- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Saygılı ol terbiyesiz sen kime yuzsuz diyosun lafı nerenden anlıyorsun kimse zorla onun evinde kalmıyor.
Öteki gelininede biraz burada kalayim diye gidip 9 sene kaldığı için istememiş olabilir mi gelininiz annenizi.Ya ben türkçe konuşuyorum gayet anlaşılır konuşuyorum ama herkes kendi anlamak istedigini anlamış. abim daha sevgiliyken yani kız annem benim Yanıma gelir gider bakarim ona demiş o Hayır ben senin anneni istemiyorum demiş. daha tanımadan.evet ben kV acizlendim fakat saygısızlık yapmadım.elimden geleni yaptım iyi olsun diye ama anlamadı.benim kV de de annem gibi olsaydı sonuna kadar bakarım ki olmasada bakarım.sonuç olarak eşimin annesi o.kimse zorla gelin bakacak demiyor.birazda burda kalayim dedi annem ne var bunda.kimsede yalan söylemedi gelin küfür etti diye biz delimiyiz yalan soyleyip yuva yıkalım.gayette kendi kulaklarimla duydum küfür etti ağzına geleni saydı.ayıp değilmi.kimse kimseye bakmak zorunda değil tamam ama söyleyiş tarzı var.insan gibi söylemek yerine böyle söylerse kusura bakmasın
Valla annesi o kadar emek verip büyüyecek elin kız gelip ağzına edecek evden kovacak.2 gün bile oğlu annesini bakamayacak ne ala memleket
kargaya yavrusu sahin görünürmüs iste annesi onun icin melek gelin icin kötü yok öyleee bak kaynanan nasılmısssssDelikadinnnÜyeÜye
Yeni
Biraz uzun olabilir şimdiden hakkınızı Helal edin kızlar.
Doğum yaptım 2 ay önce kV yanıma geldi annemden geldi. ikiside şehir dışında eşimin görevinden dolayi başka yerdeyiz biz.dogumumda çok sorun çıkardı kV ben emzirmek istedim o ben dışarı çıkınca biberonla mama verdi yok pekmez yedirmek istedi yok pirinç unu falan filan.sayesinde bebeğim beni emmedi.lohusa psikolojisi ile bende hep ağlıyordum. ben artık anne olmuşum koskoca kadınmisim ağlamam gerekiyormuş.(ne alakaysa)nese bu kustu gitti.önüne gelene gelin benden bebeğini kıskandı vermedi.büyük olarak beni hiç dinlemedi.hep annesini dinledi.diyorMuş.oysa ben kendimle uğraşıyorudum zor bi sezaryen geçirdim bebeğimi emziremedim ona bakamadım bile.neymiş hasta yatağımdan kalkıp iyi geceler anne vi ihtiyacin var mı diycekmisim.herseyi sineye çektim çünkü baktım eşimle aram açılıyor suçsuz yere büyüktür Özür dilerim kapanır gider dedim.ama telefonlara cevap vermedi neymiş de Bebeğimi alıp ona gidecekmissim ancak öyle affedemiş. şimdi size sorum şu gitmeliyim hiç istemiyorum açıkçası..
Bu da daha önceki konun... kaynanan bebek görmeye gelmiş temelli kalmaya bile gelmemiş.. sen bu kadar ona dayanamıyorken kalkıpta annem abim de kalsın diyorsun bu ne lahana ne biber turşusu
Biriside doğru düzgün konuştu ya Allah razı olsunTamam gelin olabilirsin istemeyebilirsin de onlar nasıl hakaretler, nasıl hadsizliktir bu o yaştaki kadına. Bir de bazıları sen ne karışıyorsun demiş, demek sizin annenize hakaret edip küfretseler sesiniz çıkmayacak. Kendinizinde yapmayacağı birşeyi bir başkasına yorumlamak ne kadar basit ve saçma.
DelikadinnnÜyeÜye
abim eşini aldatmış abimin pişmanlığı belli kimsenin yüzüne bakamıyor sadece bir mesaj yakalamış anlıyorum çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin yengem kesin karalı boşancam diyor üstelik 2 cocukları var ve ne yapcagımı şarşırdım abim ne dese affetmiyor abimin hatası cok büyük evet ama suda bir gercek ki yengem de haftanın en az 4 günü annesinde kalıyor ve hiç bakmıyor kendine yiğenlerime çok üzülüyorum szce bu evlilik nasıl kurtarılırBu bi süre önce açtığın bi konu ?? Allah yengelerine sabır versin
Ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.ölümlü dünya ne olur bakiverseler.tabi kV düzgün bir insan sa bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan
Ne kayın validesiyle oturcak hemen postalamış kaynanasını baksana önceki konularınaSiz de kayinvalidenizle birlikte oturuyorsunuz o zaman bu yazdiklariniza bakilirsa?
Bir de yenge kendine bakmıyormuş, abi o yüzden aldatmış. Sülaleye bakmaktan kadın kendine nasıl bakacaksa . Yeni gelin 2 yıllık evliyse bu gelinin kocasıda orda kalmıştır . Offfff şiştim iyicekonu sahibi de 4-5 sene o yenge ve abisiyle yasamis zaten. Yenge ayni evde kaynana gorumce, 2 cocuk bir de koca musvettesiyle cildirmis, haftanin 4 gunu annesine gidiyormus kalmaya ve konu sahibinin abisi hakli olarak aldatmis yengeyi cunku bos birakmis yenge kocasini.
Evet evlenmeden önce dedi ama sonu ne oldu abim ayrıldı annemi istemeyenle isim olmaz diye noldu geldi yalvardı ben ettim sen etme oda benim bi annem tabiki gelcek kalacak diye. şimdi ne bu . yengemin hayatı mahvallmadi sandığınız gibi de değil yani kendi annesi gibi görüyor çünkü anneme benden çok sever onu.hiç bir zaman saygısızlık yapmadı o. size ananizinda ağzına yüzüne edilsin bakalım siz ne tepki vereceksiz kimse o gelin musvettesinin evinde zorla kalmıyor zaten.Kufretmese kalacakmis. 9 sene utanmadan bir gelinin hayatini evliligini mahveden, istenmedigi halde ikinci gelininde zorla kalmaya calisan annenize yuzsuz dedim. Gelininiz daha evlenmeden soylemis istemiyorum diye. Lafi nerenizden anliyorsaniz artik...
Galiba aptalik ettim milleti kaynanadan yana ne çok acısı varmış yahu.aynen ne yüzünü göreyim ne sesini duyayim nefret ettim ne demek ya benim anneme küfür etmek.benim değil başkasının da olsa sonuç olarak bir büyük bir anne yaniBirlikte otururlar oturmazlar bilemem. Ama hiç bir güç anneme küfür edenle beni bir arada tutamaz. Gelin cirkef ve seviyesizin teki.
Annenizin durumunu bilmiyorum ama muhtac değilse kimseye minnet etmesin yalnız yaşasın.
Ayrıca bu konuyu burada acip yorum istemeniz cidden yurek işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?