- 4 Şubat 2017
- 2.097
- 1.538
- 133
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Düğünde babba üstüne düşeni yapacak düğün ve adetlerinize göre damaat tarafı ne alacaksa adam evde vermiş. Düzelecek birşey varsa kendileri gayette yapabilirler beğenmiyorlarsa. Babanız daha ne yapsınkiİyi akşamlar bayanlar. Abim şu an evlilik Arefe'sinde ve bazı sorunlar var onlar la ilgili size danışmak istiyorum.
Abim ve yengem üni de tanıştılar şu an istemeye gidildiğinde babam siz hiçbişey yapmam derseniz de ben herşeyi yaparım dedi. Babamın evi var oraya geçeceklerdi evlenince. Herneyse sonra düğün geldi çattı abim bi miktar para biriktirmiş falan sonra annem babam abim yengem annesi falan evi bakmaya gidiyorlar abim eve bi ton iş çıkarıyor yok mutfak banyo tuvalet değişecek duvar kırılacak balkon mutfağa katılacak falan.
Babam da dedi ki oğlum onlara gerek yok mutfak dolaplarını değiştiririz. Tuvaletin banyonun da işlerini ben yaparım fayanslarını değiştirmeye gerek Yok banyo ya duşakabin alırız Yen'i falan dedi abim de Yok olmaz bunların değişmesi gerekiyor çok kötüler falan dedi babamın da şu an maddi durumu iyi değil. Abime madem paran var mobilyaları almaya yardım et ben borç yapıp sizin gönlünüzü yapacagım borç ödeyeceğim siz evlenip keyfinize bakacaksınız ben 800 tl kiradan vazgeçip evi size veriyorum o yetmiyor dedi. Babamla abim öyle kavga ettiler
yengeme annesi dedi ki yüzüğü bırak gidelim dedi o da olmaz ben seviyorum nişanlımı dedi.
Şimdi herşeyi kendileri yapıyorlar sadece düğünü babam yapıyor. Ama işleri iyice karıştırdılar kız o günden beri annemi babamı aramıyor. Yanlarına gelmiyor. Abim de nişanlısına laf geçiremiyor anneme yükleniyor arasana kızı diye annem de biz ona bişey demedik babanla senin aranda olan bişey o niye bize tavır alıyor falan dedi aramayacağım dedi.
Biraz uzun oldu ama sizce kızın yaptığı tavır normal mi ? Babamın parası yokken borç yapıp onların her isteklerini yapma zorunluluğu var mı. ? Ben çok sinirleniyorum ama kalkıp ta bişey demiyorum abimle aram bozulmasın diye
İyi akşamlar. Anladığım kadarıyla babanız herşeyi yaparım deyince biraz kız ve ailesi yüz bulmuş gibime geliyor. Ayrıca babanız abiniz için elinden geleni yapmaya çalışmış en önemlisi kira derdinden kurtulacaklar ev vermiş. Abiniz yoktan anlamıyor kız arkadaşı da nankör gibime geldi. İnsanlık para olunca iyi davranıp para olmayınca sırtını dönmek değildir. Sırf bunlar için sizinle irtibatı kestiyse bırakın kendi düşünsün. Abiniz para biriktirseydi madem herşeyi mukemmel istiyorsa.İyi akşamlar bayanlar. Abim şu an evlilik Arefe'sinde ve bazı sorunlar var onlar la ilgili size danışmak istiyorum.
Abim ve yengem üni de tanıştılar şu an istemeye gidildiğinde babam siz hiçbişey yapmam derseniz de ben herşeyi yaparım dedi. Babamın evi var oraya geçeceklerdi evlenince. Herneyse sonra düğün geldi çattı abim bi miktar para biriktirmiş falan sonra annem babam abim yengem annesi falan evi bakmaya gidiyorlar abim eve bi ton iş çıkarıyor yok mutfak banyo tuvalet değişecek duvar kırılacak balkon mutfağa katılacak falan.
Babam da dedi ki oğlum onlara gerek yok mutfak dolaplarını değiştiririz. Tuvaletin banyonun da işlerini ben yaparım fayanslarını değiştirmeye gerek Yok banyo ya duşakabin alırız Yen'i falan dedi abim de Yok olmaz bunların değişmesi gerekiyor çok kötüler falan dedi babamın da şu an maddi durumu iyi değil. Abime madem paran var mobilyaları almaya yardım et ben borç yapıp sizin gönlünüzü yapacagım borç ödeyeceğim siz evlenip keyfinize bakacaksınız ben 800 tl kiradan vazgeçip evi size veriyorum o yetmiyor dedi. Babamla abim öyle kavga ettiler
yengeme annesi dedi ki yüzüğü bırak gidelim dedi o da olmaz ben seviyorum nişanlımı dedi.
