Cekme sakin huzurunu bozma. Edinden gizli bir sey yapma. O aynisini yapsa nasil hissederdinmerhaba arkadaşlar.
sorun şu Abim..
yaza düğün olacak kısmetse... fakat bende maddi yardim istiyor. araba alacakken eşimden habersiz ev için benden kredi çekmemi ve o krediyi ödeyecegini söledi KABUL ETMEDİM. çünkü arabaya ihtiyacim vardi eşimden de habersiz iş de yapmadim...
halada bana sölüyor çok gücüme gitti.. ev alacaksan sen bana yardim etmedin düğün için de yardim et bari diyor dile kolay.
ev kredisi ödüyor aylik 1000 hemde 4 yıl...
yine düğün kredisi çekecekmiş..düğünü için acele ediyor. bizi de dinlemiyor işde
hele benden yardim istedi malum borçlar var Allahın izinyle bebegimiz olucak.. hele ki muayene parasini biriktirmeye çalışıyorum. bana diyo ki sende benim için kredi çek ödersin para yok iki maaşla gül gibisin diyo.
ne bilim güvenemedim abime.. güvensem abim için eşimden habersiz kredi çeksem geç öderse içim bu sefer vicdanim rahat etmiycek..
siz olsaydin ne yapardiniz ne düşünürdün?? yorumlariniz bekliyorum.
Kesinlikle hayır çekmeyin. Ben çektim ödemedi kötü olduk. Tüm ilişkiler bitti. Size güvenip mi evleniyor.
Bu senin problemin değil ki? Sana mı güvenip evleniyor?düğünü acele ediyor bende dur desem hiç dinlemiyor. malum kız tarafi hemen yapın diyolar ailemi zengin gördü galiba işte ben ona kızıyorum sonuçta ailemin de borçlari var.. ben ve öteki abimile düğünümüz kendimiz yaptık... aileden maadi beklemedim.. işte acele ediyor illa olcak diye kızı çok dinliyor galiba.
Asla eşinden gizli iş yapma. Senin evin ayrı onun evi ayrı. Kimseyle yen yakının bile olsa maddiyat konusunda münasebetin olmasın. Çok sıkıntı yaşarsın. Ki çeksen de bence abin ödemeyecek de....merhaba arkadaşlar.
sorun şu Abim..
yaza düğün olacak kısmetse... fakat bende maddi yardim istiyor. araba alacakken eşimden habersiz ev için benden kredi çekmemi ve o krediyi ödeyecegini söledi KABUL ETMEDİM. çünkü arabaya ihtiyacim vardi eşimden de habersiz iş de yapmadim...
halada bana sölüyor çok gücüme gitti.. ev alacaksan sen bana yardim etmedin düğün için de yardim et bari diyor dile kolay.
ev kredisi ödüyor aylik 1000 hemde 4 yıl...
yine düğün kredisi çekecekmiş..düğünü için acele ediyor. bizi de dinlemiyor işde
hele benden yardim istedi malum borçlar var Allahın izinyle bebegimiz olucak.. hele ki muayene parasini biriktirmeye çalışıyorum. bana diyo ki sende benim için kredi çek ödersin para yok iki maaşla gül gibisin diyo.
ne bilim güvenemedim abime.. güvensem abim için eşimden habersiz kredi çeksem geç öderse içim bu sefer vicdanim rahat etmiycek..
siz olsaydin ne yapardiniz ne düşünürdün?? yorumlariniz bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?