Abimin evliliği

Sonuna kadar haksızsınız , 9 sene bir gelinde kalmak ne demek? başka şehirde yapamam ben demek ne demek? ben karar verdim biraz da bu gelinde kalıcam ne demek?

Kusura bakmayın ama az bile yapmış gelin... ben de olsam çıldırırdım ağzıma geleni sayardım , böyle bir kaynana ile de evliliğimin çok bir anlamı kalmazdı. Eşime de al anneciğini sarılın yatın bana eyvallah derdim...annenin kendi bencilliği yüzünden gelinin biri evliliğin ne olduğunu anlayamamış , öbürü de evliliğini bitiriyor...

Yazık.. normal anneler çocuklarının mutlu olmasını ister oysa..

E kız sevgiliyken söylemiş istemediğini insan gibi, anneniz yine gidip kalmaya karar vermiş?Laftan anlamayan kim oluyor bu durumda
Yuzsuz resmen zorla kalmaya gidiyor yine de. Bir de guzellikle soyleyebilirdi demisler. Kiz daha evlenmeden soylemis zaten. Nasil cildirttilarsa arik kufur etmis gelin.

Ay ayrıca kocam beni arkada bırakıp yolda anasıyla yürüse bende arıza çıkarırım,gelin orada haklı.
benim catlak kaynanamda öyle yaptı bı gın kocası yanında kadını almıs benim esimin elini tutuyo yolda pardon dedim esimi alabilrimiyim suratı eksidi nemrut karının yaa

bu kaynanaları valla kazana atıcan

En basindan istememis iste kiz, daha ne inadina yapar gibi, hatta gibisi fazla inat edilmis resmen sanki.

Peki nasil oldu durum, sevgili kv ses etmeden otturuyordu, cadi gelin birden odaya girdi agzindan alevler fiskirtarak mi küfüre basladi? Öncesi ne bu olayin`????????

Ama kiz insan gibi soylemis zaten daha evlenmeden once. abin alirim evime demis kiz istemiyorum demis konu kapanmis iste.
Ayrica herkese kendi annesi guzeldir iyidir. sizin kayin valideniz de kendi cocuklarina gore melektir.

Malesef ki yok yenge hanim saygı çerçevesi içinde konussaydi bu duruma gelinmezdi
demekki kadının canına tak demis herkez kaynana istemek zorunda degil 1 gun bile tahammül edememistir sen kızısın görmeye bilirsin ama annei bide gelinden dinlemek lazım
bak benim kaynanam allahına nemrut biridir ama kızları icin cok iyi bi anne alım balım petegim diye kızlarının icine girer bana gelince nemrutlugundan yapmadıgı kalmaz

Ahahha o iş öyledir canım herkesin annesi kendine iyi kaynanası da kendine kaynanadır. git sor görümcene annen nasıl biri diye eminim o da senin kendi anneni tarif ettiğin gibi bal kaymak der. Ha uzaktan bakınca senin çok şeker gördüğün annen bana Fredinin kabusu gibi geliyor. 9 sene ya 9 sene! insaf..

Ben kendi annemle 2. hafta tartışmaya başlıyorum kaynana melek olsa çekilir mi 9 sene???

Tamam gelin olabilirsin istemeyebilirsin de onlar nasıl hakaretler, nasıl hadsizliktir bu o yaştaki kadına. Bir de bazıları sen ne karışıyorsun demiş, demek sizin annenize hakaret edip küfretseler sesiniz çıkmayacak. Kendinizinde yapmayacağı birşeyi bir başkasına yorumlamak ne kadar basit ve saçma.

valla sen bak o zaman ara kaynananı anne gel senin evi kiraya verelim gel bizle yasa de görelim o zaman bakalım nasılmıs kaynan degilmi 1 gunde bile huzur kacırır

valla sen bak o zaman ara kaynananı anne gel senin evi kiraya verelim gel bizle yasa de görelim o zaman bakalım nasılmıs kaynan degilmi 1 gunde bile huzur kacırır
Kendi kaynanasi lohusayken gelmiş de istememiş zaten atip tutuyor işte anca eski konularını unutmuş konu sahibimiz galiba

konu sahibi de 4-5 sene o yenge ve abisiyle yasamis zaten. Yenge ayni evde kaynana gorumce, 2 cocuk bir de koca musvettesiyle cildirmis, haftanin 4 gunu annesine gidiyormus kalmaya ve konu sahibinin abisi hakli olarak aldatmis yengeyi cunku bos birakmis yenge kocasini.

DelikadinnnÜyeÜye
abim eşini aldatmış abimin pişmanlığı belli kimsenin yüzüne bakamıyor sadece bir mesaj yakalamış anlıyorum çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin yengem kesin karalı boşancam diyor üstelik 2 cocukları var ve ne yapcagımı şarşırdım abim ne dese affetmiyor abimin hatası cok büyük evet ama suda bir gercek ki yengem de haftanın en az 4 günü annesinde kalıyor ve hiç bakmıyor kendine yiğenlerime çok üzülüyorum szce bu evlilik nasıl kurtarılır Bu bi süre önce açtığın bi konu ?? Allah yengelerine sabır versin

Kendi kaynanasi lohusayken gelmiş de istememiş zaten atip tutuyor işte anca eski konularını unutmuş konu sahibimiz galiba
yaaaa nasılmısss

valla hep derim ben kaynana bana ne yapıyosa aynısın kızlarının kaynanasındna da görsünler

simdi bak kaynana bana geliyo anlatıyo kızı nın yazlıgı var yazları kızı hep yazlıkla kaynanaları görümceleri hep geliyomus kızı bi oturamıyomus hep cay yapıyomıs bu sıradada ben cay pasta ikram bölümündeyim dedim hey allahıma kıza gelince kaynanası gelmis diye kızar eee sen bendesin ya

amannn allah korusun böyle görümceden bunlar planı yapmıs bu gelini postalıcaklar abide aldatıyosa yazıkk kıza ne psikolojiyle ki karı koca sorunları var bide kaynana geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…