Abimin eşi ve çözülmeyen konular

Abiniz sizinle bunlari konusabilyosa ondada sendede bir sorun var galiba yada anlatiklariniz hepsi yalan oha yani
Gecenin bu saatinde bi yalan için uyanığım şuan size bunları yazarak zevk alıyorum abim bana direk bu cümleyi demedi tabiki eşi bana çocuk istediğini yaza çocuk planladığını söyledi abimde biz daha bişey yaşamadık deyince dedim çocuk iatiyor eşin o da bana o başka yollardan istiyor dedi bende bu anlamı çıkardım

Abime bayanlarda psikolojik sıkıntıalr oluyor doktor yardımı alın dedim oda ben araştırdım ve söyledim kabul etmedi . Abim ondan sonra bu hale gelmiş.

Neyse ben burda abimin yatak odasını konuşmak için yazmadım ortada sorunlu bi evlilik var ve abim benden yardım istiyor sizce gidip gelinle ben mi muhatap olmalıyım yoksa aileme abimin durumunu anlatmalı mıyım

Bence sizden uzaklaştırmak değilde sürekli sorun cıkartarak önemsenmek istiyormuş gibi geldi. İstediği abiniz hep onunla uğraşsın peşinden koşsun oda kendini piremses gibi hissetsin :/

Abim bana yatak odası ile ilğili detay anlatmıyor sadecw 4 aydır eşinin kendisini istemediğini anlatıyor ve bunun nedeni ne olabilir diyor. Bi erkek için ne kadae zor bi durum.
Lütfen ya yazdığınız konuyu yeniden okuyun insanın nasıl dili tutar bunları söylemeye erkekliğine laf edilmiş nasıl sindirip bunu size söyledi benimde abim var canımdır ciğerimdir oda bana düşkün bende ona ama yok yani böyle bir ilişki normal değil emin olun gelin kadar sizde normal değilsiniz.Birşey olmamış ki size onuda anlatsın onun dışında herşeye vakıfsınız empati sadece empati belki psikolojik sorunları var kendinizi onun yerine koyun öyle konuşun ne koyacaksanız yatak odasını görümcenizin bilmesi korkunç birşey olurdu yapmayın etmeyin elinizi vicdanınıza koyun.

Başınıza gelmeden bu durumu bilemezsiniz. Çıkmaza girince insan

Neyse ben burda abimin yatak odasını konuşmak için yazmadım ortada sorunlu bi evlilik var ve abim benden yardım istiyor sizce gidip gelinle ben mi muhatap olmalıyım yoksa aileme abimin durumunu anlatmalı mıyım
Anlat anlat bütün sülale bilsin Allahım yaaa inanamıyorum.

Abime bayanlarda psikolojik sıkıntıalr oluyor doktor yardımı alın dedim oda ben araştırdım ve söyledim kabul etmedi . Abim ondan sonra bu hale gelmiş.
Ohooo doktora da gitmek istemiyor. Ailenizle abiniz konuşsun bence. 4 aylık evlilikte cinsellik olmaması hiç normal değil.

Annem kaynanalık yapmıyor ama bu gelin yapıyormuş gibi davranıyor onu anlamıyorum mesela annem dişçiden sonra abimin ısrarına dayanamyıp tmm gidelim demiş eve gitmişler kapının önünden dönmüşler annem hiç bişi demedi bana. Diğer gün biz kızı yemeğe çağırdık annenler şimdi bana surat yapar trip atar gitmem dye kavga çıkarmış. Annem ise kimse çorba yapmaya mecbur deil bana kızım bişey olmaz dedi bana.

Psikoljik sorunları varsa ülkede dünya psikolog var evlenmeyi biliyosa dertlerine çözüm bulmayı da bilsin. Elalemin huzurunu bozmak da neyin nesi

Sıkıntılı.sey yapmadan cocuk yapalim nedir.
Dediginiz gibi nisanliliktan basladiysa sorunlar ve evliligin en guzel gunleri bu sekilde berbat geciyorsa ikiside hayatlari zindan olmadan ayrilsin.

Garipseyen arkadaslarada sasirdim.benimde 30 yasinda bir erkek kardesim var ben 33 yasindayim ve herseyimizi paylasiriz.
Ne dusundunuz bilmem ama seks hayatim yok dememis abisi yatak olayımız yok demis.
Usturuplu kelimeler ile kardesine icini dökmüş.
Bir insana kardesinden yakin kim vardir ?

Psikoljik sorunları varsa ülkede dünya psikolog var evlenmeyi biliyosa dertlerine çözüm bulmayı da bilsin. Elalemin huzurunu bozmak da neyin nesi
Eee madem sorunlu dilden dile dolaşsın o zaman bu yatak odası mevzusu bunu haketmiş devam.

Ben hiçkimseyle bu muhabbete girmem çok aşağılayıcı her iki taraf içinde iki insanın yatak odasıda bilinirse ne özeli kalır?
Özel diye birşey yok yatak odasında sıkıntı o bile değil bizim için o konudan çok hergün abimle kavga etmesi ailemi kötülemesi yüzümüze gülerken arkdamızdan abimi huzursuz etmesi bunlar bnm için daha önemli . abim içinde

Ben hiçkimseyle bu muhabbete girmem çok aşağılayıcı her iki taraf içinde iki insanın yatak odasıda bilinirse ne özeli kalır?
Yatak odası olmadan da evlilik olmaz canım o.

İnsan çıkmaz a girince bir laf vardır
Deliyle uğraşmak zor

Bazı insanlar cidden normal olmuyor onları kazanmak için elinizden geleni yapıyorsunuz ve sonunda çıkmaza girip hiç yapmam denen şeyler yapiliyor

Ya sizin anlamak istemiyorsunuz yada ben anlatamıyorum saygı duyuyorum size.

Boşver tatlım bunlar anlamaz, herşey bunlarca ayıp hep susalım konuşmayalım
Tacizide konuşmayalım tecavüzüde cünki ayıp, hayatımız boyunca içimize atalım dimi
Gece gece sinirlendim

Bu tarz evlilikler de ne oluyorsa susmak dan oluyor yasadigi sikintilari kalbine beynine gomuyor. Kadinlar ve Erkekler aileleriyle birsey paylasamiyor. Halbuki onlara aileden baskasi yardim edemez. Onlar uzulmesin beni yanlis anlamasin mantigi var. Iste boyle olunca zoraki evlilkler cikiyor ortaya yani mutsuz olunuyor. Sizin evladiniz boyle bir sorun yasasa anlatmasini istemezmiydiniz? banabenigeriver alintiyi yapamasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…