Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu insanların aklı yok mu neden siz altınları gasp etmiş gibi evinizde tutuyosunuz,çalısan insanlar gidip bir kasa tutup oraya koymalarını sağlayabilirdi anneniz.Diyelim ki evinize hırsız girdi çaldı altınları bu vebali nasıl alacaktınız.Yine olgun gelinmiş size bir şey dememiş siz ortalığı karıstırana kadar sesini bile çıkarmamış.Hem güzel hem becerikli hem atanmış mesleğini eline almış yani el üstünde tutmanız gerekirken neden olduğunuz duruma bakın.

Ayni meymenetsiz halam gibisiniz pardon seytan görsün yüzünü. Ben allaha yakin o bana uzak olsun. O da sizin gibi hep ilgi hep alaka hep herseyin merkezinde olmak ister. Nankör ve küstah. Herseyi herkezi yük görür kendine. Yegenleri insallah evde kalir diye hep dua eder. Ve sacma sapan konulara takilir tipki sizin gibi ayrilan youtube mi acar? Belki videolara yorum atabilmek icin acmistir. Belkide benim gibi hobbysi vardir ben profesyonel video editorluk yapnak ister. Yada belki de gercekten havadan sudan videolar cekecektir. Size niye batti bu youtube hesabi?
Cok isterseniz sizde acin. Resmen el birligi ile kizi maf ettiniz. Umarim eserinizle gurur duyuyorsunuzdur

Gelini tebrik ediyorum cok iyi yapti yol yakinken cocuk da yokken ayrilsin kendine yanina yakisan birini bulsun ve sonuna kadar musmutlu olsun.

Bunun ardından gelin boşanmalara gelecek "Bir altın için boşanıyor, oysa abim sadece biraz itmiş" falanlı bir konu gelecek sanki. 5 bölüm altın üzerinden yürünecek, boşanma maceralı, sinir krizli aile dövüşlü bol seyircili bir senaryo gibi... Sonunda kanepe yakmalara da varırsa olay sinir krizi geçirip abin, tatından yenmez.

Nedense fazla suni geldin.

Bence bu konu gerçek değil bu kadar aymazlık bu kadar kötülük olamaz yani

Kızı değil rahatı ve parayı kaybetmekten korkuyor galiba

resmen kendi maaşıyla oğluşumuza baksın altınlarıyla da diğer oğluşumuza düğün yaparız diye sömürmek için almışlar gelini şaka gibi..

bence zaten geçen sene kayınvalide altın için olay çıkarınca terketmesi lazımdı

Annenizde tam bir KAYNANA maşallahı var yani . Kız cidden ne biçim aileye düştüm ben diyordur .anneniz bilip bilmeden ne diye ortalığı karıştırmış? Yada farzedinki sizi aradı altını istedi kız anneniz abinize neden yetiştiriyor? Allah geline kolaylık versin

Olacagi buydu zaten annen kizdan da abinden de ozur dilemeli bi sekilde bu is tatliya baglanmali

Çok güzel bir kadın çok becerikli hakkını yiyemem. Abim O kadar güzel ve iyi birini bulamaz bence. Bir de bu devirde atanmış kız bulmak çok zor

Asıl siz öyle vur ensesine ekmeğini al sessiz altınların üstüne konup bir de burada karalayacağınız başka insan bulamayacağınjza üzülüyor olmayasanız.Ben zaten konuya inanmıyorum burada yazılanlarla aydınlandınız,da bir anda altınları veresiniz geldi ailenize söylediniz o altınlar üzerine o kadar plan yapan aile aa tamam kızım deyip gidip verdiler tabi canım kesin..öyle bile olsa siz kız zaten ailemin taktıklarını isterim demiş onları vermişsinizdir o da kız istediği için yoksa gönülden değil. Burada size hak verilmediği için biz altınları verdik ama yengem gitti youtube açmış falan diyorsunuz ne aileye düşmüş bu kız yaa

Buradaki ilgiyi sevdi e napsın kocişi ilgilenmiyo Kv herşeyine karışıyo atanamadı maddi özgürlüğüde yok. Aradığı ilgiyi bizden buldu kıyamam

Konu sahibi, Zaman bol ya senaryonu yaz yaz gel kuzum

Evet atanmış olmak önemli herkes atanamıyor mesela ben. İş de yok. Atanamasaydı suan evi terk edememis olacaktı. Maddi özgürlüğü var
Ne alakasi var ya. Ben ayrildigimda isim yoktu. Cocugumu da aldim ciktim. Maddi ozgurlukle ne alakasi var. Kizin burnundan getirin. Ne yaptik diye dusunmeyin. Kiz gidince de maddi ozgurlugu olmasaydi gidemezdi deyin. Gitme gucunu kendine bulan herkes gider. O is maddiyata degil yurege bakar. Kimbilir daha neler yaptiniz ki bicak kemige dayanmis bu da bahanesi olmus. Siz kendinize köle aldiniz zannettiniz galiba.

Ben düşünüyorum bir de babam çok üzülüyor. Annem yine haklı olduğunu düşünüyor
kusura bakmayin o sizin anneniz ama evlat olsa sevilmez yani. Aldigi ahlarin ceremesini nasil cekecek hic dusunmuyor mu? Bu dunyanin bi de oteki tarafi var

İşte tüm sorun bu Kıskançlık

Abin karisini kaybettigine aglamiyordur. Yuvasinin yikilmadi umurunda olsaydi bunlari yapmaz karisinin arkasinda dururdu. Kendini besletemedigine uzuluyordur.

Evet atanmış olmak önemli herkes atanamıyor mesela ben. İş de yok. Atanamasaydı suan evi terk edememis olacaktı. Maddi özgürlüğü var
Haklısın aslında, atanamadıgın ıcın kocan seni eziyor. Atansan gelın gıbı sende rest cekerdın kocana.
Hayat herkese esıt davranmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…