- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
Evet kizlar yanlis okumadiniz biz ilk ikisini bi bahanelerle atlattik ama artik napacagimizi bilmiyoruz esimin ailesiyle ayni sehirdeyken biz 1 sene once esimin isi icin baska sehire tasindik abisi bu sure icinde esimi 3 kere ve sadece borc istemek icin aradi biz gidip gorusuyoruz o ayri bi konuda oyle aralarinda bisey yok yani ama adam resmen her arayasinda napiyon iyimisin bana borc verirmisin ilkinde esim ise gireli 6ay olmamisti kredi cikmiyor diye atlattik 2.de tam hatirlamiyorum ama onuda cekmedik cunku abisi maasli calismiyor kendi isi ve diger kardesinden esinin bileziklerini almis hala odememis ne zaman odeyeceginide soylememis bunlar sulalecek her ay bi miktar para toplayip bi havuza atiyolar ihtiyaci olan kullansin diye geri odemek sartiyla o biriken parayida istemis cekmis buyuk ihtimal daha odememistir. birinin borcu karsiliginda o kisiden araba almis bende diyorumki onu satsin kendisi bide lux yasamayi sevenlerden napiicaz bilmiyorum lutfen bi yol gosterin o borc istemekten usanmadi biz yok derken usandik
kenarimda birikmis para olsa dusunmicem vericem hatta hibe edicem ama ben daha gecen kendi babama kredi cekemedim ama ablam sonradan cekti o zaman esim bana cek demisti ben simdi cekme deyip kestirip atamiyorum ama ya odemezse ki ilk istedigindede biz cekip o odicekti ama demekki odeyemeyecekmis baksaniza yine sksti yine sksti
ne diyipde kredi cikmiyor demeliyiz kaynima yada cekmelimiyiz 

Son düzenleme: