- Konu Sahibi zeynep90128
-
Şu saatten sonra ne yapabilirim ki ailesine tamamen kurtulmak için boşanmak tek çare
İşte o zaman başa gelen çekilir git dağa taşa anlat aksine insanlara mutlu görün ben evliliğimde neler yaşarken aileme söylemedim söylesem sinirimi bozarlarİşte ben de bunaliyorum haklısın
Başka bir soruda anlattım çok uzun o yüzden yazmadimSu aileyi bir anlatsaniz keşke biz de anlasak. Zira sizden para isteyen abileriniz bosan diyordur size. Bosanirsaniz daha rahat para isterler ama ben beğenilmeyen aileyi çok merak ettim.
Eşinizle bir probleminiz yokken, 30 yaşında sizden para alan abizinin lafiyla mi bosanacaksiniz?Şu saatten sonra ne yapabilirim ki ailesine tamamen kurtulmak için boşanmak tek çare
Yok bu istemiyor bu memur kendiEşinizle bir probleminiz yokken, 30 yaşında sizden para alan abizinin lafiyla mi bosanacaksiniz?
Yok bu istemiyor bu memur kendi
O isteyenler bişey demiyorEşinizle bir probleminiz yokken, 30 yaşında sizden para alan abizinin lafiyla mi bosanacaksiniz?
Sen gidince onun başına tebelleş olmuşlardır.Yok bu istemiyor bu memur kendi
O beni korumak istiyor heralde o yüzdenSen gidince onun başına tebelleş olmuşlardır.
O para vermez onlaraSen gidince onun başına tebelleş olmuşlardır.
Başka bir soruda anlattım çok uzun o yüzden yazmadim
Neyden koruyacak seni? Sen boşanınca başında o mu duracak? Köye de gidemezsin çalışıyorsun. Sen boşanınca ailenin şehir bileti olacaksın. Anlayamıyor musun bunu? Maaile evinden çıkmayacaklar. O da kurduğu yuvada rahat edicek. Annen köyden kaçacak yer arıyor zaten. O gelince hepsi gelir, şimdi damat var diye gelemiyorlar o kadar.O beni korumak istiyor heralde o yüzden
Hem problemleri aileyle paylaşıp hem yorumlardan etkileniyorsaniz yanlış bir evlilik yaptığınızı bildiğiniz halde kendinize itiraf edemiyorsunuz. Siz anlatmasanız abiniz nereden bilecek? Ha sürekli eski şeyleri gündeme getiriyorlarsa da hop diyeceksiniz. Valla ailemden biri kocam için gözünün üstünde kaşı var diyemez. İlk gün söyledim iki tarafa da, benim evliligim yoruma kapalı, kimse bu konuda benimle konuşmasın diye. Sınırı siz koyacaksınız.Eşimin ailesini ailem hiç sevmemisti gerçekten iyi değiller ben eşimi sevdiğim için evlendim onlar bizden uzaktalar cok muhatap da olmuyorum yakında ziyaretlerine gideceğim bugün onu konuştuk kardeşlerime konuşurken en büyük abim baştan bu evliliği hiç istememişti ailesinden dolayı bu yüzden çok kötü yorumlar yapıyor eşimin ailesi hakkında benim de moralim çok bozuluyor bi yandan da daha çok doluyorum onlara karşı artık evlendi bı şekilde idare etsin diye hiç düşünmüyor ama ben kendime de çok kızıyorum abime çok inanıyorum düşüncelerine niye böyleyim ben de bilmiyorum
Evet ya ben de çok kızıyorum abime onun dediğini dinlemedim evlendim ya inadına yapıyor onu dinlemedim diyeNeyden koruyacak seni? Sen boşanınca başında o mu duracak? Köye de gidemezsin çalışıyorsun. Sen boşanınca ailenin şehir bileti olacaksın. Anlayamıyor musun bunu? Maaile evinden çıkmayacaklar. O da kurduğu yuvada rahat edicek.
Şimdi evde el oğlu var doluşamıyolar. Boşanınca han kapısı olacaksın. Ama abin öyle değil. Gelinden çekinmezler. Kendi paçasını sıyırmak için seni öne atıyor.Evet ya ben de çok kızıyorum abime onun dediğini dinlemedim evlendim ya inadına yapıyor onu dinlemedim diye
Tabi canım o Allah in emri zaten annem hep boşanıp yanıma gelmek istemiştiŞimdi evde el oğlu var doluşamıyolar. Boşanınca han kapısı olacaksın. Ama abin öyle değil. Gelinden çekinmezler. Kendi paçasını sıyırmak için seni öne atıyor.
Bi de annem eşinin hep parasını yemişler ailesi sömürmüşler diyordu benim ailem de aynıŞimdi evde el oğlu var doluşamıyolar. Boşanınca han kapısı olacaksın. Ama abin öyle değil. Gelinden çekinmezler. Kendi paçasını sıyırmak için seni öne atıyor.
Kocanın iyi huyu kötüsünden fazla ise idare edeceksin. Kayın aileye gelince, senin ailen de gül çiçek değil, onlar da aynı. Senin çözümün boşanmak değil.Tabi canım o Allah in emri zaten annem hep boşanıp yanıma gelmek istemişti
Aynen öyleKocanın iyi huyu kötüsünden fazla ise idare edeceksin. Kayın aileye gelince, senin ailen de gül çiçek değil, onlar da aynı. Senin çözümün boşanmak değil.
Abim inat o yüzden sabit fikirli o yüzdenAbiniz sınırını aşmış..sonuçta bu aile ile şimdilik bir sorununuz yok ve onlar uzakta yaşıyor..siz yengenizin ailesini abinize şikayet edebiliyor musunuz? Eminim laf söyletmez bile..siz de eşinizin ailesi hakkında kötü söz söyletmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?