Abimin Nişanlısı

Başı açıkta sartıntı yaşadım. “Annemin hizmetini yapamaz,annemin hali ilerde ne olacak” cümlesi son vuruş oldu.Devam edemedim okumaya.

Pardonda neden “sizin”annenizin hizmetini o yapsınki.Gönüllü isterse yapar.

Yıl olmuş 2019 bi değişin artık ya.Siz almayın o kızı yazık yakmayın açık olan başını.

Gerçekseniz çok kıskanç ve fesatsınız. 26 yaşımda evlendim, ailem yine erken dedi. Ki ben okudum, işimi kurdum, şükür kimseye muhtaç değilim. Dünyanın binbir türlü hali var, ilerde geride ayrılmak durumunda kalırsanız, o öğretmen kızın yerinde olmak isteyeceğinize kalıbımı basarım, çünkü ekonomik özgürlüğünüz yok. Bilezikleri ne diye eşinize vermek zorundaymışsınız? Ne diye ailenin evinde aylarca kalınmak zorundaymış? Size ne gelinliğinin olup olmamasından, zayıf olmasından, kapalı olmamasından? “Annenizin hizmetini” de yapmak zorunda değil kimse, bu da nasıl bir tabir ve zihniyetse. Anne sizin anneniz değil mi? Siz yaparsınız. Kıskanç ve fesatsınız.

Ekleme: “Abim tek erkek, çok çocuk yapması lazım” ??????? Size ne milletin uçkurundan?

Son düzenleme:
Şu öğretmen gelinin numarasını istiyorum , ders alacağım. O kadar okudum, şu havaya gelemedim. Bi de sen gerçek misin yahu?

Sanane ki kızın başı açık kapalı ???? Senin başın kapalı da hakkaniyetiylemi kapalısın ? Bende kapalıyım ama bakalm hakkaniyetiylemi kapalıyım ! O açık kız senden daha iyi dir daha iyi hizmet eder ailene bilemezsin daha iyi müslüman dır ay sinir bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…