- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Orası geline yuva olmamış ki avcı tuzağı olmus
Bence bu yalan annenize gelinle konustugunuzu soylemissinizdir.. siz zaten ayrilmasini istiyorsunuz diye dusunuyorum. Konulari acarken bile yenge diyemiyorsunuz. Eski konunuzda da abinizi kiskandiginizi soylemistiniz...
Asıl hata onun zaten. Esi ona Allah'ın emaneti bir nevi. Hakkını maddi manevi korumadigi gibi bir de kendi zulm etmisbazı anne ve kız kardeşler oğullarını / erkek kardeşlerini cidden paylaşamıyorlar. ve bu psikoloji ile geline haksızlık olacak herşeyi yapıp bilinç altında intikam alıyorlar bence.
çok sağlıksız ama ülkemizin genelinde olan bir durum.
zaten geçen konusunda da kıskandığını yazmıştı.
hadi anne, kız kardeş sıkıntılı. abide de problem varmış. karısına destek olacağına akıllarına uyup üzerine gidiyor.
ne demek abim konuştuk sanmış. her şeyi planlıyorlar da abisine karının haberi yok diyemiyorlar mı ?
Insallah kanalı tutulur fenomen olur sende ortadan ikiye catlarsın annenle, tabi once abini bosayacak ınsallah.Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Yani gelin ogretmenmis. Oglumun ögretmenlerininde youtobe kanallari var. Ya tövbe tövbe. Gecen seferde tam iftara yakin konu acmisti dinden imandan cıkmıstim
Kocasi zaten 5 para etmezin teki. Gucu karisina yetiyor anca. Annesine babasina siz haksizsiniz diyemeyen biri. Doldurusa gelip kadinin uzerine yurumus birde. Gelin kurtulmus uzulme bence. Yuva yikilmasina normalde ben de uzulurum ama ilk defa uzulmedim. Entrikacilardan kurtulmus kadin. Bu evlilik devam etseydi kimbilir bunlar gelini daha neyle suclarlardi.Yikti yuvayi artik ferahlar. Ama bazi ahlar var bir cıkar bir cikar.
Insallah kanalı tutulur fenomen olur sende ortadan ikiye catlarsın annenle, tabi once abini bosayacak ınsallah.
Gelini asırı sevdim, hem hanım hem akıllı canım benim ♥
Benim de Youtube kanalım var. Henüz videom yok, ama yinede eşime bir citlatayim kötü yola düştüğümü
gelininizin yerinde olsam muhafaza edemeyeceğiniz altını en başta niye vermediniz üstüne bir de kaynımın evliliği için kullandınız derdim. dememiş.Geline haber verildi zaten altınların babasına verileceği söylendi. Biz muhafaza edemiyoruz demiş annem. Evde duramıyorum diğer oğlumda kalıyorum demiş.
Youtube kanalı mevzusu da şu yüzden, üzülen insanın aklına gelmez ki youtube falan. Boşanmak isteyen insan da üzülür biraz... Youtube seçtiyse boşanmak istemiyor kafa dağıtmak istiyor olamaz mi?
ahah sevgilim başımın etini yiyor, astroloji anlatsana açtığın kanalda, hala bi paylaşımın yok diye :)
ne biçim erkekler bunlar ayol
Uzuldugunu nereden biliyorsun ki? Kurtuldum diye seviniyordur belki de. Hem niye uzulsun ki bunca yapilanlardan sonra. Hem youtube kanali acmada ne var? Cok kolay. Dene istersen. Youtube icin de ille mutlu olmak gerekiyor? Ruh hali ile youtube un ne alakasi var? Nasil bir kafa yapiniz var anlamadim gitti.Geline haber verildi zaten altınların babasına verileceği söylendi. Biz muhafaza edemiyoruz demiş annem. Evde duramıyorum diğer oğlumda kalıyorum demiş.
Youtube kanalı mevzusu da şu yüzden, üzülen insanın aklına gelmez ki youtube falan. Boşanmak isteyen insan da üzülür biraz... Youtube seçtiyse boşanmak istemiyor kafa dağıtmak istiyor olamaz mi?
Kocasi zaten 5 para etmezin teki. Gucu karisina yetiyor anca. Annesine babasina siz haksizsiniz diyemeyen biri. Doldurusa gelip kadinin uzerine yurumus birde. Gelin kurtulmus uzulme bence. Yuva yikilmasina normalde ben de uzulurum ama ilk defa uzulmedim. Entrikacilardan kurtulmus kadin. Bu evlilik devam etseydi kimbilir bunlar gelini daha neyle suclarlardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?