- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Yuzsuz resmen zorla kalmaya gidiyor yine de. Bir de guzellikle soyleyebilirdi demisler. Kiz daha evlenmeden soylemis zaten. Nasil cildirttilarsa arik kufur etmis gelin.E kız sevgiliyken söylemiş istemediğini insan gibi, anneniz yine gidip kalmaya karar vermiş?Laftan anlamayan kim oluyor bu durumda
benim catlak kaynanamda öyle yaptı bı gın kocası yanında kadını almıs benim esimin elini tutuyo yolda pardon dedim esimi alabilrimiyim suratı eksidi nemrut karının yaaAy ayrıca kocam beni arkada bırakıp yolda anasıyla yürüse bende arıza çıkarırım,gelin orada haklı.
Valla bana sinir geldi hala daha anneme baksa nolur diyor kadın ya.Gelin napsın kriz geçirmeyipYuzsuz resmen zorla kalmaya gidiyor yine de. Bir de guzellikle soyleyebilirdi demisler. Kiz daha evlenmeden soylemis zaten.
Ya ben türkçe konuşuyorum gayet anlaşılır konuşuyorum ama herkes kendi anlamak istedigini anlamış. abim daha sevgiliyken yani kız annem benim Yanıma gelir gider bakarim ona demiş o Hayır ben senin anneni istemiyorum demiş. daha tanımadan.evet ben kV acizlendim fakat saygısızlık yapmadım.elimden geleni yaptım iyi olsun diye ama anlamadı.benim kV de de annem gibi olsaydı sonuna kadar bakarım ki olmasada bakarım.sonuç olarak eşimin annesi o.kimse zorla gelin bakacak demiyor.birazda burda kalayim dedi annem ne var bunda.kimsede yalan söylemedi gelin küfür etti diye biz delimiyiz yalan soyleyip yuva yıkalım.gayette kendi kulaklarimla duydum küfür etti ağzına geleni saydı.ayıp değilmi.kimse kimseye bakmak zorunda değil tamam ama söyleyiş tarzı var.insan gibi söylemek yerine böyle söylerse kusura bakmasın
Ama kiz insan gibi soylemis zaten daha evlenmeden once. abin alirim evime demis kiz istemiyorum demis konu kapanmis iste.Ya ben türkçe konuşuyorum gayet anlaşılır konuşuyorum ama herkes kendi anlamak istedigini anlamış. abim daha sevgiliyken yani kız annem benim Yanıma gelir gider bakarim ona demiş o Hayır ben senin anneni istemiyorum demiş. daha tanımadan.evet ben kV acizlendim fakat saygısızlık yapmadım.elimden geleni yaptım iyi olsun diye ama anlamadı.benim kV de de annem gibi olsaydı sonuna kadar bakarım ki olmasada bakarım.sonuç olarak eşimin annesi o.kimse zorla gelin bakacak demiyor.birazda burda kalayim dedi annem ne var bunda.kimsede yalan söylemedi gelin küfür etti diye biz delimiyiz yalan soyleyip yuva yıkalım.gayette kendi kulaklarimla duydum küfür etti ağzına geleni saydı.ayıp değilmi.kimse kimseye bakmak zorunda değil tamam ama söyleyiş tarzı var.insan gibi söylemek yerine böyle söylerse kusura bakmasın
demekki kadının canına tak demis herkez kaynana istemek zorunda degil 1 gun bile tahammül edememistir sen kızısın görmeye bilirsin ama annei bide gelinden dinlemek lazımMalesef ki yok yenge hanim saygı çerçevesi içinde konussaydi bu duruma gelinmezdi
