güvenmedim işte.. ölede bişey yapmayada kalkmadim hala benden maddi bekliyor.eşine haber ver oturup konusun.. kimseye güvenilmez bu devirde.eşinle senin aran bozulur.. 1 2 ay sıkısır hadi sen öde diyiverir
düğünü acele ediyor bende dur desem hiç dinlemiyor. malum kız tarafi hemen yapın diyolar ailemi zengin gördü galiba işte ben ona kızıyorum sonuçta ailemin de borçlari var.. ben ve öteki abimile düğünümüz kendimiz yaptık... aileden maadi beklemedim.. işte acele ediyor illa olcak diye kızı çok dinliyor galiba.
Burada herkese dediğimiz gibi; kazık kadar adam olmuş düğünü biraz ertelesin.
Asla eşinden habersiz iş yapma. O krediyi ödeyemeyecek.
onlari hiç düşünmüyor bebegi olacak diye.. kendini düşünüyor ben kendini düşünene napayım..Asla eşinden habersiz çekme. Anlat durumu. Bir yardımda bulunacaksanız birlikte karar verin buna. Yada eşin yanındayken uygun bir dille cekemeyecegini bebeginiz icin birikim yapacagınızı masraflarinızın olduğunu anlat.
ben kocamdan gizli işlere asla yapmadim söledim ona kabul etmemişti. saolsun kocam arkamda..Bence çekmeyin kredi. Ben aileme 5 bin kredi çektim. Ödeyeceklerini söylediler. Babamdan kalan 80.000 TL'lik evi satıp parasını yedi ABİM o zamanlar müstakbel olan karısıyla ve o 5000 Tl yi ödemedi benim evime icra geldi ben boşanmak üzere duruma geldim. Eşimin ailesi hala başıma kakar. Yani diyeceğim o ki siz artık kendi yuvanıza bakın ve çekmeyin küserse küssün. Boşansanız umrunda olmaz (tıpkı benim abimin banane benmi seçtim senin kocanı dediğindeki gibi)
demi... kız da çalışıyor ailemi zengin gördü valla zengin degiller.. işte abim salak işte.Asla cekmem ben olsam. Esimkn ailesinden bu durumu yasadik. Eltimin kartina gorumcemler kredi cekmis ve au an toplamda 45 bin borca battilar. Odeyemediklero icin biz de yardim etmek zorunda kaldik. Ve esten haberaiz is yapmak cok yanlis.
Ayrica iki.maasla gul gibi geciniyotmussun madem eblenince o da eşini calistirsin odesin borclari
hyr çalışıyorum kamudayim. o yüzden para bol sandi bizi.. malum bizde borç ödüyoruz.. bi yandan bebegimiz için biriktirmeye çalışıyorum.Anladığım kadarıyla sen çalışmıyosun, bu senin aracılığınla enişteyi yolmaya çalışıyor. Yarın bigün eşiniz duyduğunda ödemiş olsa bile çook büyük problemler olur.
Parası yoksa evlenmesin. Aldığı evi size almadı ya!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?