- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Ben de hepsini verdiklerini düşünmüyorumSoylenmeyen cok sey var bence. Muhtemelen altinlari eksik verdiler. Kendi taktiklarini alip sadece kadinin ailesinin taktiklarini verdiler muhtemelen. Gelin de bunun uzerine gitti bence. Cunku tam teslim etselerdi geline teslim ederlerdi babaya degil. Utanmadan bir de altinlari verdik diye velveleye verip kocasini kiskirtmislar.
Baska seyler de var bence. Bu kadsr cirkef bir aile kimbilir neler neler yaptilar. Kiz da bu entrikaci aileyle ugrasamam deyip kendini kurtarmis. Baksana hala kizin ne acigini buluriz diye ugrasiyorlar. Youtube hesabi olmasina takmislar bir de. Sanki namussuzluk youtube hesabi olmasi. Neymis? Bosanma arifesinde olan uzgun olmaliymis. Uzgun olan youtube acamazmis. Daha ne senaryolar dedikodulari var da biz bilmiyoruz. Kimbilir ne kazanlar kaynatiyorlar. Rabbim korumus kizi. Cunku bunlsr ne hrlal ne haram biliyor ne de kul hakki. O kizin da ailece gunahina girdiler. Kiz umarim donmez bu cirkeflere.
Tabii ki eğer konudaki gibi altınlar verildiyse sadece kendine takılan altınlardır ama bence onlrda da eksik çıktı ki belki küçük altınları vermediler kadında kızdı haliyle.Ben eşinin kızdığını falan düşünmüyorum çünkü öbür konuda konu sahibü abisine sadece ailesinin altınlarını veririz diğerlerini ister mi falan dediğinde eşim gurur yapar bizim tarafın taktıklarını almaz demiş yani eşinin kendine ait altınları istediğinden abisinin zaten haberi vardı niye kavga çıkarsın
Kiz aslinda istemiyor bile. Once bunlar adim atiyor diger oglumuzu evlendircez bize ver biz sana az az odeyelim diyorlar. Kiz da vermem demiyor. Icinden babamin taktiklarini almak istiyorum manevi degeri var onlar satilmasin diyor. Bunlar ne yapcan takip diyor hakaret edip bagirip cikiyor. Olayin ozu bence su; bunlar altinlari coktan hicledi. Gelin babaminkileri verin dedi. Veremeyecekler. Uste cikip bagirdilar. Kocanin da bunlardan haberi yoksa ben de bir sey bilmiyorum.Yok evlendikletinde sen koruyamazsin diye kizin elinden altinlari almislar. Bir daha da vermemisler. Kiz takicam diye bazisini istemis. Ne yapican sen takiyi sevmezsin ki demisler. Sonra da oglumuzu evlendirecegiz takilari vermeyelim. Parasini taksit taksit odeyelim demisler. Kiz da hic degilse babsmin taktiklarini verin demis. Bunlar da kiza hepsi surat yapmislar. Eski konusu boyleydi.
Mutlusunuzdur yaptıklarınızdan dolayı şimdi kına yakın...bu aldığınız ahla bakalım nolur halinizBildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Ben hepsini verdiklerini sanmiyorum. Oyle olsa kiza teslim ederlerdi. Hrm eski konusunda da var. Sadece babasinin taktigini mi versek demisler kocasina. O da o gurur yapar sizin taktiklarinizi almaz zaten falan demisler. Eski konulari okudunuz mu bilmiyorum konu sahibi ve ailesi cok fena.Bende hepsini verdiklerini düşünüyorum .
Bence altinlar babaninkiler daha coktan hiclendi. Yalandan izin almaya geldiler. Kiz babasininkileri istedi. Veremeyecekleri icin iste cikip kavga ettiler. Koca da hepsini biliyor. Sindirme yildirma politikasi.Soylenmeyen cok sey var bence. Muhtemelen altinlari eksik verdiler. Kendi taktiklarini alip sadece kadinin ailesinin taktiklarini verdiler muhtemelen. Gelin de bunun uzerine gitti bence. Cunku tam teslim etselerdi geline teslim ederlerdi babaya degil. Utanmadan bir de altinlari verdik diye velveleye verip kocasini kiskirtmislar.
Insankar kendilerini ne kadar kücültebilir nasil rezil eder bu konuda görmüs olduk. Ben o kizin yerinde olsam konu sahibine 7/24 ah ederdim.Ben hepsini verdiklerini sanmiyorum. Oyle olsa kiza teslim ederlerdi. Hrm eski konusunda da var. Sadece babasinin taktigini mi versek demisler kocasina. O da o gurur yapar sizin taktiklarinizi almaz zaten falan demisler. Eski konulari okudunuz mu bilmiyorum konu sahibi ve ailesi cok fena.
Gelin altinlarini isteyebilir de bunda birsey yok ki. O takılar gelinin zaten. Istemek de hakki. Bunlar kendileri suclu ya cirkeflukleriyle su ustune cikmaya calismislar. Belki de kizin babasina takilar eksik verildi bilmiyoruz ki. Belki de sadece kizin ailesinin taktiklari verildi. Kiz belki de o yuzden terk etti. Mesele cok daha derin bence. Artik neler yaptilarsa birikmis birikmis kiz da yeter deyip gitmis. Valka iyi de etmis. Ilk konusunu yazdiginda geline cok uzulmustum ya. Yazik sessiz birini bulmuslar, altinlarini utanmadan elinden almislar demistim.
