- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Allah akıl fikir versin anne ve abiye. Ne diyordu Asr suresi?Ben düşünüyorum bir de babam çok üzülüyor. Annem yine haklı olduğunu düşünüyor
YouTube kanali açınca ne oluyor? Ne var yani açmışsa.. abin mi dedi youtube açmış diye
Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Haksızlarya boyleleri kendi ayıplarinı ele karsı örtmek icin geline kulp ararlar. Youtobe kanali actiya kötü yola düştü.
Altinlarin verilis sekli yanlis.
Gelin ögretmendi. Uzaktan egitim minvalinde acmis olabilir. Bizim okulda da bu kanali kullanarak egitim veren arkadas var. Bilgisayar ogretmenimiz.
Ayrica konuyla alakasi ne? Hic rahat durmuyorsunuz.
Bence bu yalan annenize gelinle konustugunuzu soylemissinizdir.. siz zaten ayrilmasini istiyorsunuz diye dusunuyorum. Konulari acarken bile yenge diyemiyorsunuz. Eski konunuzda da abinizi kiskandiginizi soylemistiniz...Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş.
Orası geline yuva olmamış ki avcı tuzağı olmusKeşke kızın babasına verilmeseydi. Babası ne alaka yangına körükle gidilmiş gibi olmuş. Konuya onları dahil etmek hoş olmamış. Eminim gelin bunuda düşünmüştür. Ne kadar ağır bişey şu mübarek ramazan gününde hiç hoş olmamış. Umarım abinize durumu anlatırsınızda abinizde durumu anlar yuva yıkmayı önlersiniz
Demez ben dememistım.Boşanmak isteyen boşanmak istiyorum demez mi?
bravoDogruyu soylemek gerekirse aslinda verirken de niyetiniz kotuymus sizin. Geline teslim edip "kizim kusura bakma, bunlar senin, al altinlarini, say bir eksik var mi?" diyebilirdiniz. Siz ne yaptiniz ozellikle gidip babaya biraktiniz. Amac olay cikarmakti. Gelini kucuk dusurmekti. Sizin altinlatiniza mi kaldik der gibi babaya teslim etmissiniz. Gelini muhap almiyoruz der gibi babaya birakmissiniz. Ustune bir de kocasini doldurmus kadinin uzerine yurutmussunuz. Taki kadininsa vermeyedebilir, geri de isteyebilir. Hesap vermek zorunda degil. O da en dogrusunu yapmis. Aferin kiza. Aferin. Akli varsa da donmez. Kurtulmus.
70li yillardaki filmlerde pavyon bugün youtube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?