Abimin eşi ve çözülmeyen konular

Ben kesinlikle evladımın ya da kardesımın anlatmasını isterdim. Anlatsın ki çözüm bulalım Mutlu olsun. Çözümü yoksa da herkes yoluna baksın.

Şükürler olsun ki böyle bir abi kardeş ilişkim yok çok şükür ki eşim kardeşiyle bayağı mesafeli bugünde şükredecek birşey buldum sağolun üyeler sizin gibi düşünmemek gerçekten huzur verici.

Bakın ailem 200 bin tl değerinde bi ev
100 bin değerinde altın
50 bin tl lik mobilya yaptı hepsini tabiki yaptım diye övünmek için değil oğlumuz mutlu olsun diye yaptı. Vw hiçbir zaman biz şunu yaptık demeden anne baba olarak görev bilip ama abim mutlu değil annemin babamın tek isteği evlatları mutlu olsun abim hergün kavganın içinde ve annesi babası üzülür diye bunları anlatamıyor 4 aydır içine atmış durumda ve gerçekten bana anlatırken psikolojik sıkıntılara girdiğini hissettim. Benim zoruma giden ise ailem bu kadaar fedakarlık yaparkwn nasıl eşi bnları yapabilir . ve ben ne yapıcam şimdi abimin içinde yanan ateş bende de yanıyor bunları aileme anlatsam annem derdinden ölür babam şeker tansion mafolur. Gelin ile konuşsam herşey daha da kötüye gider mi off

İyi aferin şükredecek sebeplerinle sana mutluluk dilerim

Bence anlatın ailenize ya da abiniz anlatsın. Abinize de yazık bir ömür böyle mi geçirecek ? Gerekirse aileniz gelininizle konuşsun

Neyse ben burda abimin yatak odasını konuşmak için yazmadım ortada sorunlu bi evlilik var ve abim benden yardım istiyor sizce gidip gelinle ben mi muhatap olmalıyım yoksa aileme abimin durumunu anlatmalı mıyım
Gelinle gidip muhatap olursan görümcem evimi bastı , görümcem üstüme yürüdü, görümcem beni sindirmeye çalıştı, akıllı ol yoksa abim seni boşayacak dedi dedi ...... uzar gider. Karışmayın siz. Abinize akıl verin o gitsin konuşsun. Düzelecekse devam , düzelmeyecekse böyle devam etmeyeceğini söylesin eşine net tavırla

Ben burda abim yatak odasnda mutsuz diye dert edinmiyorım tek sıkıntı o olsa idi abime her evlilikte olur sabır göster eşine saygı duy derdim konuyu kapatırdım. Ama sırf yatak odasında akşam olunca benden birşey istemesin diye kavga çıkaran bi eşi var ve abim gerçekten çok durumda

Sen kime aciklama yapiyorsun ki o uye hemen hemen her hafta konu acip hangi siklikla esinizin ailesine falan gidoyrsunz gibi biseyler soruyor millete onun tek ilgilendigi onemsedigi durum esinin ailesoyle gorusmeme yani sizin gelinle ayni mantikda bos ver sen :)

İki yetişkin insan evleniyorsa sorunlarını da çözecek olgunluktadır değil mi müdahil olmayın ülkede psikolog,psikiyatri çift terapisti dolu. Varsa sorunları başvursunlar çözüme ulaşsınlar. Belki gelin hanım vajinismus tedavi görmesi lazım.
Siz kardeş anne baba olarak ne yapabilirsiniz ki kapısına gidip abimle neden yatmıyorsun mu diyeceksin ne kadar onur kırıcı iki taraf içinde. Lütfen siz biraz empati yapın

Gelin hanım psikoloğa, psikiyatri ye gitmek istemiyormuş. Abisi teklif etmiş ama kabul etmemiş.

Beni istemiyor demesi var sonra kurduğu cümleye varıncaya kadar söylemesi var. Takıldıgım dertlesmesi degil evlenecek olgunlukta adamin evdeki her sorunu koşup en ince ayrıntısına kadar anlatmasi. Hanginiz esiniz bunu yapsin ister. Biraz empati olgunluk. Esim sorunumu gidip gorumceme anlatsa ve o evime gelip konussa bu aile meselesi sanane derim. Sizde abinize bırakın bir yolunu bulur ya da ayrılır

Bakın tamam o konu söyledim ama asıl sıkıntı gelin hanım bize güleryüz gösterirken arkadan abime bi ton laf etmesi ya evine gidiyoruz hiç durmuyor yapma etme yemicez yeter diyoruz herşeyi yapıyor arkamızdan abime ben hizmetçi miyim ailene diyor

hah bense diyorum ki benim abim bunları anlatacak adam değildi acaba gerçekten çok zor bi dönemdemi ona yardım mı etmem gerek . eşinin kendisini farklı surette gördüğünü söyledi bana ve bu beni korkuttu

Ben bu konuyu anneme babama söylesem onlar ne yapabilecekler ki onu düşünüyorum
Bir çözümden ziyade ters tepme olasılığı yüksek annen ve sen iyi niyetle geline durumu açsanız ben kendimi gelinin yerine koyup olacaklar hakkında fikir yürüteyim boşanmaya gider bu iş mahremiyeti paylaşmak evliliği temelden sarsar benim için. Birde abiniz ve gelin hanım kaç yaşında, görücü usulümü oldu evlilikleri bunlar da önemli detaylar onları yazsan aslında daha Kolay fikir verebiliriz

Dimi caksin iki tokat zorla sahip olsun. Sonra karısı anlatsın :)
Ne kadar çirkin bir üslup. Siz sanırım boyle gördünüz aklıniza ilk gelen bu sacma yorum. Kari koca bir ailedir ve ne yaşaniyorsa 2si cozmek durumunda. Sizin esiniz kosup kurdugunuz cumlelere varana kadar ailesine anlatsa onu paralarsiniz. Burda bile diger yorumlara sardığınıza göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…