- 23 Şubat 2020
- 218
- -237
- 18
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Size ne arkadaşınızın düşük yapmasından yâda eşinin aşağılamadıysan,???Bunları yazmak istemezdim ama hakettiniz.Yuva yıkıp buna sevinmek te kötülüktür.Ustune üstlük actigin konuları inkar edip dalga geçmek ayrı bir olay.Neyse bundan sonra ki hayatinizda mutlu olabiliyorsaniz olun.
Atanmış kız? What is the atanmış kız? Atanmış kızın özelliği ne? Parasının olması demi? Hwhshaahjsah.Çok güzel bir kadın çok becerikli hakkını yiyemem. Abim O kadar güzel ve iyi birini bulamaz bence. Bir de bu devirde atanmış kız bulmak çok zor
Ezik erkek olamamış bir adam, kanepe de kanepe diyen büyümemiş bir görümce fesat fitne fucur masallah hepinize.
Valla gelin gene iyiymiş kanepeye oturmamış ben olsa kapıdan içeri almam
Bajshkddbskjdjddeğleniyorum
Gerçekten çok kötü kalplisiniz. Umarım yaptığınız kötülüğun bedelini ödersiniz.Barışmayacakmış cnm yabir bakıma kurtulduk işte kaprisli gelinden. Aradım açtı ağlayıp durdu. Yani sanılanın aksine çok mutsuz. Mutsuz olduğunu öğrendiğime göre güle güle diyorum burdan geline.. Zaten eve bakmaya gittiğimizde yeni koltuklarına oturtmadığı zamandan beri sevmiyordum kendini. Oh be rahatladim
Mune baksin o zaman.
Bir ezik olarak atanmis bir kadinla nasil evlenmis? Abin salataya hiyar olamazAynen ezik olmasa biz gelinden kurtulamazdık
Ezikliğini noktalama işaretleriyle yapilan emojilerle saklayamazsın evladımGayet mutluyum:)
Evet teyzecim sağolEzikliğini noktalama işaretleriyle yapilan emojilerle saklayamazsın evladım
Teyze değil nene de kuzucum.Sendeki zeka seviyesinin yenidogandakiyle eşit oldugunu hesaba katarsak eğer tabiEvet teyzecim sağol
Ooo çok ağırTeyze değil nene de kuzucum.Sendeki zeka seviyesinin yenidogandakiyle eşit oldugunu hesaba katarsak eğer tabi
Derdim falan yok gayet mutluyum
Fake ya salınValla ne yalan söyleyeyim ilk önce üzülmüştüm. Ama artık aşırı mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?