Abimin benden maddi beklentisi..

Afedersiniz ama k.....na güvenmeyen altından kalkamayacağı işe girişmesin.

Ya düğün masrafını azaltacak gelin hanımda kabul edecek ya da düğünü biraz daha erteleyecek.

Kardeş kardeşe tabi yardım eder ama kendine yetiştiremiyorsa ne yapsın?

Hiç canınızı sıkmayın yüzsüzlük ediyor

sakın gizli saklı iş yapma boşanmaya kadar gider aynısı sana eşin yapsa ne düşün ürdün. aile saadetin biter

Abinin nişanlısı da çalışıyormuş
onlarda 2 maaşlı, gül gibi öderler borçlarını.
Sende böyle söyle.
Annesinin en akıllı oğluna bak sen.

"Dogumdan sonra ucretsiz izne cikmayi planliyorum. Nasil geciniriz bilmiyorum sen veya nisanlin kredi cekebilir misiniz? Cift maas gul gibi odersiniz" diyebilirsin mesela.

Evleneceği kızın varsa kardeşlerine desinler bakalım ne cevap alacaklar
Bekar olsanız hadi neyse teklif etmesi bi yere kadar

Anlamadığım düğününü bile krediyle borçla yapmaya çalışan biri nasıl krediyle ev alma cesaretini gösteriyor bravo yani.
Herkes ister evi olsun ama önünü görebiliyorsan atarsın adımı

Sakın kredi falan çekme ödeyecek olsa annenin üstüne yada babanın üstüne çeker öder

Cekme sakin huzurunu bozma. Edinden gizli bir sey yapma. O aynisini yapsa nasil hissederdin

Sizi düşünen bir adam, önce bu durumu eşinize danışırdı.
Müsadesini alıp, size açılırdı.
Kaldı ki hamilesiniz, size hiçbir şekilde teklif etmemesi gerekirdi.
Bunun aksine gizli gizli iş çevirmeye çalıştığı için, hiç masum gelmedi bana.
Yengenizle ikisinin gücü neye yetiyorsa, onu yapsınlar.

Ne alaka canım ,beklesin parasını biriktirsin o zaman ev lensin, heleki eşinden gizli asla yapma

Daha düğün yapacak parası yok nasıl evlenmeyi düşünüyor acaba?
Düğün borcla ev borcla esya borcla ne anladım çile çekmek için mi evleniyorlar.

Kardeş kardeşe yardım eder. Tabii eşinizden habersiz maddi yardımda bulunmanız da uygun değil. Eşinize de söyleyerek yardımcı olabilirsiniz.

Kesinlikle hayır çekmeyin. Ben çektim ödemedi kötü olduk. Tüm ilişkiler bitti. Size güvenip mi evleniyor.

Bu senin problemin değil ki? Sana mı güvenip evleniyor?

Senin anlayışlı olduğun kadar gelin hanım ve ailesi olsun.

Sen ve diğer abin enayi misiniz kendi başınıza yaptınız?

Lütfen akıllı olun. Evlenmeyi bilen kendi yapsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parası olmayan bekleyecek birikimini yapacak oyle evlenecek bekar olsaniz neysede evlisiniz abiniz nasil esinizden gizli kredi cekmenizi ister öğrenince esinizin ne tepki verecegini dusunmuyomu hic yuvanizi huzurunuzu benim kaynimda yeni evlendi daha tarih belirlenmeden once kv bana dert yanıyor ayy parada yok nasil olcak tabi bizden bekliyolar bizde çok varya bende biz neredeyse iki seneye evlendik evlenirken çok cüzi borcumuz kalmıştı kalanlarida takilardan ödedik bu kıs değilde yaza evlensinler olmezler dedim tinmadi tabi sonra gidip bi dünya kredi çektiler kv ödemek için evini kiraya verdi bide bende kalmasını kabul etmedim diye dünya trip yiyorum dört eltiyiz bide esim bileziginden eşyasına herşeyini kendi yaptı iki buçuk sene boyunca her ay maaşını annesine verdi düğüne 7/8 ay kala ikinci ışte calismaya başladı akşam alti dan gece 3 lere kadar nisanda aldığı evi kiraya verdi 7 ay o kirayida annesine verdi evlenirken 53 kilo adamdı ince cikti o zaman iki kardeside bekardi ne annesi ne kardeşleri ağzını acipta kardesim yardim edelim demediler ama kendileri evlenirken bizden olağan üstü yardim beklediler ya davetyileri dağıtmaya bile yardim etmediler ikisinde araba olmasına ragmen bi gün sabahtan akşama kadar olmustuk gezmekten ama kv onlar evlenirken esimin başına usustu hem maddi hem manevi evi tadilata soktuk esim artan zamanlardan o isleri yapiyodu her seferinde ben yardim ettim duvarda kapıda boyadim kardesleride fellik fellik gezdiler arkadaslari bile yardim etti onlar etmedi simdide biz yapmadık diye kotu olduk iyilik yapip denize atacakmisiz emin olun kimseye yaranamiyosunuz ve bide cocugunuzda olacak allah ona saglikli uzun omurler versin

Asla eşinden gizli iş yapma. Senin evin ayrı onun evi ayrı. Kimseyle yen yakının bile olsa maddiyat konusunda münasebetin olmasın. Çok sıkıntı yaşarsın. Ki çeksen de bence abin ödemeyecek de....

abi kardeşe yardım eder

boşverin abinizi

param yok diyip geçiştirin aranızı uzak tutun

bu nası bi yüzsüzlük sinir oldum.

Asla eşinden gizli bişey çekme. Eşin okey dese de çekme. Durumunu denkleyemeyen ertelesin evlenmesin. Sanki sen abisin o kız kardeş. Ne münasebet yani.

Sakın acaba bile deme eşinin güvenini hayat boyu kazanamazsın bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…