Abimin benden maddi beklentisi..

kesinlikle eşinden gizli iş yapma. bu kadar net ! abinede söyle esimden gizli kredi cekemem de

bu kadar kişi çekme demiş ama sen bu soruyu sorduğuna göre çekecek gibi bi halin var. umarım yanılıyorumdur.

Biz salak değiliz iste öteki abime benim gibi düşünüyor. Onun da borcu var. Benden maddi bile hic istemedi. Ama bu Abim salak.. Kizin ailesi acele ediyor herşeyi istiyorlar ailemi zengin gördükleri belli. Abimi doldurdu herade. Bizim aileden kimseyi Dinlemiyordu ben bisey desem sinirleniyor aman ne hali varsa gör yardim mardin edemem dedim. Kendine baksin alla alla hepsini kendi yapsin arkadaş.. Aileme yaptirmaya kalkarsa öteki abime benimde hakkim var.. Düğünumuz kendimiz yaptik yani acele etmeyin diyorum Dinlemiyor illa olacak diyo. Acele ise şeytan karisir naparsa yapsin bize ne? Esimede söyleme diyorlar hep ben hic yapmadim gizli habersiz.. Enayi miyim ben??

ne yaparsa yapsin cekme. kendi ailenle konus ogullarina bi ayar versinler. ailenin normalde boylebir seye karsi cikmalari lazim.

Doğrusunu yaparsın bence. Sizde borç harçla evlenmeyi bilirdiniz değil mi?
Abinizin vereceğiniz borcu ödeyeceğinden azıcık inancınız olsa belki yine verirdiniz ama verme niyetlisi değil belli. İnanın sonra şuan olduğunuzdan daha kötü olacaksınız. En güzeli en başta tepkinizi koymanız ki koydunuz sanırım.

babamda bana vicdan yaptırmıştı. gittim para çektim eline saydım. benimde maddi durumum berbattı. sonra yav param yok, yarın para gelecek bugün gelecek derken adım kara listeye girdi.

Gelin çalışıyor mu?
Kız tarafı acele ediyorsa karşılasın düğünü
Bırak ya ayaklarının üstünde dursunlar önce

annesi babası yardım etsin, sizin de artık ayrı bir aileniz var, bunu anlaması lazım. üzerinize vazife değil hoş.

eşinizden habersiz sakın girmeyin nu işe sakın
zaten bildiğim kadarıyla -yanlışsam bankacı arkadaşlar düzeltsin- kredi çekerken eşin de onayı isteniyor artık
çok sıkıştırırsa bunu bahane edin
ama kesinlikle çekmeyin kredi
az buz bi rakam da değil ki
sizin de evladınız olacak bir sürü masrafınız olacak

2017 de ekonomi olarak zorlanacağımız günler gelebilir
bu yüzden kendinizin olmayan bir borcun altına girmeyin
hastalık olur vs onu anlarım da
düğün yani bu ayagını yorganına gore uzatsın herkes

ne yaparsa yapsin cekme. kendi ailenle konus ogullarina bi ayar versinler. ailenin normalde boylebir seye karsi cikmalari lazim.
Evlilige Karsi cikmiyor da Dinlemiyor kimseyi . İlla evlencem diye tutturdu kizla.. Gecen annemgile geldiler evi zengin gördü. Durumu iyi sandi. Ondan acele ettiriyorlar. Ben kizi taniyordum zaten çocukluk askiyla evleniyor Abim.. Tamam evlensin birşey dediğim de yok yasim geçiyor diye acele ediyor. Bunun bi zamanki vardi allah nasip etmedikten sora hic biseye nasip etmez.. İste herşey nasip diyelim hayirlisi.. Ben karsi cikmadim ama düğünu ben yapacak değilim kendi yapsin benden de maddi beklemesin çocuğum olacak eşimden gizli işlere yapmaya kalkamam.. Eşime demiyor da bana diyor. Bide eşine soleme ona bisey anlatma diyorlar. Hic saklamadim eşimden gizli mizli.. esimde bana solesin ben derdim ona diyor iste diyemiyo.

Eşimden habersiz çekmem. Eşinin haberi de olsa gönül rızası olmazsa yine çekmem.
Abi diye kusura bakmasın. Asla çekmem benim ihtiyacım varken banane abimden yapmasın o zaman düğün

Acele işten oldum olası korkarım. Abin kızla maddi sorunu konuşsun. Anlayışlı olmalı çiftler zora sokmasın abini

Acele işten oldum olası korkarım. Abin kızla maddi sorunu konuşsun. Anlayışlı olmalı çiftler zora sokmasın abini
Valla aileme güveniyor Abim bize güveniyor ondan yapiyor düğünü.. Yoksa yapmiycakti.. Kizin ailesi hemen olsun istiyor ikisinin yaşi geçiyor. Biz karisamayiz zaten öteki abimde karismiyor kendiniz yapin diyor hakli yani. İşde hala soluyo eve yardim etmedin gibisinden.. Ben mi aliyorum evi alla alla yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…