- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
İşte bu...işte marifet kendini kovdurtmamakta ..
Bakmışsın belli.O benim annem neden işime gelmesin ya düzgün yapın yorumuznuzu ben kocamla yatak odamda yaparım ne yapacaksam.bu anneleri istememek neden eşimi seviyorsam annesine saygı duymak zorundayım ki bakarimda sizin gibi dusuncesiz insanlardan yorum isteyende kabahat.
Ama olur mu canım annesi istemiyor şehir dışına çıkmak.Büyük gelinin sesi çıkmaya başladı belli ki. 9 senelik esaretten sonra kocasına resti çekti. Kadın ömrünün en güzel yıllarını kv, kayın birde kayınvalideden beter görümce ile geçirmiş. Üstüne aldatılmış. Annesine gidip kalması bile gözlerine batmış. Ama maymun gözünü açınca kv hop küçük geline.. küçük gelinde biliyor bu kalmanın 3-5 gün misafirlik olmayacağını. Haklıda kim ister birlikte yaşamayı. Cinnet geçirtmişlerdir kadına. Konu sahibi elin kızlarına değil sana düşer annenle kalmak. 1 tabak fazla koy masana, 1 kıyafet fazla yıka
Varya konu sahibi demiş ya eşimi seviyorum annesine saygı duymak zorundayım bakmam gerekirse bakarım. Pehhhhhhhhhhhh. Eminim bakar
Benim kv boyle bisey soyleyince esim ilk basta anne evin var maasin var ne alaka dedi kv Ben oyle istiyorum mecbursunuz deyince esimde eltimi soyledi o istemez hem dedi kvdede beni istemeyen oglumuda istemesin defolsun o evden dedi tabi orada gelin olarak bi tek ben varim iste her insan bir degil bende hep bunu savunurum evladinin mutlulugunu dusunen boyle konusurmu yani gelin istemezse evini barkini kocasini birakip gidecekSonuna kadar haksızsınız , 9 sene bir gelinde kalmak ne demek? başka şehirde yapamam ben demek ne demek? ben karar verdim biraz da bu gelinde kalıcam ne demek?
Kusura bakmayın ama az bile yapmış gelin... ben de olsam çıldırırdım ağzıma geleni sayardım , böyle bir kaynana ile de evliliğimin çok bir anlamı kalmazdı. Eşime de al anneciğini sarılın yatın bana eyvallah derdim...annenin kendi bencilliği yüzünden gelinin biri evliliğin ne olduğunu anlayamamış , öbürü de evliliğini bitiriyor...
Yazık.. normal anneler çocuklarının mutlu olmasını ister oysa..
"biraz da orda kalmaya karar verdi" demek ne demek? İnsan kendi evi varken gidip başkasında KALMAZ, ziyaret eder, hasret gidermeye gider, ama kalmaya gitmez.
Biraz dediğiniz nedir? 3 ay mı? 5 ay mı?
Haaa 1 hafta ise normal, 2 hafta normal. Amma velakin ülkemizde bu işin suyu çıkarıldığı için sormak zorundayım, ne kadar süre???
Bizleri ogullarina gonullu hizmetli olarak goruyolar benimkinin kizi yok ama yegenleri var bana ne yaptiysa o kizlara damat tarafindan hep tam tersini istediler bide gelip bana anlatiyodu insan bi derki ben boyle buna konusuyorum ama aynilarini daha fazlasini bu kiza yaptimyaaaa nasılmısss
valla hep derim ben kaynana bana ne yapıyosa aynısın kızlarının kaynanasındna da görsünler
simdi bak kaynana bana geliyo anlatıyo kızı nın yazlıgı var yazları kızı hep yazlıkla kaynanaları görümceleri hep geliyomus kızı bi oturamıyomus hep cay yapıyomıs bu sıradada ben cay pasta ikram bölümündeyim dedim hey allahıma kıza gelince kaynanası gelmis diye kızar eee sen bendesin ya
Aynen öyle..2 gunde postalamis kaynanasini ne bakmasi, resmine bile bakmaz bence kaynanasinin
Ne kayın validesiyle oturcak hemen postalamış kaynanasını baksana önceki konularına
Evet evlenmeden önce dedi ama sonu ne oldu abim ayrıldı annemi istemeyenle isim olmaz diye noldu geldi yalvardı ben ettim sen etme oda benim bi annem tabiki gelcek kalacak diye. şimdi ne bu . yengemin hayatı mahvallmadi sandığınız gibi de değil yani kendi annesi gibi görüyor çünkü anneme benden çok sever onu.hiç bir zaman saygısızlık yapmadı o. size ananizinda ağzına yüzüne edilsin bakalım siz ne tepki vereceksiz kimse o gelin musvettesinin evinde zorla kalmıyor zaten.
Öyle kolay değil bu işler. Gelini suçlayıp durmuşsun yorumlarda ama hiçbir gelin kv ye bakmak zorunda değil. Sen bir bak kv ye önce sonra ahkam kesersin.
Nice kadın hikayesi okudum burda. Kv leri ile yaşayıp sonrasında kocasından boşanan. Depresyonun dibini görmüş bu kadınlar...
Siz demişsinizki yatak odasında ne yaparlarsa yapsınlar, özeline karışılmıyor ki? İyi de özel hayat sadece yatak odasında ki seksten mi ibaret????
Belki doyasıya kavga edecekler, belki mum ışığında yemek yiyecekler, belki yatak odasında değil oturma odasında sevişecekler, belki de yemek yerken cilveleşcekler...... belkiler bitmez... hatta belkide wc de rahat olup çatır çatır osuramayacaklar bile....
1 hafta değil 1 ay değil. İlk gelinde 9 yıl duran burda da durmak isteyecek....
Eşim annesi gelince 2 haftalığına bile sevişmiyor benle, ses çıkar diyedüşün. Yıllarca kalsa mıçtık yani....
Bence siz kardeşler her ay para toplayın, annenize bir ev tutun yaşasın gül gibi orda.
Böyle gelinlerin başına atınca siz iyi evlat olmuyorsunuz kusura bakmayın.
İki oğlum var. Evlenince lütfen uzakta otursunlar. Ben bile gelinimle aynı evde oturmayı istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?