Abimin evliliği

Kusura bakma annende hic oyle masum degil hani...istenmedigini bile bile insan baskasinin evinde kalmak istermi?oglunda olsa herkesin kendi duzeni kendi hayati annen nasil bir rahatlikla dokuz sene bir gelini kendiyle yasamaya mecbur kilar?hadi diyelim gelin memnundu halinden e diger gelin en basindan ustemedigini belli etmis buna ragmen neden gidip kalmak istersinki?kimsede durduk yere birine kufur etmez mutlaka bize anlatmadiginiz bir bolum var

Kufretmese kalacakmis. 9 sene utanmadan bir gelinin hayatini evliligini mahveden, istenmedigi halde ikinci gelininde zorla kalmaya calisan annenize yuzsuz dedim. Gelininiz daha evlenmeden soylemis istemiyorum diye. Lafi nerenizden anliyorsaniz artik...
Saygılı ol terbiyesiz sen kime yuzsuz diyosun lafı nerenden anlıyorsun kimse zorla onun evinde kalmıyor.

DelikadinnnÜyeÜye
Yeni
Biraz uzun olabilir şimdiden hakkınızı Helal edin kızlar.
Doğum yaptım 2 ay önce kV yanıma geldi annemden geldi. ikiside şehir dışında eşimin görevinden dolayi başka yerdeyiz biz.dogumumda çok sorun çıkardı kV ben emzirmek istedim o ben dışarı çıkınca biberonla mama verdi yok pekmez yedirmek istedi yok pirinç unu falan filan.sayesinde bebeğim beni emmedi.lohusa psikolojisi ile bende hep ağlıyordum. ben artık anne olmuşum koskoca kadınmisim ağlamam gerekiyormuş.(ne alakaysa)nese bu kustu gitti.önüne gelene gelin benden bebeğini kıskandı vermedi.büyük olarak beni hiç dinlemedi.hep annesini dinledi.diyorMuş.oysa ben kendimle uğraşıyorudum zor bi sezaryen geçirdim bebeğimi emziremedim ona bakamadım bile.neymiş hasta yatağımdan kalkıp iyi geceler anne vi ihtiyacin var mı diycekmisim.herseyi sineye çektim çünkü baktım eşimle aram açılıyor suçsuz yere büyüktür Özür dilerim kapanır gider dedim.ama telefonlara cevap vermedi neymiş de Bebeğimi alıp ona gidecekmissim ancak öyle affedemiş. şimdi size sorum şu gitmeliyim hiç istemiyorum açıkçası..
Bu da daha önceki konun... kaynanan bebek görmeye gelmiş temelli kalmaya bile gelmemiş.. sen bu kadar ona dayanamıyorken kalkıpta annem abim de kalsın diyorsun bu ne lahana ne biber turşusu

''Biraz da orda kalmaya karar verdi'' Şaka mısınız?
Anne baba olmak yetişkin bireylerin hayatına bu kadar rahat müdahale etme hakkını vermiyor kimseye. Bence evet boşansınlar çünkü geline çok üzüldüm. Belli kvnin nasıl bir karakterde olduğu. Sizin verdiğiniz cevapları da okudum. Ne olacak bir tabak koyuversin dediğiniz kişi sizin annenin, o gelinlerin değil. Mecbur muydu evli bir kadın tam 9 sene kv ile yaşamaya. Madem zor değil, madem olay sadece tabak koymak, anne ben seni başkalarında kaldırtmam içim rahat etmez deseydiniz de siz baksaydınız 9 sene KENDİ annenize. Kusura bakmayın ama düşünce yapınız çok bencilce...

