Abimin eşi ve çözülmeyen konular

hah bense diyorum ki benim abim bunları anlatacak adam değildi acaba gerçekten çok zor bi dönemdemi ona yardım mı etmem gerek . eşinin kendisini farklı surette gördüğünü söyledi bana ve bu beni korkuttu
Endişenizi anliyorum fakat siz ne yapabilirsiniz ki. Görümcem evimi bastı der. Ailesi aramızı bozdu der. Bunu çözecek tek kisi abinizdir. Siz ne deseniz de maalesef çözüm olamaz. Belki psikolojisi bozuk belki yardima muhtac ya da zayif karakterli bir kadin. Abiniz cozecek ve ona göre adım atacak

Evet öyle cirkef biriyim. Napiim huyum bu

Dimi caksin iki tokat zorla sahip olsun. Sonra karısı anlatsın :)
Valla sorun çıkaran sağolsun hep eşimin ailesi oldu sayelerinde tiksindim onlardan son olarak tanıdık yüzyüze geldiğim birine dedikodumu yapmış annesi aylardır konuşmuyordum yüzlerini görmüyodum en doğru kararı vermişim sağolsun bu hareketiyle ispat etmiş oldu.

Kesinlikle böyle birşeyin anlatılmasına normal bakılamaz bence şükür ki bizde böyle bir durum olmaz.

Görücü usulü evlendiler abim 27 gelin 24 yaşında. Şimdi söyle bi durumda var abim dediki ben sizleri üzmemek için bazı şeyleri anlatmazken eşim akaynanama baldızıma herşeyi anlatıp beni zor duruma düşürüyor ne yapacagımı şaşırıyorum ve kaynanası ve baldızının evliliğini etkilediğini düşünüyor of kafam darma duman.

Gelin hanım psikoloğa, psikiyatri ye gitmek istemiyormuş. Abisi teklif etmiş ama kabul etmemiş.
Koca ülkede psikoloğa psikiyatra deli doktoru dersen olacağı bu kabul etmez üstüne gitmemek lazım olayları tek taraflı dinliyoruz daha çok yeni evliler zamanla birbirlerine alışırlar. En önemli detaylar Yok yaşları nasıl evlendikleri

Ayyyyy uzuuuun uzun herkese cevap yazmandan belli ne çok konuştuğun...Herkese yetiyorsun burda bile..Olaya sadece abin tarafından bakıp, dibine kadar karşı tarafı suclamıssın, olayları sadece taraflı dinleyen 3. Kişisin herseyi bilemezsin...Abin sana anlatıyor sen de ailene anlatsan mı kararsızsın yani aile bir de 3. Ağızdan duyacak olayı iyce arapsaçı yani...Bu kadar iyi analiz edebiliyorsan evlenmesine karsı cıksaydın iyi tanıyıp...Gelin gelse burda konu açsa belki olayı bambaska anlardık ne malum?
Abin bir yetişkin di mi sana da karısmamak düşer yangına körükle gitmek değil

Ben şimdi abime abi bana bunları anlatma git eşinle çöz çözemiyorsan içine at gençliğin çürüsün mü diyeyim

Bakın bende demek istiyorum ki siz de karşı taraf suclu. Hani siz şuan kayinvalideden nefret eden gelin olduğunuz için tüm kayinvalidelere dolusunuz. Evet hiç birşey özel in anlatilmasini haklı göstermez ama çıkmaz durumda gidip yakın bir erkek arkadaşına anlatı ağına bayan psikolojisi icin anlattı belki bilemeyiz.sonucta evlilik belki boşanma yoluna gidiyor. Adam mantıklı dusunemiyor yol gösterilsin istiyor. Nasıl sizin konunuzda kayınvalide haksız siz haklı burda da tam tersi hayatı zindan eden bir durum söz konusu

İşte bu görücü usulu belki sırf evlenmek için evlendi, gerçekten abini sevmedi aynı yatağı paylaşmak istemiyor. Aşk sevgi yoksa cinsellik zorlama ile olmaz ki.
Hiç bir anne kızının boşanması için evlenmesine yada kötü bir evlilik yasamasına müsade etmez.

Herkesin düşüncesini önemsiyorım ve kendi açımdan cevap veriyorum. Yorumun bana farklı bi bakış açısı kattı. Abimin anlattıkları kadarını bildiğim için gelin hanımla konuşsaam mı diyorum bi yandan da sana bişey anlatmaz aksine herşey tersine gider diyorum. En iyisi bi süre daha uzaktan izlemek olayları

Ben şimdi abime abi bana bunları anlatma git eşinle çöz çözemiyorsan içine at gençliğin çürüsün mü diyeyim
Hayır 'abi nasilki esinin baldizina ve kayinvalidene anlatıp seni zor duruma soktugunu ve bu durumun sizi etkiledigini düşünüyorsan benim yorunlarimda dogru olmayabilir. Tek tarafli bakarak daha olumsuz bakmana sebep olabilirim. 2 yetiskin olarak al karşına konus. Sen en dogru cozumu bulup karar verirsin ne olursa olsun arkandayiz' diyebilirsiniz

Kosup anlatmamis ki hani insan icinden cikamadigi sorunlarla bogusurken abla yani anne yarisi derler o kisiyle dertlesmis zaten ortada bastan beri bir sorun oldugu icin aile herseyin farkindadir .vallahi ben kardesimn dunyanin bir ucnda su anda telefondaki ses tonundan anlarim ruh halini hani rol yapsa dahi..bu gercekten zor bir durum..haa dese ki gelin ben hastayim iliskiye giremiyorum bir yol bulalm tedavi olayim dese karsindaki insan zaten onun icin ugrasir ve anlatma gereginde bulnmax brada ekstrem bir durum var. Hic birsekilde ikna edilmeyen gelin yanii @Tazi

Oh oh bir de gelin hanımla konusmayı dusunmussun en yanlışı. Sana da, sana herseyi anlattıgı için abine de kin dolar...Uzak durmakla en iyisini yaparsın.

Aralarında ne geçti olay buraya nasıl geldi bilmiyorsun abin eksik hatalı anlatabilir burda eş aileleri ile ilgili tonla konu okuyoruz. Size Güler yüzlü ise sorun yok abinin kalkıp arkanızdan bunu söylüyor diye anlatması yanlış denge kuramaz iki tarafı birbirine düşman eder

Bunu söyledim abim her gğn saatlerce konusuyoruz sadece susuyor dedi sonra bakıyorum herşey yine aynı dedi

Benim kimseden nefret ettiğim yok çünkü nefret ettiğim insana dua etmemem iyiliğini istememem gerekir ben bunları yapıp görüşmeyi kestim çünkü farklı insanlarız bambaşka iki kültür çok şükür ne onları başkalarına karşı küçük düşürecek bir durum yaşattım ne yüzyüze tartışıp kavga ettim nede onları tanıyıp iyi bilenler insanlara böyle şöyle yaptılar dedim.Herşey varlıkla olmuyormuş demek ki benim kuzenimede herşey dört dörtlük yapıldı kaynanası gittiği düğünlerde giydiği elbiseyi biz aldık dermiş defalarca olay tek taraflı ama özelin bu derece anlatılması hiç hoş olmamış.

Onlar gun gelecek sorunu çözüp mutlu mesut yasayacaklar ama siz her defasinda arkamizdan yine birsey dedi mi şöyle mi boyle mi diye düşünüp duracaksiniz abinizin bu durumu boyle dillendirmesi sebebi ile

Abim eşinin iki yüzlü oldugunu düşünüyor galiba ve bu abimi rahatsız ediyor belki de eşini anlayamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…