- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
gelininizin yerinde olsam muhafaza edemeyeceğiniz altını en başta niye vermediniz üstüne bir de kaynımın evliliği için kullandınız derdim. dememiş.
hala kanal açmasındasınız size ne yahu? allah peygamber aşkına size ne? canı sıkkındır açmıştır içerik üretmek istemiştir açmıştır. öylesine açmıştır açmıştır yani.
tam bir kepçesiniz ailecek. helal olsun.
Bunca zaman muhafaza ettiniz de simdi mi akliniza geldi muhafaza edemediginiz? Yapmayin ya. Bizi degil kendinizi kandiriyorsunuz. Siz degil miydiniz gelinin elinden sen muhafaza edemezsin diye altinlari alan. Simdi de biz muhafaza edemiyoruz diye mi verdiniz. Hadi ya...Hani taksit taksit parasini odeyecektiniz ne oldu? Gelin de hic degilse babamin taktiklarini verin deyince bir de surat sallamistiniz hani. Birden yanlis yaptiginizi anlayip iyilik melegi mi oldunuz gidip babaya kafasina calar gibi biraktiniz bir de. Kendi elinizle hadi geri verdiniz babaya. Geline de babana verdim dediniz. Eee abiyi doldurmak niye? Kotusunuz ya. Iciniz kotu sizin. Yureginiz kotu. Hala açik ariyorsunuz bir de. Youtube acmismis. Bunda ne varsa.Geline haber verildi zaten altınların babasına verileceği söylendi. Biz muhafaza edemiyoruz demiş annem. Evde duramıyorum diğer oğlumda kalıyorum demiş.
Youtube kanalı mevzusu da şu yüzden, üzülen insanın aklına gelmez ki youtube falan. Boşanmak isteyen insan da üzülür biraz... Youtube seçtiyse boşanmak istemiyor kafa dağıtmak istiyor olamaz mi?
Geline haber verildi zaten altınların babasına verileceği söylendi. Biz muhafaza edemiyoruz demiş annem. Evde duramıyorum diğer oğlumda kalıyorum demiş.
Youtube kanalı mevzusu da şu yüzden, üzülen insanın aklına gelmez ki youtube falan. Boşanmak isteyen insan da üzülür biraz... Youtube seçtiyse boşanmak istemiyor kafa dağıtmak istiyor olamaz mi?
Gerçekten geri verdiler...
Problem zaten bu düşünce tarzınız. Haber verildi, söylendi falan diye üstten üstten konuşuyorsunuz hala. Siz kimsiniz ki sizin olmayan mallar hakkında bir karara varıp malın sahibine sadece haber veriyorsunuz. Geline fikrini sordunuz mu? Haber vermeyecektiniz. Biz altınları vermek istiyoruz. Sana mı verelim babana mı verelim diye SORACAKTINIZ. Sizin o altınlar hakkında karar verme hakkınız yok.Geline haber verildi zaten altınların babasına verileceği söylendi. Biz muhafaza edemiyoruz demiş annem. Evde duramıyorum diğer oğlumda kalıyorum demiş.
Eee siz neden abinize dogruyu soylemediniz? Neden abi karinin bir sucu yok , benden istemedi , ben kendim aileme teklif ettim demediniz??
Cok sevdigi icin mi hakli oldugu bir mevzuda karisinin ustune gitmis , evi terk etmesine sebep olmusSöyledim ama çoktan kavga edilmiş, ev terk edilmişti. Geline mesaj da attım ama dönmedi. Abim çok ağlıyor çok seviyor. Ben de üzülüyorum tamam kıskanıyorum biraz çünkü abimle aramız çok iyiydi evlendiginden beri arayıp sormuyor.
Bu kadar seviyorsa neden haklı olduğunu bile bile kızın üstüne gidiyor?Söyledim ama çoktan kavga edilmiş, ev terk edilmişti. Geline mesaj da attım ama dönmedi. Abim çok ağlıyor çok seviyor. Ben de üzülüyorum tamam kıskanıyorum biraz çünkü abimle aramız çok iyiydi evlendiginden beri arayıp sormuyor.
Seven böyle üzer mi, abi sadece mevcut şartları bozuldu diye kendine üzülüyor
Ben de diyorum ki bu üye nerede, sesi çıkmıyor acaba doğum mu yaptı :)Reis ailen sadece ceyrekleri verdi dimi
Yine dönüp dolaşıp para konusu ortaya çıkıyor yaniÇok güzel bir kadın çok becerikli hakkını yiyemem. Abim O kadar güzel ve iyi birini bulamaz bence. Bir de bu devirde atanmış kız bulmak çok zor
Pişman oldu Bi an dolduruşa gelmisBu kadar seviyorsa neden haklı olduğunu bile bile kızın üstüne gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?