- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Şeyi de unutmayın. Bir üye vardı eskiden. Yengem abimin evinde cariye, biblo. Orası onun evi degil diyordubir de sey vardi.. kocam abimin esiyle sevgili, telefon konusmalarini diledim, nasil ayiririm? o da epeydir konu acmiyor bir ara uc gune bir aciyordu. haberi olan var mi?
benim aklima geldi ama birileri sorar herhalde dedim oteki abiden bir kere o altin isteme kisminda bahsetmis sadece belkide everdiler gelinin altinlari ile dahada tepki cekmemek icin soylemedi belki kizcagizin bile haberi yokturGelin meselesi konusunda o kadar çok ateşlendik ki soramadık valla
Cahillik iste. Nereden ne kara calalim kiza diye dusunuyorlar. Camur atacak yer ariyorlar.Yaa evet hesaba giris yaparak youtubea girdiginde izledigin baktigin her sey gecmise gidiyor veya kaydedip sonra izleyebiliyorsun. Nerelere yormuslar hesabi var bak huuuu diye
Benim de kanalim var bu anlayisa gore olmayan gorumcecigim abisine cekistiriyor mu acaba bu kizin youtube kanali bak bak olmaz bundan diye :)
Ne kızların hayatlarını mahvederiz diye düşünüyorlar, oğlanlarına kız mı yok? Düşündükleri bu. Acaba reenkarnasyon var mı? Varsa bunları materyal olarak geliyorlarsa klozet şeklinde gelmeleri lazım.Mutlusunuzdur yaptıklarınızdan dolayı şimdi kına yakın...bu aldığınız ahla bakalım nolur haliniz
Balayına giderken bize versen, biz saklarız taktiği!Iste gelinin gonul rizasiyla verip vermedigi bilmiyoruz. Belki de zorla elinden aldilar cirkeflikleriyle. Sen muhafaza edemezsinbdemisler guya. Dusunsene yeni evlisin, kayinvaliden de altinlarini ben saklarim diyor. Esin de ver biz saklayamayiz diyor. O baskiyla yeni gelin yuvam yikilmasin diye verebilir. Oraya kadar sorun yok zaten. Aradan bir yil geciyor. Bunlar takilari satmislar ki kiza durup dururken oglumuzu evlendirecegiz takilari obur oglumuza takalim sana da parasini taksit taksit odeyelim demisler. Orada baslamis sorun.
Bunda niye şaşırmışlar ki suçlayacak birsey bulamamışlar demekki,13yasindaki kızımın bile var yaptığı resimleri yüklemiştiBen de ona sasirdim. Bazi telefonlar ilk kurulurken gmail hesabiyla kuruluyor. Gmail hesabin olunca da youtube hesabin olmus oluyor. Bunun neresi sorun onu da anlanadim ya.
Bravo geline.
Hem altınlarını aldı, hem pısırık kocadan kurtuldu.
Buna tek taşla iki kuş vurmak denir :)
sanane peki sanane mesela..Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır
Kızdan bir sonraki hareket, yeni gelin adayını kurtarması. Tabi aday yeterli zekaya ve özgüvene sahipse. Onu da atanmış mayışlı diye mi seçtiler acaba? Senaryoda ayrılan süper kahraman sülük koca ve ailesini tekme ile ayırarak yeni kurbanı da kurtarıyor...
Çok sinirlendim durduramıyorum dedikoduyu...
[/QUO
oteki abi evlemis sanirim konu sahibi bir yorumda annem ben diger oglumda kaliyorum altinlara sahip cikamam demis eger abisi bekar ve evi ayri degilse diger gelinin basinada bu sekilde coreklenmisler
yok ya hem para yok evlenmek icin hem virus var. evlenemdi yani güççük agabeyGelin meselesi konusunda o kadar çok ateşlendik ki soramadık valla
Altında gelmez artıksanane peki sanane mesela..
Anan şimdi düşünsün evlenecek oğlan birken ikiye çıktı yinekeyiflendim azıcık ,bana noluyorsa artık...
herkes buradayken sorayim, hanimlar bir konu vardi. konu sahibinin esi konu sahibinin abisinin hanimiyla fanfinifinfon du. konu sahibi de telefon konusmalarini dinliyordu. bosanmak istemiyordu. ne oldu o konu bulamiyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?