Abimin evliliği

Madem anan bu kadar mükemmel bir misafir, ikna et sen al evine.
Sevap point kasarsın biraz hayırsız evlat.
Hep gelinlerden hep gelinlerden bekliyorsunuz. Azcık damat parası yesin kadın.

Sevişme sonrası kombiyi açmak için gidip anaa annem anlıyor mudur lan seviştiğimi diye düşününce aklın başına gelir.

Cozum su canim;
Eli ayagi tutan kendine bakabilen anneler anne veya kv yalniz yasamali yakin bi yerden kiralik ev tutun takibinizde olsn ama her turlu isini gorun ev ev ustune cok zordur siz istermisiniz kv ile yasamak ne yatabilirsnz rahatca ne de baska bisey.. cok istiyorsanız siz bakin anneniz dusunmeli yuvalar yikiliyorsa sizde kalmali alisir elbet
Haa hastaysa yemegini yapip wc ye gidemicek durumdaysa amenna bakilmazsa gunahtir zaten

yapmayın Allah aşkına gelin evlenmeden önce kabul etmiş ''nikahı aldıktan sonra artık kabul etmiyorum'' demek de nedir. Bu kadar akılsız mıydı evlenmeden önce bilmiyormuydu kv ile yaşamanın zorluğunu, çevreden görmüyor muydu da sonradan yüz seksen derece döndü. madem kabul etmiş en azından bir süre kalmalıydı. en çok sinir olduğum insan tipi önce farklı konuşup sonra farklı konuşan insanlar. Bana da söylendi ben kiraya bile çıkarım ama birlikte yaşamayı kabul etmiyorum dedim. Şimdi kimse birşey diyemiyor. Bir de gelin hanımdaki dil iğrenç, insan yabancıya bile söylemez. ben genel olarak gelinleri desteklediğim halde sizin gelininize taraf olmama imkan yok. Çok edepsiz biriymiş..

Ay ne bu gelin evinde kalma hevesi.birak git kendi evinde kal.hic yalniz kalamiyorsan kizinda kal.erkek tarafiyim diye abinizin evliliginin gelecegine karar verme.inanamıyorum.1950lerde yasanan bir olay oldugunu düşünmek istiyorum

olayın oncesi varmı neler donmus bilemeyiz gelini kufur edicek raddeye getiren seyler yasandımı bunlar onemli kufur etmesi tabiki yanlıs ama bazı insanlar oyle cileden cıkarıyorki yaptıklarıyla gozu donebiliyor insanın ama olay bu haliyleyse sadece kalıcam dedi diye edildiyse o kufurler gelin haksız..kayınvalidem yok olsaydı bende cok fazla kalmasını istemezdim kim ne derse desin kendi annemiz gibi olmuyor herseye karısıyorlar ve alıcıları surekli kusur bulmaya yonelmis

Valla ne desem bilemedim, benim de biricik annem var yapayalnız kalsa yanımızda yasamak istemez ama elden ayaktan düşse evlatlar olarak biz yanımıza almak zorundayız Allah düşürmesin kolay degil cunku insan eşiyle yaşarken o evde huzur olması bu gelin olsun damat olsun ikisine de ayni. Ama gelininiz büyük edepsizlik etmiş affedilir gibi değil. Kendileri bilecek boşanıp bosanmayacagini. Sanırım eşim annemin yüzüne yüzüne böyle kufur etse bende boşanırdım gibime geliyor.

Ayne öyle..
ya benim kv kp uzakta.Yılda bir gelirler yılda bir gideriz. Kalırlarda 1 hafta 10 gün.kalsınlar başım üstüne.
Diken üstünde oluyorum rahat edemiyorum ama bu tarz konularda.
Kendi annemde olsa öyle.
Birde pişkin pişkin 9 sene muhabbeti dönüyor şaka gibi..

1 Ay tahammül edemiyorum,annemde olsa gitmesin,şimdiden aciz etmenin gereği nedir?Zaten kendilerine bakamayacak duruma gelseler o zaman tamam; ama 9 sene yahu yazık!

Gelininiz verdigi tepki Acik bi sekilde annenizi istemiyor demektir.istenmediği yerde kalmasi cok sacma. Hic kimse kaynanayla oturnak istemez. Eger vicdan meselesi diyorsaniz Anneniz sizin yaniniza gelmeli Yuva bozmamali.
Veya bi oda da olsa kiraya ciksin otursun. Nedir bu baskasinin yaninda kalma hevesi Gelin yabancidir anneniz buyutmedi. Hic kusura bakmayin anneyi en cok oz kizi en cok sever . Benim anneannem dermecatma gecekonduda 40 yasindan 80 ine kadar tek basina yasadi . Bi tek senenin 3 ayi kizi yani annemde kaldi , Isteyince yasaniliyormus demekki.

Abin mi evin isini mi yapiyor? Abin mi bakacak yani annesine? Kadin bakacak neden baksin annesi degil ki? Bakacaksa kendi annesine bakar. Onlarin isine karismayin, bosanmayla kendileri karar versinler.

Valla annesi o kadar emek verip büyüyecek elin kız gelip ağzına edecek evden kovacak.2 gün bile oğlu annesini bakamayacak ne ala memleket

Oğlu bakıp ne yapacak ki, yemeği temizliği ev çekip çevirmeyi kadın yapıyo sonuçta

Yengen terbiyesiz o ayri

Bi sürü haklı şey yazılmış çizilmiş ve konu sahibi arkadaş belli ki kendi üstüne sorumluluk almaktan ziyade gelinlere top atmanın derdinde.. kv veya kp bakmak geline kalmıştır bence mecburiyeti yoktur..

geliinin tavrı yanlış olabilir ama annenizin de iki abinin yanında yeri yok. nasıl bi orda bi burda kalmaya karar veriyor??

Ya bırak tatlım yemiyoruz, senin konunu da okuduk, hani şu kaynananla olanı..

Bencillik bu..İnsanların yuvasını yıkarak, çok biliyorsan al da bak annene.. Ama yokkk. Oturduğun yerden bakıversin demek kolay dimi?
Tam bir mikser görümce.

Biz de 3 yıla yakın süredir evliyiz.3 5 günlüğüne kabul ederim ama 3 5 ay ben de kabul edemem çok zor durumda değilse..Sonuçta bakacak olan gelin.Boşanırlarsa ne değişecek gelini gönderip o evde kim yaşayacak onu mu konuşacaklar.Gelininizin hakaret etmesi de hiç hoş degil ayıp etmiş.Bir süre sonra ayrılır olur gibi.

bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan

Gelinin annene küfür etmesi hiç olmamış ama annende kimseye muhtaç değil. Bende kaynanama bakarım nolcak diyorsun ama önce ki konundada 1. sayfadaki yorumunu okudum. Gelmeseydi diyorsun. Anlamadım gitti. Bak sende istememişsin kaynananı konu açıp dert yanmışsın. 9 sene bir süre az mı sizce? sizde o süre zarfında kaynananıza bakabilirmisiniz? ki zannetmiyorum 2 ay bile dayanamamışsınız. Kendinizi gelinin yerine koyup öyle konuşun. Fazla tabakla giyimle olmuyor bu işler hanfendi.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/be-yapsam-bilemedim-yardim-edin-lutfen.970626/

Gelinin zıvanadan çıkması normal. muhtaç değilse hasta değilse kendi evinde otursun anneniz. kış olur kötü gün olur başüstüne ama kv ile bir arada oturunca hiçkimse rahat edemez bu bilinmedik birşey değil. diger geline acıyorum oda senelerce iyi sabretmiş vla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…