Ahahha o iş öyledir canımYa ben türkçe konuşuyorum gayet anlaşılır konuşuyorum ama herkes kendi anlamak istedigini anlamış. abim daha sevgiliyken yani kız annem benim Yanıma gelir gider bakarim ona demiş o Hayır ben senin anneni istemiyorum demiş. daha tanımadan.evet ben kV acizlendim fakat saygısızlık yapmadım.elimden geleni yaptım iyi olsun diye ama anlamadı.benim kV de de annem gibi olsaydı sonuna kadar bakarım ki olmasada bakarım.sonuç olarak eşimin annesi o.kimse zorla gelin bakacak demiyor.birazda burda kalayim dedi annem ne var bunda.kimsede yalan söylemedi gelin küfür etti diye biz delimiyiz yalan soyleyip yuva yıkalım.gayette kendi kulaklarimla duydum küfür etti ağzına geleni saydı.ayıp değilmi.kimse kimseye bakmak zorunda değil tamam ama söyleyiş tarzı var.insan gibi söylemek yerine böyle söylerse kusura bakmasın
valla sen bak o zaman ara kaynananı anne gel senin evi kiraya verelim gel bizle yasa de görelim o zaman bakalım nasılmıs kaynan degilmi 1 gunde bile huzur kacırırNe kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.ölümlü dünya ne olur bakiverseler.tabi kV düzgün bir insan sa bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan
Valla ben o geline de uzuldum 9 yil ne demek ya yazik kadına.10 sene bakan gelin halinden okadar memnun olsahaftanin 5 gunu kendi annesine gitmez.
Benim gorumceme de sorsaniz annesi melek ama siz bi de onu bana sorun.
Kendi kaynanasi lohusayken gelmiş de istememiş zaten atip tutuyor işte anca eski konularını unutmuş konu sahibimiz galibavalla sen bak o zaman ara kaynananı anne gel senin evi kiraya verelim gel bizle yasa de görelim o zaman bakalım nasılmıs kaynan degilmi 1 gunde bile huzur kacırır
Saygılı ol terbiyesiz sen kime yuzsuz diyosun lafı nerenden anlıyorsun kimse zorla onun evinde kalmıyor.Yuzsuz resmen zorla kalmaya gidiyor yine de. Bir de guzellikle soyleyebilirdi demisler. Kiz daha evlenmeden soylemis zaten. Nasil cildirttilarsa arik kufur etmis gelin.
konu sahibi de 4-5 sene o yenge ve abisiyle yasamis zaten. Yenge ayni evde kaynana gorumce, 2 cocuk bir de koca musvettesiyle cildirmis, haftanin 4 gunu annesine gidiyormus kalmaya ve konu sahibinin abisi hakli olarak aldatmis yengeyi cunku bos birakmis yenge kocasini.Şunu merak ediyorum 9 sene neden abinde kaldıda sende kalmadı annen ? Yoksa senin de eşinmi istemiyordu anneni? .. şehir dısındayım bana gelmek istemiyor diye palavra atma bence.. bilakis anneni abine yollamıssın.. diğer abin de kabul etmeyince annem sana kalacak diye eteklerin tutuşmuş..
yaaaa nasılmısssKendi kaynanasi lohusayken gelmiş de istememiş zaten atip tutuyor işte anca eski konularını unutmuş konu sahibimiz galiba
amannn allah korusun böyle görümceden bunlar planı yapmıs bu gelini postalıcaklar abide aldatıyosa yazıkk kıza ne psikolojiyle ki karı koca sorunları var bide kaynana geliyoDelikadinnnÜyeÜye
abim eşini aldatmış abimin pişmanlığı belli kimsenin yüzüne bakamıyor sadece bir mesaj yakalamış anlıyorum çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin yengem kesin karalı boşancam diyor üstelik 2 cocukları var ve ne yapcagımı şarşırdım abim ne dese affetmiyor abimin hatası cok büyük evet ama suda bir gercek ki yengem de haftanın en az 4 günü annesinde kalıyor ve hiç bakmıyor kendine yiğenlerime çok üzülüyorum szce bu evlilik nasıl kurtarılırBu bi süre önce açtığın bi konu ?? Allah yengelerine sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?