- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.953
- 158
- 40
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Şuan benim tarafimdan sinirlendiriliyorsunuz
Benim anlattığım olması gereken yani gerektiğinde bırakıp gidebilen gelindi. Ne yazık ki bunu çoğu kişi yapamıyor. Aslında mutlu son kendini sevmek. Belki bu konuyu okuyup çoğu kadin kızdı ama belki de bu konu bırakıp gitmek isteyen birçok kadına örnek oldu.
Siz de örnek aldınız mı?Benim anlattığım olması gereken yani gerektiğinde bırakıp gidebilen gelindi. Ne yazık ki bunu çoğu kişi yapamıyor. Aslında mutlu son kendini sevmek. Belki bu konuyu okuyup çoğu kadin kızdı ama belki de bu konu bırakıp gitmek isteyen birçok kadına örnek oldu.
Siz de örnek aldınız mı?
Ama gelin atanmıştı değil mi maaşı vardı.vermek istediğiniz mesajı iyi veremediniz yine atanamayanlar gidemez gibi oldu sizin verdiğiniz mesaj
Kendinizi çok zeki zannediyorsunuz lütfen böyle devam edin :) yemedik.Kadınlar diyor ya maddi özgürlüğümüz yok gidemeyiz diye. Ama öyle bir durum yok. Ben onu yazarken herkesin gıcık olacağı şekilde yazdım. Çünkü amaç dikkat çekmekti. Tabi maddi özgürlük cok önemli her kadının elinde olmalı. Siz de bana ne kadar gıcık kapmışsınız hahahahh
Niye sinir olalim ezik bir troll yuzunden miŞuan benim tarafimdan sinirlendiriliyorsunuz
Kendinizi çok zeki zannediyorsunuz lütfen böyle devam edin :) yemedik.
Burası sosyolojik inceleme merkezi gibi öğrendiğim çok şey oldu herkesten. Karakterleri güzel analiz ettim. Hesap kapatılırsa da burdan herkese söylemek istediğim bir şey var. Hani evlilik programında seline talip gelen naber selin ya diyen adam var ya işte o bence benim
Ezik olduğuna katılıyorum ama yks çalışacak yaşta bir troll olduğunu dusunmuyorum tam da evli mutsuz bir kadın hayatında yolunda gitmeyen olayları kendi hayal dünyasıyla harmanlayıp dikkat çekmeye çalışıyor.Niye sinir olalim ezik bir troll yuzunden miisin gucun yok mu senin git yksye calis.. insanlari sinirlendirmeye calisiyormus daha cok guluyoruz bu haline
Kendisi. Kendisinden baska bilen yok cunku bahsettigi kisiyiSelin kim, seline naber diyen adam kim? Off
Sana kaldiydi sosyal mesaj vermekBenim anlattığım olması gereken yani gerektiğinde bırakıp gidebilen gelindi. Ne yazık ki bunu çoğu kişi yapamıyor. Aslında mutlu son kendini sevmek. Belki bu konuyu okuyup çoğu kadin kızdı ama belki de bu konu bırakıp gitmek isteyen birçok kadına örnek oldu.
O da sizden kurtulmuş . Nasıl bir insansınız ya çok garipMerak etmeyin kurtulduk gelinden
Üzülmüyorsa demekkiÇok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Acil tedavi olun normal görmüyorum sizi . Allah hidayet versin bir yuvayı yiktiniz bunun vebalini Allah sorar size. Bence hiç de mutlu değilsiniz içten ice uzuluyorsunuz abinizin annenizin o kadar çamaşırı yemeği bulaşığı kime kalcak ya annenize ya size.Gayet mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?