- 26 Ağustos 2025
- 150
- 20
- 13
- 26
- Konu Sahibi zeynep90128
-
Çabuk etkileniyorsunuz demekki yapı meselesi tamamen.Eşimin ailesini ailem hiç sevmemisti gerçekten iyi değiller ben eşimi sevdiğim için evlendim onlar bizden uzaktalar cok muhatap da olmuyorum yakında ziyaretlerine gideceğim bugün onu konuştuk kardeşlerime konuşurken en büyük abim baştan bu evliliği hiç istememişti ailesinden dolayı bu yüzden çok kötü yorumlar yapıyor eşimin ailesi hakkında benim de moralim çok bozuluyor bi yandan da daha çok doluyorum onlara karşı artık evlendi bı şekilde idare etsin diye hiç düşünmüyor ama ben kendime de çok kızıyorum abime çok inanıyorum düşüncelerine niye böyleyim ben de bilmiyorum
Hiç gitmedim evlendigimden beri bi kere gideceğim eğer çok üstüme gelirlerse gitmeyeceğim öyle düşündümÇabuk etkileniyorsunuz demekki yapı meselesi tamamen.
Evlenmişsiniz olan olmuş neyse ki eşinizle bir problem yok ve siz iyi olmaMalarina rağmen eş ailesini ziyareti de kabul ediyirsunuz madem bu saatten sonra eş ailesini ailenize anlatmayın ne varsa da içinizde kalsn, olaylari kendi ailenize çok yansıtmayın, yansıtmayın ki sizi etkileyecek cümleler kuramasnlar.
Evet insanların düşüncelerinden çabuk etkileniyorumÇabuk etkileniyorsunuz demekki yapı meselesi tamamen.
Evlenmişsiniz olan olmuş neyse ki eşinizle bir problem yok ve siz iyi olmaMalarina rağmen eş ailesini ziyareti de kabul ediyirsunuz madem bu saatten sonra eş ailesini ailenize anlatmayın ne varsa da içinizde kalsn, olaylari kendi ailenize çok yansıtmayın, yansıtmayın ki sizi etkileyecek cümleler kuramasnlar.
Eşimin ailesini ailem hiç sevmemisti gerçekten iyi değiller ben eşimi sevdiğim için evlendim onlar bizden uzaktalar cok muhatap da olmuyorum yakında ziyaretlerine gideceğim bugün onu konuştuk kardeşlerime konuşurken en büyük abim baştan bu evliliği hiç istememişti ailesinden dolayı bu yüzden çok kötü yorumlar yapıyor eşimin ailesi hakkında benim de moralim çok bozuluyor bi yandan da daha çok doluyorum onlara karşı artık evlendi bı şekilde idare etsin diye hiç düşünmüyor ama ben kendime de çok kızıyorum abime çok inanıyorum düşüncelerine niye böyleyim ben de bilmiyorum
Tamam bu da bir yol.Hiç gitmedim evlendigimden beri bi kere gideceğim eğer çok üstüme gelirlerse gitmeyeceğim öyle düşündüm
Aslında bugün sadece gideceğimi soyledim yine aynı yani dalga geçer gibi kötü yorum yapıyor yine moralim bozulduEşimin ailesini ailem hiç sevmemisti gerçekten iyi değiller ben eşimi sevdiğim için evlendim onlar bizden uzaktalar cok muhatap da olmuyorum yakında ziyaretlerine gideceğim bugün onu konuştuk kardeşlerime konuşurken en büyük abim baştan bu evliliği hiç istememişti ailesinden dolayı bu yüzden çok kötü yorumlar yapıyor eşimin ailesi hakkında benim de moralim çok bozuluyor bi yandan da daha çok doluyorum onlara karşı artık evlendi bı şekilde idare etsin diye hiç düşünmüyor ama ben kendime de çok kızıyorum abime çok inanıyorum düşüncelerine niye böyleyim ben de bilmiyorum
Aslında bugün sadece gideceğimi soyledim yine aynı yani dalga geçer gibi kötü yorum yapıyor yine moralim bozuldu
Şu adamın lafının ne önemi var da bu kadar gardınız düşüyor? Anneniz de ayrı bir olay zaten, aileniz komple sorunlu tiplerden oluşuyor. Bunlar ne yüzle milleti beğenmiyor hayırdır?30 ar yaşlarındalar çalışıyorlar ama hiç kenara para atmiyorlar birikim yapmıyorlar paralarını bitiriveriyorlar ihtiyaçları olduğunda ya da harçlık için benden istiyorlar ben iyice sinir olmaya basladim ben evliyim evli falan demiyorlar
Şu saatten sonra ne yapabilirim ki ailesine tamamen kurtulmak için boşanmak tek çareSizin görmediğiniz şeyi görüyor olabilirler. Yoksa evlenmiş olmanıza rağmen sizi niye uyarıyo olsunlar ki?
Sizin de abinize inanıyor olmanız saçma değil de, gereklidir belkide. Kim eşine konduramadığı ya da olmayan birşeyin inanışına girsin ki boş yere? Var demekki bişeyler..
İşte ben de bunaliyorum haklısınEşini ailene asla şikayet etme dertleşme sen unutsan onlar unutmaz ben 7 senelik kocamla 8 olacak senede 1 2 kavga ederim bi kavgada dayanamadım anneme anlattım asla unutmuyor ve bazen kocanı da gördük daha dün boşuyordun zart zurt konuşuyor bi sinirle anlatıyorsun sonra geçiyor ama onlar doluyor
Ben Sezaryan oldum annem bana yardıma geldi bebeğe falan bakıyor dedikleri beni delirtiyor Bebek ağlıyordu emzirsem ne yapar acaba diyor bebek ishal gibi süt yaramıyor mu acaba diyor bebek ağlayınca bana bebek neden ağlıyor diyor ben nerden biliyim kendi istediği gibi seviyor ben sevince çocuğu yiceksin diyor bu hareketlerine sözlerine anlam veremiyorum
Annem sanki kendi doğurmuş gibi davranıyor bi kere emzirmeye kalktı kızdım alindi bebeği cop cop öpüyor sonra sen bizim mi olacaksın diyor ablam da çok üstüne düşüyor kendi bekar benim yanıma bi kere gelmeyen ablam bebek olduktan sonra sürekli yanıma gelmek istiyor kalmak icin eşimden falan çekinmiyor abim de bugün bebeği bize bırak sen git diyor çok Garipler gercekten ilk torun olduğu için mi böyle yoksa abartiyorlar mi
30 ar yaşlarındalar çalışıyorlar ama hiç kenara para atmiyorlar birikim yapmıyorlar paralarını bitiriveriyorlar ihtiyaçları olduğunda ya da harçlık için benden istiyorlar ben iyice sinir olmaya basladim ben evliyim evli falan demiyorlar
Boşanınca gideceğiniz yer. Boşanın abiniz de onu bekliyor zaten. Çocuğun nafakasına kadar yedirir rahat edersiniz.Şu saatten sonra ne yapabilirim ki ailesine tamamen kurtulmak için boşanmak tek çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?