- 19 Mayıs 2020
- 48.728
- 219.404
- 598
- Konu Sahibi zeynep90128
-
Bu abin evli mi?Aynen öyle
EvetBu abin evli mi?
Eşiyle ailenin arası nasıl?
Ben bekarken Bi kere yengem bize gelmişti ben yeni uyanmistim yengem mutfakta iş yapiyomus benim haberim yok sonra abim bana bağırarak kaldırdı niye iş yapmiyorsun diye yengem yapıyor diye bana kızıyor ben de daha yeni uyanmıştım o zaman bana bağırdı diye.cok aglamistim bana bu yaptığını hiç unutmuyorum bı de beni anlamı kaç kere ağlattı bizi acımasızca elestirirdiAbiniz sınırını aşmış..sonuçta bu aile ile şimdilik bir sorununuz yok ve onlar uzakta yaşıyor..siz yengenizin ailesini abinize şikayet edebiliyor musunuz? Eminim laf söyletmez bile..siz de eşinizin ailesi hakkında kötü söz söyletmeyin
İyi ama yine de yengem şikayet ediyor bazen banaEşiyle ailenin arası nasıl?
Anlaşıldı şimdi. Anan bunu da darlıyo köyden kurtulmak için bu da karısından korkusuna senin başına sarmaya çalışıyor.Ben bekarken Bi kere yengem bize gelmişti ben yeni uyanmistim yengem mutfakta iş yapiyomus benim haberim yok sonra abim bana bağırarak kaldırdı niye iş yapmiyorsun diye yengem yapıyor diye bana kızıyor ben de daha yeni uyanmıştım o zaman bana bağırdı diye.cok aglamistim bana bu yaptığını hiç unutmuyorum bı de beni anlamı kaç kere ağlattı bizi acımasızca elestirirdi
Yok annemi de aglatir annem korkar ondanAnlaşıldı şimdi. Anan bunu da darlıyo köyden kurtulmak için bu da karısından korkusuna senin başına sarmaya çalışıyor.
Yok annemi de aglatir annem korkar ondan
Diğerleri işsiz güçsüz, harçlık isteyen tipler. Kız kısmının kocası var ona bişey denmez, eninde sonunda iş başa düşecek abin farkında bunun. O yüzden seni kullanışlı hale getirmeye çalışıyor.Yok annemi de aglatir annem korkar ondan
O yüzden değil ama ben artık onu umursamayacgim iş işten evlendim bundan sonra kotulemesinin anlami yokDiğerleri işsiz güçsüz, harçlık isteyen tipler. Kız kısmının kocası var ona bişey denmez, eninde sonunda iş başa düşecek abin farkında bunun. O yüzden seni kullanışlı hale getirmeye çalışıyor.
Benim annem bile bilmezdi eşimin ailesiyle yaşadığım sıkıntıları. Biz unuturuz onlar unutmaz sonra başımıza kakılır. Bu eş içinde geçerli, ailenize sakın ama sakın anlatmayın. Üstelik abiniz kızarsa kızsın eşinizin ailesine, çok dinlemeyin kafaya da takmayın sonuçta eşinizle iyi ve mutluysanız ailesinin kötü olması çok da önemli değil bence. Ne yapalım yani herkes dört dörtlük değil ya, hepimiz bir şekilde bazı şeyleri idare etmeyi öğrendik abinize olmadı bu şekilde konuşun gelmiş geçmiş evlenmişsiniz hala öfkesinin bu kadar taze olması gereksizEşimin ailesini ailem hiç sevmemisti gerçekten iyi değiller ben eşimi sevdiğim için evlendim onlar bizden uzaktalar cok muhatap da olmuyorum yakında ziyaretlerine gideceğim bugün onu konuştuk kardeşlerime konuşurken en büyük abim baştan bu evliliği hiç istememişti ailesinden dolayı bu yüzden çok kötü yorumlar yapıyor eşimin ailesi hakkında benim de moralim çok bozuluyor bi yandan da daha çok doluyorum onlara karşı artık evlendi bı şekilde idare etsin diye hiç düşünmüyor ama ben kendime de çok kızıyorum abime çok inanıyorum düşüncelerine niye böyleyim ben de bilmiyorum