Ben de oyle tahmin ediyorum aslinda. Bunlar coktaan altinlari sattilar. Cunku eski konusunda kiza sana parasini odeyelim demisler. Cunku altinlar ortada yok muhtemelen. Kiz da babamin taktiklarini bari verin demis. Muhtemelen kizin babasina takilar verilmedi. Adamin taktiklarinin parasini verdiler, belki de onu bile yapmadilar.Bence altinlar babaninkiler daha coktan hiclendi. Yalandan izin almaya geldiler. Kiz babasininkileri istedi. Veremeyecekleri icin iste cikip kavga ettiler. Koca da hepsini biliyor. Sindirme yildirma politikasi.
Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Iste gelinin gonul rizasiyla verip vermedigi bilmiyoruz. Belki de zorla elinden aldilar cirkeflikleriyle. Sen muhafaza edemezsinbdemisler guya. Dusunsene yeni evlisin, kayinvaliden de altinlarini ben saklarim diyor. Esin de ver biz saklayamayiz diyor. O baskiyla yeni gelin yuvam yikilmasin diye verebilir. Oraya kadar sorun yok zaten. Aradan bir yil geciyor. Bunlar takilari satmislar ki kiza durup dururken oglumuzu evlendirecegiz takilari obur oglumuza takalim sana da parasini taksit taksit odeyelim demisler. Orada baslamis sorun.Katılıyorum tabiki isteyebilir hatta en başta kabul etmemeliydi vermeyi altınlar onun zaten ama istemediği halde kv'nin oğluna bunu söylemesi kötü niyet hatta iftira oluyor. Kocanın tepkisi gereksiz tabi. Ben de geline üzüldüm. Umarım doğru kararlar verir. Hakkında hayırlısı olsun.
Bir de daha anlatiayan cok sey var da gorumcenin kiskanclik krizleri... abisi eskisi gibi onu aramiyormus evlendikten sonra... bunda gelini suclamasi.. kizin evliligi kimbilir nasil zindana cevirdiler ailece. Hem hakki olan seyi teslim edip hem de kadinin uzetine yurumek ne denek onu da anlamis degilim de. Simdi de kizin yuvasinin yikilmasina uzulmuyorlar da acik ariyorlar youtube acmis diye.Katılıyorum tabiki isteyebilir hatta en başta kabul etmemeliydi vermeyi altınlar onun zaten ama istemediği halde kv'nin oğluna bunu söylemesi kötü niyet hatta iftira oluyor. Kocanın tepkisi gereksiz tabi. Ben de geline üzüldüm. Umarım doğru kararlar verir. Hakkında hayırlısı olsun.
Ben ilk konuyu okuyunca nasil uzulmustum nasil uzulmustum anlatamam. Icime okuz oturmustu. Yazik geline demistim. Insalkah iyi bir avukat bulur takilari soke soke alir, uzerine bir de tazminat alir bunlardan.Ya nasıl sinirimi bozdunuz akşam akşam.
Daha önceki konunuza yorum yapmadım ama şimdi dayanamayacağım.
İnşaallah altınların tümü gelin tarafındadır.
Gerçekten art niyetli dolduruşa getiren bir aile olduğunuz ortada.
Ancak benim gönlümden geçen inşaallah altınlarının hepsini alan gelin sizi ve dolduruşa gelen abinizi sonsuza kadar ardında bırakmıştır.
Yazıklar olsun sizin gibi art niyetli insanlara.
Benim bile canımı sıktınız.
Dayanamadım.
Ama şimdi rahatladım.
Iste gelinin gonul rizasiyla verip vermedigi bilmiyoruz. Belki de zorla elinden aldilar cirkeflikleriyle. Sen muhafaza edemezsinbdemisler guya. Dusunsene yeni evlisin, kayinvaliden de altinlarini ben saklarim diyor. Esin de ver biz saklayamayiz diyor. O baskiyla yeni gelin yuvam yikilmasin diye verebilir. Oraya kadar sorun yok zaten. Aradan bir yil geciyor. Bunlar takilari satmislar ki kiza durup dururken oglumuzu evlendirecegiz takilari obur oglumuza takalim sana da parasini taksit taksit odeyelim demisler. Orada baslamis sorun.
Iste gelinin gonul rizasiyla verip vermedigi bilmiyoruz. Belki de zorla elinden aldilar cirkeflikleriyle. Sen muhafaza edemezsinbdemisler guya. Dusunsene yeni evlisin, kayinvaliden de altinlarini ben saklarim diyor. Esin de ver biz saklayamayiz diyor. O baskiyla yeni gelin yuvam yikilmasin diye verebilir. Oraya kadar sorun yok zaten. Aradan bir yil geciyor. Bunlar takilari satmislar ki kiza durup dururken oglumuzu evlendirecegiz takilari obur oglumuza takalim sana da parasini taksit taksit odeyelim demisler. Orada baslamis sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?