- 9 Aralık 2009
- 17.185
- 54.803
- 1.123
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Abi niye kendi yapmıyormus da koca adam. Neyse konu yalanmış zaten de şu işler illa kadınlara kalacak demenize sinirim bozuldu.Acil tedavi olun normal görmüyorum sizi . Allah hidayet versin bir yuvayı yiktiniz bunun vebalini Allah sorar size. Bence hiç de mutlu değilsiniz içten ice uzuluyorsunuz abinizin annenizin o kadar çamaşırı yemeği bulaşığı kime kalcak ya annenize ya size.
Ben yalan olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar hakarete lince gelemeyip paçayı kurtarayım da demiş olabilir . Eleştirilerin hepsine hahahaa diye gulerek cevap verdi sözde takmıyorum gibi . Ayrıca abisine yaptırıp yaptırmamak kendi tercihi . Siz de eşinize yaptırın sizin hayatınıza müdahale etmedim .Abi niye kendi yapmıyormus da koca adam. Neyse konu yalanmış zaten de şu işler illa kadınlara kalacak demenize sinirim bozuldu.
Çok ponçik, sevgi dolu, temiz yürekli bir ailesiniz maşallah.
Allah size de sizin aileniz gibi, sizin gelininize davrandığınız gibi davranan bir kayın aile versin inşallah.
Sevgiler.
Öyleyse de kendi bilir, nedense bana çark ediyor gibi geliyor.Konu gerçek değilmiş. Deney yapmış konu sahibi, öyle yazmış.
Böyle kötü, paragöz ve leş bir aile gerçekte yokmuş yani.
Eşiyle ilgili konuları da gerçek değilmiş. Geline hayatı zindan ettiği için hak ettiği çilekeş hayatı yaşayan biri değilmiş kendisi.
Evlendirme(?) programındaki(?) Selin'e(?) "naber" diyen adammış(?) konu sahibi
Kadın mi acaba? Kesin trollTedavi olun siz hastasınız. Size acıyıp eşinize bol sabır diliyorum çekilecek kadın değilsiniz.
Tepkiyi aldi linçi yedi kiviriyor kesinlikleKadın mi acaba? Kesin troll
CıkTepkiyi aldi linçi yedi kiviriyor kesinlikle
Öyleyse de kendi bilir, nedense bana çark ediyor gibi geliyor.
Korcan daha kaliteli, daha akıllı bir trolldü çünkü. Burayla uğraşacağını da sanmıyorum, en azından daha düzgün trollerdi. Konu sahibi muhtemelen çark ediyor, çark etmiyor da gerçekten trollse daha birkaç fırın ekmek yemesi lazım.
Eğer gerçekten Korcan'sa da çok formdan düşmüş, biraz daha aklını çalıştırması gerekiyor.
Puanım 2/10, o da emeğe yani.
Mumkun,,,Cık
Bence meşhur zeynepguven86 gibi bir uye
Cidden korcan da kalite vardi.."Korcan kim ayol" diyecektim ki, tekrar okuyunca Selin'e naber diyen eleman olduğunu anladım.
Her gün 1 yeni bilgi
Valla ne yalan söyleyeyim ilk önce üzülmüştüm. Ama artık aşırı mutluyum
Kadın mi acaba? Kesin troll
Gelin meselesi o kinunun adiAy çatladım meraktan altın konusunun linki varmı
Tebrikler. Elbirliği ile bir yuva yıktınız. Bu yanınıza kalmaz yalnız. Nasil olsa siz de evleneceksiniz. Gelininize ne yaşattıysanız aynısını yaşayın ne eksik ne fazla...Yahu ben ne yaptım? Sadece annemlerle konustum
Yazk...Barışmayacakmış cnm yabir bakıma kurtulduk işte kaprisli gelinden. Aradım açtı ağlayıp durdu. Yani sanılanın aksine çok mutsuz. Mutsuz olduğunu öğrendiğime göre güle güle diyorum burdan geline.. Zaten eve bakmaya gittiğimizde yeni koltuklarına oturtmadığı zamandan beri sevmiyordum kendini. Oh be rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?