Ya bak karısının yanında sizi nasıl da rahatça gömüyor.siz de eşiniz ve ailesini rahatça ezmesine izin veriyorsunuz...kendisi demesi lazım ,bacım eşinle ne güzel iyisiniz sen ailesiyle de hep iyi ol gibi şeyler söylemesi lazım. Siz boşansanız abiniz mi bakacak ,açacak evini size,ailenizin evinde kaç gün durabileceksiniz..Ben bekarken Bi kere yengem bize gelmişti ben yeni uyanmistim yengem mutfakta iş yapiyomus benim haberim yok sonra abim bana bağırarak kaldırdı niye iş yapmiyorsun diye yengem yapıyor diye bana kızıyor ben de daha yeni uyanmıştım o zaman bana bağırdı diye.cok aglamistim bana bu yaptığını hiç unutmuyorum bı de beni anlamı kaç kere ağlattı bizi acımasızca elestirirdi
Bu konuda onlarla asla konuşmayın ve söz hakkı vermeyin, evliliğiniz sıkıntıya uğrarEşimin ailesini ailem hiç sevmemisti gerçekten iyi değiller ben eşimi sevdiğim için evlendim onlar bizden uzaktalar cok muhatap da olmuyorum yakında ziyaretlerine gideceğim bugün onu konuştuk kardeşlerime konuşurken en büyük abim baştan bu evliliği hiç istememişti ailesinden dolayı bu yüzden çok kötü yorumlar yapıyor eşimin ailesi hakkında benim de moralim çok bozuluyor bi yandan da daha çok doluyorum onlara karşı artık evlendi bı şekilde idare etsin diye hiç düşünmüyor ama ben kendime de çok kızıyorum abime çok inanıyorum düşüncelerine niye böyleyim ben de bilmiyorum
Evet insanların düşüncelerinden çabuk etkileniyorum
Yok bu da memurmuş, para isteyenler köyde anasının başına bela. Bunun da derdi başka ama, yarın öbür gün iş başa düşecek diye korkuyor, anası sürekli köyden kaçma peşinde ama köydekiler bırakmıyor, elden ayaktan düşünce köydekiler bakmayacak.Aynı şeyi görümce yapsa taşa tutardık, hem görünmeyi hem kocayı. Evlenecek zekaya sahipseniz, evliliğinize aileleri karıştırmayın. Eğer alkol,kumar, sapık, katil vs değillerse mesafeli ve saygılı bir ilişkiniz olsun.
Evli kardeşinden para isteyen asalak abiniz, damadın ailesini mi beğenmiyor? Bence sizi onlara karşı doldurup ara bozmaya çalışıyor. Asıl kendi ailenizden uzak durun,çok kötü tehlikeliler.
Yok bu da memurmuş, para isteyenler köyde anasının başına bela. Bunun da derdi başka ama, yarın öbür gün iş başa düşecek diye korkuyor, anası sürekli köyden kaçma peşinde ama köydekiler bırakmıyor, elden ayaktan düşünce köydekiler bakmayacak.
Abiniz dikkate alınmayacak derecede luzümsuz bir insan. Öyle yada böyle sonuçta evlisiniz olumsuz şeyler söyleyip ortamın tadını kaçırmanın ne anlamı var. İlla bir ley söyleyecekse kardeşim ne olursa olsun arkandayım desin.Eşimin ailesini ailem hiç sevmemisti gerçekten iyi değiller ben eşimi sevdiğim için evlendim onlar bizden uzaktalar cok muhatap da olmuyorum yakında ziyaretlerine gideceğim bugün onu konuştuk kardeşlerime konuşurken en büyük abim baştan bu evliliği hiç istememişti ailesinden dolayı bu yüzden çok kötü yorumlar yapıyor eşimin ailesi hakkında benim de moralim çok bozuluyor bi yandan da daha çok doluyorum onlara karşı artık evlendi bı şekilde idare etsin diye hiç düşünmüyor ama ben kendime de çok kızıyorum abime çok inanıyorum düşüncelerine niye böyleyim ben de bilmiyorum
Ben hiç şikayet etmiyorum abime dün sadece eşimin ailesine gideceğim dedim oradan bi sene önceki olayları gündeme getirdiEğer her söylenenden etkileniyor olsanız bu evliliği yapmazdınız
Eşinizin ailesini sevmeyip bunu sürekli dillendiriyorsanız karşıdan yorum geliyordur haliyle
Anlatmayın, fikir alış verişinde bulunmayın
Her evliliğin dinamiği farklıdır, hayatınızı yoruma açık hale getirirseniz herkes konuşur, madem sevip evlendiniz, eşinizle aranız iyi bu konuları kendi içinizde de kapatın bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?