Şimdi herşeyi kendileri yapıyorlar sadece düğünü babam yapıyor. Ama işleri iyice karıştırdılar kız o günden beri annemi babamı aramıyor. Yanlarına gelmiyor. Abim de nişanlısına laf geçiremiyor anneme yükleniyor arasana kızı diye annem de biz ona bişey demedik babanla senin aranda olan bişey o niye bize tavır alıyor falan dedi aramayacağım dedi.
Biraz uzun oldu ama sizce kızın yaptığı tavır normal mi ? Babamın parası yokken borç yapıp onların her isteklerini yapma zorunluluğu var mı. ? Ben çok sinirleniyorum ama kalkıp ta bişey demiyorum abimle aram bozulmasın diye
İyi akşamlar bayanlar. Abim şu an evlilik Arefe'sinde ve bazı sorunlar var onlar la ilgili size danışmak istiyorum.
Owww görümceye bakin simdiden kiskanclik baslamis. Oh kuzum bu konu seni ilgilendirmez. Kendi islerinle ilgilenmeye bak. Milletin kizlari size köle degil. Senin anneni aramak hic zorunda degil. Yorum yapmakta sana düsmüyor
Bence evdeki o tadilat fikirleri kizin fikirleridir. Kendisi soyleyemistir. Abinizi kullanarak soyletiyor. Bakti ki yapilmiyor size tavir aliyor.İyi akşamlar bayanlar. Abim şu an evlilik Arefe'sinde ve bazı sorunlar var onlar la ilgili size danışmak istiyorum.
Her şeyi yaparımdan kasıt sizce nedir? Adam evini vermiş... O zaman evin içine yaptıracağı şeyleri bi zahmet gelinle damat yapsın ne istiyorlarsa.. Oh ne ala memleket ya.. Hem ev vericem hem de evin içini yaptırcam.. Yok öyle.. Kayınpederim de bana ev verdi ama içini düğündeki takımlarımı bozdurarak biz yaptırdık istediğimiz gibi...adam daha ne yapsın.. Ev vermiş ev.. Eşyasını da evinin içini de gelin hanım nasıl istiyorsa kocasıyla yaptırsın..İnsan utanır be..Herkes maşallah abiyle yengeye yüklenmiş de bir de keşke olayları onlardan dinleyebilseydik. Yapacağı iyiliği kırk kez başa kakan insanlar kadar sinir bozucu bir şey daha yok. 5 liralık mal varken 10 liralığı beğeniyorlar demişsiniz de o evde siz değil ONLAR oturacak. Bir zahmet kendi eşyalarına kendileri karar versinler. Durumunuz yoksa kız evinde herşeyi ben yaparım diye hava atmayacaksınız o zaman. Ya da benim elimden gelen budur diyeceksiniz sadece bırakın gerisini evlenecek çift düşünsün. Önce ev verip sonra eve karışmak, mobilya alırım diyip vazgeçmek hem de evlilik stresi yaşayan çifte bunları yapmak çok çirkince.
Abinizi takdir ediyorum ki kiraya çıkıp sizin evinizde gözü olmadığını göstermiş!
Evin içini zaten bir miktar birikmiş parası olduğu için konu sahibinin abisi yaptıracakmış. Ama babası tadilata çok sıcak bakmamış,tadilat parası ile eşyaları al, benim eşya alacak durumum yok demiş.Her şeyi yaparımdan kasıt sizce nedir? Adam evini vermiş... O zaman evin içine yaptıracağı şeyleri bi zahmet gelinle damat yapsın ne istiyorlarsa.. Oh ne ala memleket ya.. Hem ev vericem hem de evin içini yaptırcam.. Yok öyle.. Kayınpederim de bana ev verdi ama içini düğündeki takımlarımı bozdurarak biz yaptırdık istediğimiz gibi...adam daha ne yapsın.. Ev vermiş ev.. Eşyasını da evinin içini de gelin hanım nasıl istiyorsa kocasıyla yaptırsın..İnsan utanır be..
Yürü be bacım hahaha.Owww görümceye bakin simdiden kiskanclik baslamis. Oh kuzum bu konu seni ilgilendirmez. Kendi islerinle ilgilenmeye bak. Milletin kizlari size köle degil. Senin anneni aramak hic zorunda degil. Yorum yapmakta sana düsmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?