- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Ya anlatamıyorum ben galiba öyle bi tuturma yok ortada sadece birazda burda kalayim lafı var.Anne ben musait değilim söyle böyle dese İnsanız anlarız küfür nedir.Ay annenize ev tutun. 2 senelik evlilerin yanına taşıncam diye tutturmak nedir?
Ay inşallah ya sabırAy insallah o gelin abini boşar da anasıyla koyniş koyniş otururlar birlikte.
Sen onu bırakta kayinvalideni istememezlik yapma ilerde senin eşinde kapıya koyabilir seni annesini istemezsen.Gidip özür diledin dimi bu arada?
Ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.ölümlü dünya ne olur bakiverseler.tabi kV düzgün bir insan sa bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan
burada kalayım diye diye 9 sene kalmış zaten diğer gelinde,niye kendi evi yok annenizin.Ya anlatamıyorum ben galiba öyle bi tuturma yok ortada sadece birazda burda kalayim lafı var.Anne ben musait değilim söyle böyle dese İnsanız anlarız küfür nedir.
Ya nasıl baksın kadin kendine zaten. Evde 9 sene kayınvalideyle oturmak zorunda kalmış. Sevişmek istese kayınvalide evde,uyuyacakta sessiz sedasız birşeyler paylaşacaklar. 9 sene yahu 9 sene annesine bakmış,birde kendine bakmadı demiyor mu çıldırmamak elde değil.Bak banlanmayacagimi bilsem doktururum de sizin gibiler yuzunden siteye giremiyorum sonra.
Buyuk yengende annen 9sene kalmis kocasi aldatmis kendine bakmiyomus da(!)
Simdi diger oglu evlendi diye birazda orda kaliyim ne ya saka mi bu ne saygisizlik
İki geline de yazik yazik
Madem sadece 1tabak eklemesi zor degil ondan mi kaynanani küstürüp eve gonderttin?
Ayy allah sizin gibi yuva yikanlardan korusun Allahimm sen koru
Birde aksam konusulacak nasil olsun tavrimiz diyosun
Sizin yerinizde baskasi olsa azcik utanir utanir.
Şaka gibisiniz gerçekten...Ya anlatamıyorum ben galiba öyle bi tuturma yok ortada sadece birazda burda kalayim lafı var.Anne ben musait değilim söyle böyle dese İnsanız anlarız küfür nedir.
Cok saygisizlar birde saygi bekliyorlar daha yazicamda korkuyorum banlanmaktan yoksa bu dediklerimiz yetmez boyle insanlaraYa nasıl baksın kadin kendine zaten. Evde 9 sene kayınvalideyle oturmak zorunda kalmış. Sevişmek istese kayınvalide evde,uyuyacakta sessiz sedasız birşeyler paylaşacaklar. 9 sene yahu 9 sene annesine bakmış,birde kendine bakmadı demiyor mu çıldırmamak elde değil.
Ya anlatamıyorum ben galiba öyle bi tuturma yok ortada sadece birazda burda kalayim lafı var.Anne ben musait değilim söyle böyle dese İnsanız anlarız küfür nedir.
O cevabı duymak istiyorsa,müsaitmisiniz kızım gelmek istiyorum demeliydi. Birazda burada kalayım demek başka,sormak başka yani.Ya anlatamıyorum ben galiba öyle bi tuturma yok ortada sadece birazda burda kalayim lafı var.Anne ben musait değilim söyle böyle dese İnsanız anlarız küfür nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?