Neden yazdıklarıma bambaşka cevaplar veriyorsun huzur? Yoksa verecek cevabın yok mu?Ben sana beddua etmedim umarım anlarsın dedim neden bu kadar anlamaktan yoksunsunuz mandalina..
Eziyet eziyet Allah aşkına napıyor mesela? Falakaya mı yatırıyor? Yoksa senin gibi kocası kardeşine masraf yapınca kavga mı ediyor?
Yaşamak lazım sadece yoksa anlamak zor tabiYa dalga geçiyor yada kendine müslüman ben anlayamadım
Nasıl bambaşkaNeden yazdıklarıma bambaşka cevaplar veriyorsun huzur? Yoksa verecek cevabın yok mu?
Çok doğru söylediniz, ben de 22 yaşındayım, evliyim, kendi adıma söylüyorum bu devirde asla yalnız bir eve çıkmam korkarım, çünkü devir çok değişti,Benim görüşümce abin doğru olanı yapmış bu zamanda yanlız yaşamak zor hergün neler görüyoruz tv lerde.Yengeniz biraz daha anlayışlı olsa daha iyi olurdu ama olmayınca olmuyor yengenle konuşarak sorun neyse çözmeye çalışın abiniz karışmadan Başınız sağolsun
Bunları bilip kız kardeşin ordayken nasıl vicdanın rahat ediyor. Allaha şükür iki tane kız kardeşim var. Biri aynen sizinki gibi ses çıkaramaz kendi halinde biri. Ne olursa olsun bunları yaşadığını bilsem ben abimin başına evi yıkardım.Mandalina burda hangi birini anlatayım ha ?
Kapısını dinliyor, dolaplarını karıştırıp içinden bulduğu şeylere zarar veriyor, elbiselerine çamaşır suyu döktü daha neler ve neler , bence sende beni iyi anladın ..ama gel benle kavga etmekten vazgeç çok farklı şeyler, anlatılmaz yaşanır, kadın çok cahil birisi..
Huzur ablamın kocası ablama, babamın evınde arka odaya cekmıs bagırıyordu bırkere tanık oldum.Yaşamak lazım sadece yoksa anlamak zor tabi
Bunlar senin anlattıklarınMandalina burda hangi birini anlatayım ha ?
Kapısını dinliyor, dolaplarını karıştırıp içinden bulduğu şeylere zarar veriyor, elbiselerine çamaşır suyu döktü daha neler ve neler , bence sende beni iyi anladın ..ama gel benle kavga etmekten vazgeç çok farklı şeyler, anlatılmaz yaşanır, kadın çok cahil birisi..
Yarın bir gün evlense anlaşamasalar arkasında duracak tek kişi yok.Ya
Kızcagız ondan boyun egıyor oyleyse.. Kıyamam ya. Allah ona cıkıs kapısı gostersın. Insallah sacma sapan bir evlilik yapmaz kurtulmak ıcın
Öyle olduğu zamanlarda oldu ama dediğini yaptı hep ..Bunları bilip kız kardeşin ordayken nasıl vicdanın rahat ediyor. Allaha şükür iki tane kız kardeşim var. Biri aynen sizinki gibi ses çıkaramaz kendi halinde biri. Ne olursa olsun bunları yaşadığını bilsem ben abimin başına evi yıkardım.
Sorma ya. Sırf bu yuzden bosanamayacakta. Destekcısı yok cunku.Yarın bir gün evlense anlaşamasalar arkasında duracak tek kişi yok.
