Abimin evliliği

Yahu 2 gelini var birisi 9 yil baktı çok ta memnundu halinden değeri istemiyor
Kusura bakmayinda kimse sizin ananiza babaniza bakmak zorunda değil.

Ben kendi annemle aynı evde kalmak istemem.

Insanlar evlenip yuva kuruyor sonrada damat bey o kadın beni doğurdu büyüttü sende ona bakacaksin diyor.

Ne saçma. Madem bu kadar vefalı evlenmeyip anasina baksaymis.

Birde diğer gelini 9 sene baktı oda biraz baksa ne olurmuş. Hey allahım ya..

Tamam yatalak olur bişey olur yinede bakmak zorunda değil ama bir nebze idare edilir.

Ama ben 9 sene onda kaldım şimdi bunda kalacam diye bir hakkı yok.

Hiç tahammül edemiyorum böyle konulara.

Ben savunmuyorum ki sadece genel hayattan bahsediyorum sinirlenmedim bence istediğimiz gibi olması var birde gerçekler ben kimseyi savunmam gerçek neyse onu yaziyorun

Ben savunmuyorum ki sadece genel hayattan bahsediyorum sinirlenmedim bence istediğimiz gibi olması var birde gerçekler ben kimseyi savunmam gerçek neyse onu yaziyorun
Genel hayatta kimsenin annesine kayınvalidesine bakmak zorunda olduğu bi kural yok haberiniz olsun

konu seni ilgilendirmediğinden en iyisi burnunu sokmaman olacak çünkü yazından seninde ortayı bulandırmak için fırsat kolladığını görüyoruz. annene gelince kimbilir neler yaptı o geline ki gelini çıldırttı iş küfüre gitti. kimse kimseye durduk yerde böyle birşey demez, yapmaz. demekki annende rahat durmuyor. istenmediği yere karar vermiş birde hahaha lükse bak sen. rahat bırakın insanları rahat!

Hava degisiminden hazzetmedigi icin kizinin yasadigi sehre gitmeyen ve kendisinde en az 9 sene kalma ihtimali olan(bkz.coreklenmek) kv'ye kufur ettigi icin gelininizi kiniyorum. Herkes sizin gibi vicdanli degil. Kv'niz cok bahtli. Insallah en az 9 sene kv'nize bir tabak fazla koyup bir giysi fazladan serersiniz. Sonucta esinizi yetistirmis ne kadar kotu biri olabilir ki. Hem yavrunuz buyukannesi ile vakit gecirip gunumuzde kaybolmaya yuz tutmus genis aile kavramini tadar.

Yalnız bişey dicem
Bu kv heralde 9 sene sonra üstelikte kendisiyle yaşamaktan "çok ta memnun" olan ilk gelinle durup dururken ayrılmaya karar vermiş olamaz dimi
Ay acaba ne oldu geline ya

Hayır değiller bu sizin kuralınız olabilir siz bakın.Ama sizin çocuklarınız veya eşleri size bakmak zorunda değiller bu beklentiyle yaşamayın ki ilerde sıkıntı yaşamayın
Öyle bir beklentim yok siz problem etmeyin çünkü kendi çocuğum bile olsa herkes kendi vicdanını yasar

Ya ben türkçe konuşuyorum gayet anlaşılır konuşuyorum ama herkes kendi anlamak istedigini anlamış. abim daha sevgiliyken yani kız annem benim Yanıma gelir gider bakarim ona demiş o Hayır ben senin anneni istemiyorum demiş. daha tanımadan.evet ben kV acizlendim fakat saygısızlık yapmadım.elimden geleni yaptım iyi olsun diye ama anlamadı.benim kV de de annem gibi olsaydı sonuna kadar bakarım ki olmasada bakarım.sonuç olarak eşimin annesi o.kimse zorla gelin bakacak demiyor.birazda burda kalayim dedi annem ne var bunda.kimsede yalan söylemedi gelin küfür etti diye biz delimiyiz yalan soyleyip yuva yıkalım.gayette kendi kulaklarimla duydum küfür etti ağzına geleni saydı.ayıp değilmi.kimse kimseye bakmak zorunda değil tamam ama söyleyiş tarzı var.insan gibi söylemek yerine böyle söylerse kusura bakmasın

Öyle bir beklentim yok siz problem etmeyin çünkü kendi çocuğum bile olsa herkes kendi vicdanını yasar
Konuyu uzatmak istemiyorum ama bunun vicdanla alakası yok.Çocuklarını yaşlanınca bana baksınlar temelli düşünerek büyüten birinin vicdanı da bana pek temiz gelmiyor mesela.Oğlum kızım yuva kurmuş mutlu mutlu yaşasınlar demek varken gidip düzenlerini bozan huzurlarını kaçıran anneler de azıcık vicdanlı olabilse keşke

siz baska sehirde degil miydiniz nasil kulaklarinizla duydunuz yengenizin kufur ettigini? 1. Yengenizin yaninda misiniz yoksa yine?

Diğer gelinin zde pek mutlu değilmiş ki haftanın 4 günü annesinden kalmış bu yüzden abiniz aldatmiş ya hem birde insan önce kendi yapamayacagi şeyleri başkasından beklememeli bence ki siz misafirlige gelmesine bile dayanamamissiniz bu saatten sonra kimsenin arasına girmeyin vebali almayın günahtır.

E kız sevgiliyken söylemiş istemediğini insan gibi, anneniz yine gidip kalmaya karar vermiş?Laftan anlamayan kim oluyor bu durumda

eee annnei istemiyo iste damatın annesi diye neden gelin baksın ki herkez kendi annesine annesinin evind ebaksın
gelin cok haklı abin bu kafayla zor evlenir varsa yazık cocuklara

Hâlâ cevap vermediniz . Anneniz neden onlarla yaşıyor ?

Herkesin annesi kendine iyidir zaten.

Pardon da annenizin baska yerde yapamam demesi sacma degil bi bi orda bi orda konar gocer hayat yasiyor zaten size gelmez ama sebebi baska el oglu var evde simdi damat rahatsiz olur ne munasebet!
Ama el kizi rahatsiz olamaz o gelin cunku!
Gelininizjn sozlerinin yenilir yutulur yani yok cok terbiyesizce ne olursa olsun bi anneyle boyle konusulmaz.
Belki zivanadan cikmistir belki cok kavga etmislerdir esiyle yuvasinin dagilmasinin tek sebebi olarak da kv yi goruyor dogal olarak ama bu sozler soylenmez yine de. 3 kardessiniz bakima muhtac degilse tutun annenize bir ev yasasin orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…