Abimin Nişanlısı

Of ne saçma konu zaten neredeyse aynısını bir karadenizli okumuş gelinli çekemeyen görünce yazmıştı.

o kadar haklı buldumki sizi... siz görümcesiniz, kaynanadan sonra, sizin sözünüz geçmeli... saygılı gelin bulmak çok zorlaştı...bence ne yapın, ne edin, ayırın kardeşinizi....ne bu yaaaa 2 çocukla kalınırmı hiç:)

Yalniz konu gerçek olabilir gibi geldi o zaman konu sahibi nisanliymis simdi evlenmiş abi hep nişanlı kalmis ama gerçek olabilir bu görümce

günden sonra konuşmıyorum fazla
Bence de konuşmamanız daha hayırlı . Hatta hiç konuşmayın sonsuza kadar susun .

ama abim tek erkek çok çocuk yapması gerekir
Evet evet gurk tavuk ya bu kızcağız doğursun dursun tabi çok haklısın .
Daha neler duycam , şoklar içindeyim , hangi birini alıntılayım bilemedim tövbeler olsun .

En sona “şaka yav şaka” yazmıştır dedim okurken, yazmamış

Kadın mısın erkek misin trol müsün canın mı sıkıldı

Te Allaam, alem deliye biz akıllıya muhtaç

Buna cok benzeyen bir konu vardi.Konu umarim faketir.Ve konu sahibi konu fake olsa bile o kötu yureginize o anlattiginiz hikayedeki gorumceye (yani size) gore gecsin hayatiniz

abim tek erkek çok çocuk yapması gerekir.
Görümcem bana ne dese ben susuyorum bu terbiye görmemis kızı abim gelin diye bize getiriyor.
Yazları da en çok on gün kalabilirim demis köyde hanımefendi.
En çok buralara güldüm
Adı ne bu hikâyenin? Paçoz görümce sahnelerde mi?

Kızın işi zor desene

ya keske hemen fake oldugunu fark ettigimizi belli etmeseydikde azicik daha yazsaydida eglenseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…