Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de hepsini verdiklerini düşünmüyorum

Son düzenleme:
Baska seyler de var bence. Bu kadsr cirkef bir aile kimbilir neler neler yaptilar. Kiz da bu entrikaci aileyle ugrasamam deyip kendini kurtarmis. Baksana hala kizin ne acigini buluriz diye ugrasiyorlar. Youtube hesabi olmasina takmislar bir de. Sanki namussuzluk youtube hesabi olmasi. Neymis? Bosanma arifesinde olan uzgun olmaliymis. Uzgun olan youtube acamazmis. Daha ne senaryolar dedikodulari var da biz bilmiyoruz. Kimbilir ne kazanlar kaynatiyorlar. Rabbim korumus kizi. Cunku bunlsr ne hrlal ne haram biliyor ne de kul hakki. O kizin da ailece gunahina girdiler. Kiz umarim donmez bu cirkeflere.

Kiz aslinda istemiyor bile. Once bunlar adim atiyor diger oglumuzu evlendircez bize ver biz sana az az odeyelim diyorlar. Kiz da vermem demiyor. Icinden babamin taktiklarini almak istiyorum manevi degeri var onlar satilmasin diyor. Bunlar ne yapcan takip diyor hakaret edip bagirip cikiyor. Olayin ozu bence su; bunlar altinlari coktan hicledi. Gelin babaminkileri verin dedi. Veremeyecekler. Uste cikip bagirdilar. Kocanin da bunlardan haberi yoksa ben de bir sey bilmiyorum.

Mutlusunuzdur yaptıklarınızdan dolayı şimdi kına yakın...bu aldığınız ahla bakalım nolur haliniz

Bende hepsini verdiklerini düşünüyorum .
Ben hepsini verdiklerini sanmiyorum. Oyle olsa kiza teslim ederlerdi. Hrm eski konusunda da var. Sadece babasinin taktigini mi versek demisler kocasina. O da o gurur yapar sizin taktiklarinizi almaz zaten falan demisler. Eski konulari okudunuz mu bilmiyorum konu sahibi ve ailesi cok fena.

Bence altinlar babaninkiler daha coktan hiclendi. Yalandan izin almaya geldiler. Kiz babasininkileri istedi. Veremeyecekleri icin iste cikip kavga ettiler. Koca da hepsini biliyor. Sindirme yildirma politikasi.

Insankar kendilerini ne kadar kücültebilir nasil rezil eder bu konuda görmüs olduk. Ben o kizin yerinde olsam konu sahibine 7/24 ah ederdim.

Katılıyorum tabiki isteyebilir hatta en başta kabul etmemeliydi vermeyi altınlar onun zaten ama istemediği halde kv'nin oğluna bunu söylemesi kötü niyet hatta iftira oluyor. Kocanın tepkisi gereksiz tabi. Ben de geline üzüldüm. Umarım doğru kararlar verir. Hakkında hayırlısı olsun.

Bence altinlar babaninkiler daha coktan hiclendi. Yalandan izin almaya geldiler. Kiz babasininkileri istedi. Veremeyecekleri icin iste cikip kavga ettiler. Koca da hepsini biliyor. Sindirme yildirma politikasi.
Ben de oyle tahmin ediyorum aslinda. Bunlar coktaan altinlari sattilar. Cunku eski konusunda kiza sana parasini odeyelim demisler. Cunku altinlar ortada yok muhtemelen. Kiz da babamin taktiklarini bari verin demis. Muhtemelen kizin babasina takilar verilmedi. Adamin taktiklarinin parasini verdiler, belki de onu bile yapmadilar.

Son düzenleme:

Ya nasıl sinirimi bozdunuz akşam akşam.
Daha önceki konunuza yorum yapmadım ama şimdi dayanamayacağım.
İnşaallah altınların tümü gelin tarafındadır.
Gerçekten art niyetli dolduruşa getiren bir aile olduğunuz ortada.
Ancak benim gönlümden geçen inşaallah altınlarının hepsini alan gelin sizi ve dolduruşa gelen abinizi sonsuza kadar ardında bırakmıştır.
Yazıklar olsun sizin gibi art niyetli insanlara.
Benim bile canımı sıktınız.
Dayanamadım.
Ama şimdi rahatladım.

Iste gelinin gonul rizasiyla verip vermedigi bilmiyoruz. Belki de zorla elinden aldilar cirkeflikleriyle. Sen muhafaza edemezsinbdemisler guya. Dusunsene yeni evlisin, kayinvaliden de altinlarini ben saklarim diyor. Esin de ver biz saklayamayiz diyor. O baskiyla yeni gelin yuvam yikilmasin diye verebilir. Oraya kadar sorun yok zaten. Aradan bir yil geciyor. Bunlar takilari satmislar ki kiza durup dururken oglumuzu evlendirecegiz takilari obur oglumuza takalim sana da parasini taksit taksit odeyelim demisler. Orada baslamis sorun.

Bir de daha anlatiayan cok sey var da gorumcenin kiskanclik krizleri... abisi eskisi gibi onu aramiyormus evlendikten sonra... bunda gelini suclamasi.. kizin evliligi kimbilir nasil zindana cevirdiler ailece. Hem hakki olan seyi teslim edip hem de kadinin uzetine yurumek ne denek onu da anlamis degilim de. Simdi de kizin yuvasinin yikilmasina uzulmuyorlar da acik ariyorlar youtube acmis diye.

Ben ilk konuyu okuyunca nasil uzulmustum nasil uzulmustum anlatamam. Icime okuz oturmustu. Yazik geline demistim. Insalkah iyi bir avukat bulur takilari soke soke alir, uzerine bir de tazminat alir bunlardan.

Çok üzüldüm evet gelininizden böyle bir sey istersiniz fakat rızası olmadığını duyunca bu kadar tavır almakta neyin nesi? Ne kadar üzülmüştür belkide kiz ailesinden hatıra bir şeyler kalsın istedi ailesine takıları vermek nedir kiz babamin taktiklarini kullanmak istiyorum demis size ay içim.acidi kiza Allah hayirli insanlarla aile olmayi nasip etsin AİLE olabilmeyi

E tabi gönül rızası yoktur kim içinden gelerek kendi altınlarını başkasında bırakır. Bu şekilde ben çevremde de çok kişi gördüm saygısızlık olmasın, ayıp olmasın diye bir şey diyemediler. Hayır benim kendi kasam var bankada deyip altınlarını vermeyen tek tanıdığım vardı o da evleneli bir yıl olmadan ayrıldı eşinden (kv-kp uyumsuz buldular gelini). Her neyse işin iç yüzünü bilmiyoruz tabi. Ben de aileyi çok müdahaleci buldum. Her türlü problemli.

Çirkeflikleriyledir. net.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…