Abimin Nişanlısı

Acilen psikiyatriden randevu al yazdıklarına kendin inanmışsın çünkü

Kışın da balayına gidilir bu arada.

Annenize de bakmakla yükümlü olan sizsiniz gelin hanım değil. Altınlar da evet onun hakkı.

Başınız kapalı ya en müslüman sizsiniz göya bi şey diyim mi İslamiyetten haberiniz yok. Hasetten fesattan içiniz leş olmuş, görümce dış kapının dış mandalıdır bir görümce olarak yazıyorum bunu. Saygı gösterirsek saygı görürüz, çok cahil davranıyorsunuz.

Daha çok şey yazarım da pek aydınlanacak gibi durmuyorsunuz.

Bacım vazonun bile bir duruşu var bunlarda oda yok

Şaka olun fake olun ama gerçek olmayın nolur .böyle cahil zihniyetlerin varlığına inanmak istemiyorum .kız niye sizin hizmetinizi yapsın ki sizde başkasının hizmetini yapmayın beyniniz yok mu ? Kendinize saygınız olsun lütfen. Okuyun bol bol okuyun kendinizi geliştirin bu cahil , örümcek dolu fikirlerden arının. Evlilik 2 kişi arasında huzur , sevgi , saygı için yapılır aileler de bu mutluluğu desteklemek için vardır köstek olmak için değil . Allah cahilliginize son versin ne diyim .valla ben şok ben iptal daha neler okurum ben bu Platformda ya

ya sen saka misin dusn su gelinlerin yakasindan artik kiskancliktan oleceksiniz ya bizde gorumce gelin olduk bizim gorumumz bize karismaz bizde gelinimize karismayiz.. vallah anneniz kaynanalik yapmiyor diyr kendinizde bu hakki nasil buluyorsunuz sen 20 yasindasin o 25 yasinda biraz saygi senin evin ayri onun evi ayri olcak

Gelini annen doğurmadı o yüzden hizmeti gelinde değil kızındadır. Annene sen bakacaksın.Altınlar evlenince erkeğe verilmek zorunda değil, kadın erkek istediği kadar çocuk yapar görümce nezmandan beri yatak bekçisi oldu ne ayıp. Siz hiç mi aile terbiyesi almadınız ne kadar terbiyesizsiniz. 20 yaşında evlenmek çok övünülesi bir durum değil gördük halini seviyen yerlerde sürünüyor. Git azcık gelinin bekçiliğini yapacağına 2 kitap oku dünyaya açıl. Kv görevini de annene devret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…