okudum da.. tehlıkelı gorumce gıbı sözler edilmiş.. ''deligibi'' dusunuyorum da sen de evleneceksın allahın ıznıyle bı gun... senınde evlatların olacak belkı de oglun olacak.. abını bole ''deligibi'' kıskanırken... evladın için çıldırabilirsin !!!
yuva yıkan kaynana olursun kıs dikkat etyine de bunlar hos seyler değil.. hıc takılma sen bu konulara.. abine de mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?