Bakin aynı şey değil ben saygılıyim kimseye zulüm etmiyorm, kv ile nasıl daha iyi geçinirim iletişimi koparmadan burda bile onları kırmadan halletmeye çalışıyorum, kız kardeşim çok titiz bir insan aksine çokta iş yapar evde , dersi olsa bile yardım eder öyle oturur , bilmeden yorum yapıyorsunBunlar senin anlattıkların
Yengeyi dinlesek belki diyecek ki kıyafetlerini oraya buraya atıyor sonra leke olunca da benim üstüme atıyor. Dolaplarını bile bana toplatıyor diyecek. Ayrıca ev en az 4+1 değilse zaten küçücük evler herkesin her konuştuğu duyulur. Yengenizi dinlemedik sonuçta bunlar sizin iddialarınız. Ben seni iyi anlamadım. Bak çocuk yapma sürecindesin yaşın da benden küçük evde bi görümce seninle yaşasa ayda kovaladığın o 2-3 günde hamile kalamazsan acısını görümceden bile çıkarırsın. Ben çocuk istiyorum görümce evdeyken beraber olamıyoruz diye. Çat kapı gelen insanlara sinir oluyorsun beraber yaşamak daha zor olmaz mı sence de ? Doğmamış çocuğuna bile kv bakmasın diye şimdiden plan yapıyorsun sırf yüzgöz olmamak için yenge neden kardeşinle yüzgöz oluyor. Bunun karşılığında bi Allah razı olsun demek yerine daha kadına vicdansız, görgüsüz deniliyor. Neden Huzur neden?
Benim bildiğim babam var kendisi sert biridir ve dediğim dediktir.Ama kız kardeşine bunları çektirmez.Öyle olduğu zamanlarda oldu ama dediğini yaptı hep ..
Maddi olarak eksiği yok ama evdeki durumlar yıpratıcı
3 tane konunu alıntıladım neden eşinin ailesine farklı davranıyorsun. Sonuçta sende onların yengesinin. Madde madde yazdım sende madde madde cevaplarsan sevinirimNasıl bambaşkadaha ne diyeyim ki
Maşallah sana gerçekten en doğru olanı , bizde abim sanki kız kardeşim ayrı düzen kursa dünyanın sonu gibi yaklaşıyor , bu şekilde koruduğunu sanıyorlar erkeklerHuzur ablamın kocası ablama, babamın evınde arka odaya cekmıs bagırıyordu bırkere tanık oldum.
Keske enıstemle tanıssan da sana naptıgımı anlatsa.
Ac kopek benim babamın evınde benım ablama bagıramazsın sen haddını bileceksin dıyıp ıcerım dırekt babama seslendim. Ablam babamların duymasından cekınen bır ınsan. Saklar soylemez.kocasını dırekt babamın önüne attım. Kızına senın evınde bagırıyor karnını burda doyururken ustelık suna artık dur dıyın dıyıp ortalıgı ıkı dk da karıstırdım. Zerre pısman degılım.
Yanı ablamın aldıgı nefesten rahatsız olsa evınde yasadıgı insan, suan bosansın diye avukata tutarım ona. Bir kere sahit oldum ve ortalıgı ayaga kaldırdım.
Sen faturaya döküp eşinle çatır çatır kavga ediyorsan yenge de kardeşinin masrafları için çatır çatır kavga edebilir değil mi?Bakin aynı şey değil ben saygılıyim kimseye zulüm etmiyorm, kv ile nasıl daha iyi geçinirim iletişimi koparmadan burda bile onları kırmadan halletmeye çalışıyorum, kız kardeşim çok titiz bir insan aksine çokta iş yapar evde , dersi olsa bile yardım eder öyle oturur , bilmeden yorum yapıyorsun
Hepsiyle aram iyi ve iyi anlaşıyoruz, ben asla merhametsiz davranmadım evime gelene hep hürmet ettim , aynı şeyler değil,3 tane konunu alıntıladım neden eşinin ailesine farklı davranıyorsun. Sonuçta sende onların yengesinin. Madde madde yazdım sende madde madde cevaplarsan sevinirim
Ortada yetim bir kız var mandalina, medem anlamıyorsun bem yetime , öksüze kıyamam..Sen faturaya döküp eşinle çatır çatır kavga ediyorsan yenge de kardeşinin masrafları için çatır çatır kavga edebilir değil mi?
Arkadında birinin olmadığını bilmek karşi tarafından işine gelir. Nede olsa bir yere gidemicek diye. Bari eşten yana yüzü gülse.Sorma ya. Sırf bu yuzden bosanamayacakta. Destekcısı yok cunku.
Yengeyi abiyi cekecegıme cocugumun babasını cekeyım diyip berbat bir hayat yasayacak.
Allah korusun, ınsallah cok mutlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?