Abimi çok kıskanıyorum..

şahsen yengene üzüldüm
senin gibi bir görümcesi var yazıkk
asıl abini sen seviyorsan böle takıntılara kapılma eşiyle sen bir olabilirmisin cok saçma

Benim kızımda dayısını kıskandı sözleneceği zaman yengem dayımı bizim elimizden alacak soğuk davranak diye düşünüyordu..Gelinimize anlattım dedim dayıya çok düşkün sen aldırış etme diye tanıştıktan sonra fikirleri değişti şimdi o kadar güzel anlaşıyorlarki o lafları eden sanki kızım değil..

Yani lafım sen yengeni tanımaya gayret et biraz abinin mutluluğu için ...
Kesin hükümlü olma sakın olurmu....

bu çok kötü bir örnek.. benim abim böyle olmazz...
beni çok sever..

o bekarken öyle.evlenince unut canım unut.hele de o kız sizin sevginizi anlar aranıza girmeye çalırsa daha da beter.Allahtan bizim gelin öyle değil.ama abim yine de çoook değişti.

şahsen yengene üzüldüm
senin gibi bir görümcesi var yazıkk
asıl abini sen seviyorsan böle takıntılara kapılma eşiyle sen bir olabilirmisin cok saçma

asıl sizin yorumunuz çok saçma... Allahallaaa... eminin üzülmüşsündür yengeneme.. çok tanıyorsun ya..

kıskançlık insanlıgın dogasında var.yeterki tehlikeli boyutlara getirme.bide görümcesin animallah allah gelinleri görümce serrinden korusu ne diyim

diğer konularını da biliyorum da canım herseyi nasıl bu kadar saplantı haline getiriyosun?
baska sorunların mı var?
Cemre Eylül;
olan problemlerimi zaten yazıyorum buraya, ne bir eksik ne de fazla.. sen hiç konu açmadın diye mükemmel misin sanki? :86::86:hiç mi problemin yok? Ne diyim cidden öyleyse bravo doğrusu..

kıskançlık insanlıgın dogasında var.yeterki tehlikeli boyutlara getirme.bide görümcesin animallah allah gelinleri görümce serrinden korusu ne diyim

ikiside ayni cins.. simdi hem gelin hem görümce olanlar ne yapacak yani....görümceleri de gelin serrinden korusun..

amiiin.. ama ben kimseye kötü düşünemem zaten.. yengemi seviyorum. -ki sevmediklerime bile kötülük düşünmeyen bir insanım..

abin kendıne bır hayat kuracak..eşi tabıkı en onemlı varlığı olacak onun..ama sen kardeşisin herzaman bunu hıçbişey değiştiremez..düşün ki senın evlendıgın ınsanın kardeşi bunu yapıyor..sen nasıl duşunursun ? sen gorumcelık yapma cnm sakın başına gelır sonra.. yengenle dost bıle olursunuz zamanla umarım geçer ...

Sen erkek arkadasını abınden cok mu sevıyorsun?
vaayyyyy güzel soruydu valla tebrik ediyorum.. şöyle söyleyim; görmediğim zaman iksini de çok özlüyorum.. ama abimi her gece başımı yastığa koyduğumda düşünmüyorum.. ama sevdiğim kişiyi hemen hemen her gün düşünüyorum.. abimle belli bir süre vakit geçirince sıkılıyorum.. ama onunla geçirdiğim her saniye daha kıymetli, daha özel geliyor benim için..
ama şöyle bir şey var; ben hocama platonik olarak aşığım ve ondan karşılık bulamazsam bir şekilde acımı içime gömer yoluma devam ederim ama abimden her ne olursa olsun vazgeçemem...

inşallah canım..

sen gider aralarına da yatarsın evlenince. yengeye bi tepik atıver yataktan.

Ya esiini senden cok sevecek ya da sen kardesisin seni daha cok sevecek diye birsey diyemem benim icin böyle bir ayrım söz konusu bile degil!

5 yıllık bir iliskim var ve erkek kardesim beni sevgilim' den cok kıskanır bu sadece görümcelere has birsey degildir ve bazı arkadaslar gördüm burada benimi daha cok seviyorsun anneni mi? , kardesini mi? karınımı seviyorsun yoksa beni mi diyen kayınvalideler de var tabii bolca.. Herkesin yeri ayrı kardes baskadır , es baskadır birbirine es deger sevgiler degildir bunlar bana göre..

Allah herkese nerde durması gerektigini göstersin ne deyim..

Son düzenleme:
Yorumların hepsini okudum da.. tehlıkelı gorumce gıbı sözler edilmiş.. ''deligibi'' dusunuyorum da sen de evleneceksın allahın ıznıyle bı gun... senınde evlatların olacak belkı de oglun olacak.. abını bole ''deligibi'' kıskanırken... evladın için çıldırabilirsin !!!

yuva yıkan kaynana olursun kıs dikkat et yine de bunlar hos seyler değil.. hıc takılma sen bu konulara.. abine de mutluluklar

Son düzenleyen: Moderatör:

yaaa o kadar da kıskanç değilim ben.. anormal düzeyde kıskanmıyorum. sadece bu durumu kabullenmeye çalışıyorum..:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…