- 28 Aralık 2016
- 1.860
- 4.706
- 133
- 40
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Söyledim ama çoktan kavga edilmiş, ev terk edilmişti. Geline mesaj da attım ama dönmedi. Abim çok ağlıyor çok seviyor. Ben de üzülüyorum tamam kıskanıyorum biraz çünkü abimle aramız çok iyiydi evlendiginden beri arayıp sormuyor.
Bence bu konu gerçek değil bu kadar aymazlık bu kadar kötülük olamaz yaniSöyledim ama çoktan kavga edilmiş, ev terk edilmişti. Geline mesaj da attım ama dönmedi. Abim çok ağlıyor çok seviyor. Ben de üzülüyorum tamam kıskanıyorum biraz çünkü abimle aramız çok iyiydi evlendiginden beri arayıp sormuyor.
Kızı değil rahatı ve parayı kaybetmekten korkuyor galiba
Yok yok bilerek yapıyon gerçek değilsinÇok güzel bir kadın çok becerikli hakkını yiyemem. Abim O kadar güzel ve iyi birini bulamaz bence. Bir de bu devirde atanmış kız bulmak çok zor
Yok altinlar gitti diye uzuluyordur o. Karisi umurunda olsa uzerine gitmezdi.Kızı değil rahatı ve parayı kaybetmekten korkuyor galiba
Olacagi buydu zatenBildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Çok güzel bir kadın çok becerikli hakkını yiyemem. Abim O kadar güzel ve iyi birini bulamaz bence. Bir de bu devirde atanmış kız bulmak çok zor
Buradaki ilgiyi sevdiBunun ardından gelin boşanmalara gelecek "Bir altın için boşanıyor, oysa abim sadece biraz itmiş" falanlı bir konu gelecek sanki. 5 bölüm altın üzerinden yürünecek, boşanma maceralı, sinir krizli aile dövüşlü bol seyircili bir senaryo gibi... Sonunda kanepe yakmalara da varırsa olay sinir krizi geçirip abin, tatından yenmez.
Nedense fazla suni geldin.
Ne alakasi var ya. Ben ayrildigimda isim yoktu. Cocugumu da aldim ciktim. Maddi ozgurlukle ne alakasi var. Kizin burnundan getirin. Ne yaptik diye dusunmeyin. Kiz gidince de maddi ozgurlugu olmasaydi gidemezdi deyin. Gitme gucunu kendine bulan herkes gider. O is maddiyata degil yurege bakar. Kimbilir daha neler yaptiniz ki bicak kemige dayanmis bu da bahanesi olmus. Siz kendinize köle aldiniz zannettiniz galiba.Evet atanmış olmak önemli herkes atanamıyor mesela ben. İş de yok. Atanamasaydı suan evi terk edememis olacaktı. Maddi özgürlüğü var
kusura bakmayin o sizin anneniz ama evlat olsa sevilmez yani. Aldigi ahlarin ceremesini nasil cekecek hic dusunmuyor mu? Bu dunyanin bi de oteki tarafi varBen düşünüyorum bir de babam çok üzülüyor. Annem yine haklı olduğunu düşünüyor
İşte tüm sorun bu KıskançlıkSöyledim ama çoktan kavga edilmiş, ev terk edilmişti. Geline mesaj da attım ama dönmedi. Abim çok ağlıyor çok seviyor. Ben de üzülüyorum tamam kıskanıyorum biraz çünkü abimle aramız çok iyiydi evlendiginden beri arayıp sormuyor.
Abin karisini kaybettigine aglamiyordur. Yuvasinin yikilmadi umurunda olsaydi bunlari yapmaz karisinin arkasinda dururdu. Kendini besletemedigine uzuluyordur.Söyledim ama çoktan kavga edilmiş, ev terk edilmişti. Geline mesaj da attım ama dönmedi. Abim çok ağlıyor çok seviyor. Ben de üzülüyorum tamam kıskanıyorum biraz çünkü abimle aramız çok iyiydi evlendiginden beri arayıp sormuyor.
Haklısın aslında, atanamadıgın ıcın kocan seni eziyor. Atansan gelın gıbı sende rest cekerdın kocana.Evet atanmış olmak önemli herkes atanamıyor mesela ben. İş de yok. Atanamasaydı suan evi terk edememis olacaktı. Maddi özgürlüğü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?