Öteki gelininede biraz burada kalayim diye gidip 9 sene kaldığı için istememiş olabilir mi gelininiz annenizi.
9 sene ne demek yahu. Melek olsa anneniz yinede ev ev üstüne olmaz.
Sizde gelsin kalsın anneniz bir 9 sene. Mutlu mesut yaşayın madem.Neden istemiyorum diye baştan söyleyen insana gidiyor.
Gelininiz küfür etmemeliydi ama sizinde annenizi istenmediği yere gönderme çabanız,annenizin gidip yerleşmek istemesi zıvanadan çıkarmış demekki.

kargaya yavrusu sahin görünürmüs iste annesi onun icin melek gelin icin kötü yok öyleee bak kaynanan nasılmısssss

Biriside doğru düzgün konuştu ya Allah razı olsun

Sorduğunuz soruya cevap vereyim, bu olaya mutlaka el atın o aile toplantısında sizde olun ve ayrılmaları için elinizden geleni yapın ( zaten aile boyu yapmışsınız da ) böylece gelin koca-kaynana-görümce girdabından kurtulur.
Böyle bir aileyle işi zor, diğer gelinin ömrü gitmiş zaten bari bu kurtarsın kendini.

Annen ayrı evde kalmalı gelinler KV ile yaşamak zorunda değil 9 yıl bir gelindi kalırken sen neden anneni yanına almadım.
Herkesin kendi evi olmalı. Şimdi anemin yanında uzatt bacaklarımı tv seyrediyorum kaynana yanında olsam yapamazdim . Yazık grlinlere

Belliki gelinlerinizin basina gelen sizin basiniza gelmemis. Kv duzgun bir insansa ile baslayan cumle kurmussunuz, basiniza gelince sizinde tepkinizi onlardan farkli olmaz kusura bakmayin

Gerçekten üzüldüm gelinlerinize... ikisinin de evliliğini hiç etmişsiniz. bir de kalkmış aldatan abisini savunmuş ama yengem ihmal ediyordu diye! ben burda okuyunca sinirim zıpladı ama dünyada bir yerde bu iki kadıncağız sizin ailenizi kabus gibi yaşıyor..

Biraz vicdanlı olun, biraz empati yapın... 2 yuvayı yıkıyor anneniz , siz de evlisiniz hiç mi korkmuyor benim kızım da bunu yaşarsa diye??

Bir de yenge kendine bakmıyormuş, abi o yüzden aldatmış. Sülaleye bakmaktan kadın kendine nasıl bakacaksa . Yeni gelin 2 yıllık evliyse bu gelinin kocasıda orda kalmıştır . Offfff şiştim iyice

Birlikte otururlar oturmazlar bilemem. Ama hiç bir güç anneme küfür edenle beni bir arada tutamaz. Gelin cirkef ve seviyesizin teki.
Annenizin durumunu bilmiyorum ama muhtac değilse kimseye minnet etmesin yalnız yaşasın.
Ayrıca bu konuyu burada acip yorum istemeniz cidden yurek işi.

Evet evlenmeden önce dedi ama sonu ne oldu abim ayrıldı annemi istemeyenle isim olmaz diye noldu geldi yalvardı ben ettim sen etme oda benim bi annem tabiki gelcek kalacak diye. şimdi ne bu . yengemin hayatı mahvallmadi sandığınız gibi de değil yani kendi annesi gibi görüyor çünkü anneme benden çok sever onu.hiç bir zaman saygısızlık yapmadı o. size ananizinda ağzına yüzüne edilsin bakalım siz ne tepki vereceksiz kimse o gelin musvettesinin evinde zorla kalmıyor zaten.

Daha önce açtığınız konulardan veya mesajlardan anladığım kadarıyla sizin abilerinizin eşleri çok şanssız ve sabırlı insanlar. Biri aldatılmış, biri 9 sene kv ile yaşamış. Kv nin çekinmesi yok, istediği evde gidip 10 seneye yakın kalma hakkını kendinde görüyor. Ama siz kv kısa süre sizde kaldı diye hemen tepki koyup evden yollamışsınız. Hani altı üstü bir tabak koymaktı? Hani ölümlü dünyaydı? Demek ki o işler öyle olmuyor. Kendi annenizin bile sizde kalmama sebebinin mesafe olduğunu düşünmüyorum, kendi rahatınız için istemiyorsunuz ama gelinler baksın tabi. Altı üstü bir tabak daha koyarlar,ne var ki...

Galiba aptalik ettim milleti kaynanadan yana ne çok acısı varmış yahu.aynen ne yüzünü göreyim ne sesini duyayim nefret ettim ne demek ya benim anneme küfür etmek.benim değil başkasının da olsa sonuç olarak bir büyük bir anne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…