- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
Gecenin bu saatinde bi yalan için uyanığım şuan size bunları yazarak zevk alıyorum abim bana direk bu cümleyi demedi tabiki eşi bana çocuk istediğini yaza çocuk planladığını söyledi abimde biz daha bişey yaşamadık deyince dedim çocuk iatiyor eşin o da bana o başka yollardan istiyor dedi bende bu anlamı çıkardımAbiniz sizinle bunlari konusabilyosa ondada sendede bir sorun var galiba yada anlatiklariniz hepsi yalan oha yani
Abime bayanlarda psikolojik sıkıntıalr oluyor doktor yardımı alın dedim oda ben araştırdım ve söyledim kabul etmedi . Abim ondan sonra bu hale gelmiş.Abiniz zaten 4 aydir sabretmis ve sizden yardim istemis cok normal. Kuzenim de boyleydi ve 6 ay sonra esi bosadi..
Boyle tipler duzelmiyor.
Ama soyle bir durum da var gelininizin herhangi bir rahatsizligi olabilir mi vajinusmus vs gibi. Once bi psikolaga goturse abiniz cok daha iyi olur.
Aslında kız abimi kendi eline almaya çalıştı bence annemle ailemle ilğili sorun çıkarıp abimi aileden uzaklaştırmak istedi bizi yemeğe çağırıp bi güzel agırlayıp arkamızdan abime ben sizin hizmetçiniz miyim demesi çok zoruma gitti annemlw babam da oğlumuz mutlu diyw düşünüyor ve bir çok şeye ses çıkarmıyor
Lütfen ya yazdığınız konuyu yeniden okuyun insanın nasıl dili tutar bunları söylemeye erkekliğine laf edilmiş nasıl sindirip bunu size söyledi benimde abim var canımdır ciğerimdir oda bana düşkün bende ona ama yok yani böyle bir ilişki normal değil emin olun gelin kadar sizde normal değilsiniz.Birşey olmamış ki size onuda anlatsın onun dışında herşeye vakıfsınız empati sadece empati belki psikolojik sorunları var kendinizi onun yerine koyun öyle konuşun ne koyacaksanız yatak odasını görümcenizin bilmesi korkunç birşey olurdu yapmayın etmeyin elinizi vicdanınıza koyun.Abim bana yatak odası ile ilğili detay anlatmıyor sadecw 4 aydır eşinin kendisini istemediğini anlatıyor ve bunun nedeni ne olabilir diyor. Bi erkek için ne kadae zor bi durum.
Başınıza gelmeden bu durumu bilemezsiniz. Çıkmaza girince insanHiçkimseye anlatmamalı.Nasıl konuşuyorsunuz böyle şeyler iki yıllık evli olmanız bu konuda uzman olduğunuz anlamına mı gelir?Abinizin tek suçu eşine gram saygısı olmaması ve böyle adama ne yapılsa az.
Anlat anlat bütün sülale bilsin Allahım yaaa inanamıyorum.Neyse ben burda abimin yatak odasını konuşmak için yazmadım ortada sorunlu bi evlilik var ve abim benden yardım istiyor sizce gidip gelinle ben mi muhatap olmalıyım yoksa aileme abimin durumunu anlatmalı mıyım
Ohooo doktora da gitmek istemiyor. Ailenizle abiniz konuşsun bence. 4 aylık evlilikte cinsellik olmaması hiç normal değil.Abime bayanlarda psikolojik sıkıntıalr oluyor doktor yardımı alın dedim oda ben araştırdım ve söyledim kabul etmedi . Abim ondan sonra bu hale gelmiş.
Psikoljik sorunları varsa ülkede dünya psikolog var evlenmeyi biliyosa dertlerine çözüm bulmayı da bilsin. Elalemin huzurunu bozmak da neyin nesiLütfen ya yazdığınız konuyu yeniden okuyun insanın nasıl dili tutar bunları söylemeye erkekliğine laf edilmiş nasıl sindirip bunu size söyledi benimde abim var canımdır ciğerimdir oda bana düşkün bende ona ama yok yani böyle bir ilişki normal değil emin olun gelin kadar sizde normal değilsiniz.Birşey olmamış ki size onuda anlatsın onun dışında herşeye vakıfsınız empati sadece empati belki psikolojik sorunları var kendinizi onun yerine koyun öyle konuşun ne koyacaksanız yatak odasını görümcenizin bilmesi korkunç birşey olurdu yapmayın etmeyin elinizi vicdanınıza koyun.
Size normal gelebilir bu benim fikrimNeden bir sorun olsun kız demiş ya detaylar konuşmuyoruz diye. Neden normal olmasın dertleşmek
Ya sizin anlamak istemiyorsunuz yada ben anlatamıyorum saygı duyuyorum size.Anlat anlat bütün sülale bilsin Allahım yaaa inanamıyorum.
Ben hiçkimseyle bu muhabbete girmem çok aşağılayıcı her iki taraf içinde iki insanın yatak odasıda bilinirse ne özeli kalır?Başınıza gelmeden bu durumu bilemezsiniz. Çıkmaza girince insan
Ortada yatak odası mı var ki morsever ?Ben hiçkimseyle bu muhabbete girmem çok aşağılayıcı her iki taraf içinde iki insanın yatak odasıda bilinirse ne özeli kalır?
Eee madem sorunlu dilden dile dolaşsın o zaman bu yatak odası mevzusu bunu haketmiş devam.Psikoljik sorunları varsa ülkede dünya psikolog var evlenmeyi biliyosa dertlerine çözüm bulmayı da bilsin. Elalemin huzurunu bozmak da neyin nesi
Özel diye birşey yok yatak odasında sıkıntı o bile değil bizim için o konudan çok hergün abimle kavga etmesi ailemi kötülemesi yüzümüze gülerken arkdamızdan abimi huzursuz etmesi bunlar bnm için daha önemli . abim içindeBen hiçkimseyle bu muhabbete girmem çok aşağılayıcı her iki taraf içinde iki insanın yatak odasıda bilinirse ne özeli kalır?
Yatak odası olmadan da evlilik olmaz canım o.Ben hiçkimseyle bu muhabbete girmem çok aşağılayıcı her iki taraf içinde iki insanın yatak odasıda bilinirse ne özeli kalır?
Ya sizin anlamak istemiyorsunuz yada ben anlatamıyorum saygı duyuyorum size.
Bu tarz evlilikler de ne oluyorsa susmak dan oluyor yasadigi sikintilari kalbine beynine gomuyor. Kadinlar ve Erkekler aileleriyle birsey paylasamiyor. Halbuki onlara aileden baskasi yardim edemez. Onlar uzulmesin beni yanlis anlamasin mantigi var. Iste boyle olunca zoraki evlilkler cikiyor ortaya yani mutsuz olunuyor. Sizin evladiniz boyle bir sorun yasasa anlatmasini istemezmiydiniz?Annem kaynanalık yapmıyor ama bu gelin yapıyormuş gibi davranıyor onu anlamıyorum mesela annem dişçiden sonra abimin ısrarına dayanamyıp tmm gidelim demiş eve gitmişler kapının önünden dönmüşler annem hiç bişi demedi bana. Diğer gün biz kızı yemeğe çağırdık annenler şimdi bana surat yapar trip atar gitmem dye kavga çıkarmış. Annem ise kimse çorba yapmaya mecbur deil bana kızım bişey olmaz dedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?