Abimin evliliğim hakkındaki yorumlarından çok etkileniyorum ne yapmalıyım

İşte ben de bunaliyorum haklısın
İşte o zaman başa gelen çekilir git dağa taşa anlat aksine insanlara mutlu görün ben evliliğimde neler yaşarken aileme söylemedim söylesem sinirimi bozarlar

Su aileyi bir anlatsaniz keşke biz de anlasak. Zira sizden para isteyen abileriniz bosan diyordur size. Bosanirsaniz daha rahat para isterler ama ben beğenilmeyen aileyi çok merak ettim.
Başka bir soruda anlattım çok uzun o yüzden yazmadim

Başka bir soruda anlattım çok uzun o yüzden yazmadim

Bizden ne istiyorsunuz o zaman? İşi gücü bırakıp nereye ne yazmışsınız diye tek tek sorduğumuz sorularin cevaplarını biz mi arayacağız? Neye göre cevap yazalım mesela? Kendi kendinize tek çare boşanmak falan diyorsunuz ne dediğiniz belli değil çünkü soylediklerinizin altını doldurmuyorsunuz. O zaman size kolay gelsin.

Son düzenleme:
O beni korumak istiyor heralde o yüzden
Neyden koruyacak seni? Sen boşanınca başında o mu duracak? Köye de gidemezsin çalışıyorsun. Sen boşanınca ailenin şehir bileti olacaksın. Anlayamıyor musun bunu? Maaile evinden çıkmayacaklar. O da kurduğu yuvada rahat edicek. Annen köyden kaçacak yer arıyor zaten. O gelince hepsi gelir, şimdi damat var diye gelemiyorlar o kadar.

Hem problemleri aileyle paylaşıp hem yorumlardan etkileniyorsaniz yanlış bir evlilik yaptığınızı bildiğiniz halde kendinize itiraf edemiyorsunuz. Siz anlatmasanız abiniz nereden bilecek? Ha sürekli eski şeyleri gündeme getiriyorlarsa da hop diyeceksiniz. Valla ailemden biri kocam için gözünün üstünde kaşı var diyemez. İlk gün söyledim iki tarafa da, benim evliligim yoruma kapalı, kimse bu konuda benimle konuşmasın diye. Sınırı siz koyacaksınız.

Evet ya ben de çok kızıyorum abime onun dediğini dinlemedim evlendim ya inadına yapıyor onu dinlemedim diye

Evet ya ben de çok kızıyorum abime onun dediğini dinlemedim evlendim ya inadına yapıyor onu dinlemedim diye
Şimdi evde el oğlu var doluşamıyolar. Boşanınca han kapısı olacaksın. Ama abin öyle değil. Gelinden çekinmezler. Kendi paçasını sıyırmak için seni öne atıyor.

Şimdi evde el oğlu var doluşamıyolar. Boşanınca han kapısı olacaksın. Ama abin öyle değil. Gelinden çekinmezler. Kendi paçasını sıyırmak için seni öne atıyor.
Bi de annem eşinin hep parasını yemişler ailesi sömürmüşler diyordu benim ailem de aynı

Tabi canım o Allah in emri zaten annem hep boşanıp yanıma gelmek istemişti
Kocanın iyi huyu kötüsünden fazla ise idare edeceksin. Kayın aileye gelince, senin ailen de gül çiçek değil, onlar da aynı. Senin çözümün boşanmak değil.

Abiniz sınırını aşmış..sonuçta bu aile ile şimdilik bir sorununuz yok ve onlar uzakta yaşıyor..siz yengenizin ailesini abinize şikayet edebiliyor musunuz? Eminim laf söyletmez bile..siz de eşinizin ailesi hakkında kötü söz söyletmeyin

Abim inat o yüzden sabit fikirli o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…