- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
anneni istemek zorunda degılYahu 2 gelini var birisi 9 yil baktı çok ta memnundu halinden değeri istemiyor
zor olan özel hayat diye birşey kalmıyorNe kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.ölümlü dünya ne olur bakiverseler.tabi kV düzgün bir insan sa bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan
Onun da ne yaşadığını bilemeyiz. Kimse durup dururken kv küfür etmez ki ben abartıldığını düşünüyorum. Allah bilir evliliğinin nasıl devam edeceğini.Gelin bence başta kaybetmiş o kadın gitmese dahi onun evliliği ya uzun sürmez ya mutsuz devam eder ben kimsenin karşısına geçip küfür edemem nefret dahi etsem ki bu kadın koynuna girdiğim adamın annesi ister kötü olsun ister iyi
Yahu 2 gelini var birisi 9 yil baktı çok ta memnundu halinden değeri istemiyor
Ben anlamadımki siz kaç senelik evlisiniz, diğer abi evleneli 2 sene olmuş. Anneniz pek tabi sizinle ve o zaman bekar olan şimdi iki senelik evli abiyle beraber kalabilirdi. Neden diğer gelinde 10 sene kalmış. Anladığım kadarıyla annemiz alışmış futursüzca kendi bildiğini okuyan bi kadın.
Ayrıca öyle bi anlatmışsınız ki sanki anneniz kapıdan girdi gelin küfretti arada hiiç bi konuşma geçmedi anneniz bişey demedi. İnsanlar elleri ayakları tutarken olabildiğince kendi başlarının çaresine baksalar ilerki yıllarda çocuklarla sorun çıkmaz herhalde.
Bende bende kalmasını istiyorum zaten annemin kimseye muhtaç etmem çok şükür ama ben şehir disindayim ve annem başka yerde yapmam diyor.biz karışmıyoruz ama bugün yengemin ailesi ve bizim aile toplanip ne olmasi gerektigi hakkında konusacaklar bizim tavrimiz sizce
Allah'ım sen koru Ya Rabbbim...20 Ocak 2016'daki bebek istiyorum konusunda 6 aylık evli olduğunu yazmış. Cümbür cemaat öbür yengede kalınmış benim anladığım...
Kalip kalmama mevzusunda tartisabilir istemez anlarim. Konusma tarzi soyledikleri asla yenilir yutulur degil her ne olursa olsun yasca buyuk esinin annesiMerhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.
Diger konularini okursaniz anlarsiniz bide diger gelin memnun diyo ama baska konudada abim esini aldatti ama napsin yengemde haftanin 4 gunu annesinde demis kari koca yasaycak hayati annesi vermemiskiBiri diğerini doğurmadıysa iki kadının aynı evde huzurla yaşama ihtimali yok
Helede öyle 9 sene
Oha 9 sene
Yazarken dehşete düşüyorum
Ben babamın evinde rahat edemiyorum kendi evimdeki gibi
Bilemiyorum ama genel kural değişti genelde kızlar bakıyor annelerine bence eşit bakılmalı herkes herkesin annesine babasına yaşam tarzına saygı duymali
Analarından ötürü oğlanlarda bir sorun var benceDiger konularini okursaniz anlarsiniz bide diger gelin memnun diyo ama baska konudada abim esini aldatti ama napsin yengemde haftanin 4 gunu annesinde demis kari koca yasaycak hayati annesi vermemiski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?