Abimin evliliğim hakkındaki yorumlarından çok etkileniyorum ne yapmalıyım

zeynep90128

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
150
20
13
26
Eşimin ailesini ailem hiç sevmemisti gerçekten iyi değiller ben eşimi sevdiğim için evlendim onlar bizden uzaktalar cok muhatap da olmuyorum yakında ziyaretlerine gideceğim bugün onu konuştuk kardeşlerime konuşurken en büyük abim baştan bu evliliği hiç istememişti ailesinden dolayı bu yüzden çok kötü yorumlar yapıyor eşimin ailesi hakkında benim de moralim çok bozuluyor bi yandan da daha çok doluyorum onlara karşı artık evlendi bı şekilde idare etsin diye hiç düşünmüyor ama ben kendime de çok kızıyorum abime çok inanıyorum düşüncelerine niye böyleyim ben de bilmiyorum

Çabuk etkileniyorsunuz demekki yapı meselesi tamamen.
Evlenmişsiniz olan olmuş neyse ki eşinizle bir problem yok ve siz iyi olmaMalarina rağmen eş ailesini ziyareti de kabul ediyirsunuz madem bu saatten sonra eş ailesini ailenize anlatmayın ne varsa da içinizde kalsn, olaylari kendi ailenize çok yansıtmayın, yansıtmayın ki sizi etkileyecek cümleler kuramasnlar.

Hiç gitmedim evlendigimden beri bi kere gideceğim eğer çok üstüme gelirlerse gitmeyeceğim öyle düşündüm

Abiniz sonuçta durduk yere konusunu açmıyordur. Bir şeyler konuşulurken yorumluyodur normal yani. Siz ailenizin yanında onlardan bahsetmeyin olsun bitsin.

Her şeyinizi anlatmayın siz de. Olur olmaz her şeyi anlatırsanız sizin evliliğiniz olmaktan çikar, herkesin evliliği olur. Her kafadan ses çıkar.

Evet insanların düşüncelerinden çabuk etkileniyorum

Abiniz başta bu evliliğinizi istememiş ama evlenmişsiniz sonuçta. Su aşamadan sonra yaptığı bana göre saygısızlık oluyor. Size gelince madem ki abinizin düşüncelerine çok inanıyorsunuz başta evlenmeseydiniz madem. Eşinizle bir sorununuz var mı? Sizi ezdiriyor mu? Saygısız mi? Ailesi ne yapıyor mesela? Neden istenmeyen aile? Bunları yazarsaniz daha net yorumlar gelecektir.

Aslında bugün sadece gideceğimi soyledim yine aynı yani dalga geçer gibi kötü yorum yapıyor yine moralim bozuldu

Sizin görmediğiniz şeyi görüyor olabilirler. Yoksa evlenmiş olmanıza rağmen sizi niye uyarıyo olsunlar ki?

Sizin de abinize inanıyor olmanız saçma değil de, gereklidir belkide. Kim eşine konduramadığı ya da olmayan birşeyin inanışına girsin ki boş yere? Var demekki bişeyler..

Aslında bugün sadece gideceğimi soyledim yine aynı yani dalga geçer gibi kötü yorum yapıyor yine moralim bozuldu
Şu adamın lafının ne önemi var da bu kadar gardınız düşüyor? Anneniz de ayrı bir olay zaten, aileniz komple sorunlu tiplerden oluşuyor. Bunlar ne yüzle milleti beğenmiyor hayırdır?

Eşini ailene asla şikayet etme dertleşme sen unutsan onlar unutmaz ben 7 senelik kocamla 8 olacak senede 1 2 kavga ederim bi kavgada dayanamadım anneme anlattım asla unutmuyor ve bazen kocanı da gördük daha dün boşuyordun zart zurt konuşuyor bi sinirle anlatıyorsun sonra geçiyor ama onlar doluyor

Şu saatten sonra ne yapabilirim ki ailesine tamamen kurtulmak için boşanmak tek çare

İşte ben de bunaliyorum haklısın

Şu saatten sonra ne yapabilirim ki ailesine tamamen kurtulmak için boşanmak tek çare
Boşanınca gideceğiniz yer. Boşanın abiniz de onu bekliyor zaten. Çocuğun nafakasına kadar yedirir rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…