Abisine kredi cekecekmis mis mis

Aaa laflara bak. Eşin çok ayıp etmiş. Sanki sen onlardan para istiyorsun. Paracıymışsın

Asil paraci, fitneci anan deseydin. Ilk okudum konunu sabrina, eli genisligine hayran kaldim. Ben cok daha kucuklerine bile tahammul edemiyorum cunku. Uyaniklardan gina geldi.

Aaa laflara bak. Eşin çok ayıp etmiş. Sanki sen onlardan para istiyorsun. Paracıymışsın
Annesi geçen sene sigortadan 65 bin aldi o versin borç diyorum anamin beş kuruş parası yok diyo kadın oğluna güvenip vermiyo eşim kredi cekiyo gelde çıldırma

Asil paraci, fitneci anan deseydin. Ilk okudum konunu sabrina, eli genisligine hayran kaldim. Ben cok daha kucuklerine bile tahammul edemiyorum cunku. Uyaniklardan gina geldi.
Her memlekete gittigimizde bu adam çocuklarına gidin amcanizdan kagit para isteyin deyip güya çocuklarına harçlık istiyor eşim bozuk verince eşime cimri diyo karısı ....bir gün bana ya x böyle değildi sen alistiriyon kocanı demişti herkesin içinde eşim bekarken sürekli para yedikleri için alismislar nede olsa

Senin eşin biraz saf galiba bunlar da bir güzel kullanıyorlar, yerinde olsam cingar çıkarırdım

Okudukça sinirleniyorum. Abisi niye kendi kredi çekmiyormuş? Bankalar kredi vermek için dört dönüyor.

Bu erkeklerin aile sevgisi nedir anlamadim..benim eşimde babasindan nefret ederdi evlendikten sonra babaci oldu..bu arada iyi sabretmissiniz bosanmanin zamani coktan gelmis büyuk konusmayayim ama..ben esimin ailesinin sadece 1 ay icin 200₺ istemesine olay cikartiyorum..siz neler yasamissiniz..eger kredi cekerse bosanin zamani gelmis

Ayy sinir oldum resmen. Cik ortaya istemiyorum de kv de kp hepsi duysunlar kim duyarsa duysun. Para yuzunden kavga edip duruyoruz de. igrenc pis yaratiklar. Kocanda akilsiz herifin teki imis yazik

sonra ogrendimki benim paranin bi kısmını ailesine göndermiş ses etmedim

Kan beynime sıçradı resmen. Yeminle yolardim o adamı ben

sonra ogrendimki benim paranin bi kısmını ailesine göndermiş ses etmedim

Kan beynime sıçradı resmen. Yeminle yolardim o adamı ben
Üç binini göndermiş annesinin ev kirası için benim hayrim olsun dedim sustum ama ben kendimi paralasamda adam ailem diyo başka bişey demiyo

Kızlar kv yi aradim ağzıma geleni söyledim tabi kadın oğlum oder sen korkma diyo valla bileziklerimi verdim diger oğluna yapmadı sen yaptın bunudami sen odeyecen dedim benim için farketmez dedim amma bir gn dahi odeme gecikirse kredi notumuz düşer o zaman ortalığı ayağı kaldiririm dedim ....eşim bütün kardeşleriyle görüştü hepsi cek kredi diyo tabi nede olsa onlar çekmiyor ...kisacasi eşim kredi cekiyo şimdilik susma kararı aldım nasıl tartistiysak artık bebeğim etkilendi sürekli ağlayıp duruyo yemiyo icmiyo kızım için susuyorum ne hali varsa görsün eşim ....bende bundan sonra hiç dikkat etmeyecem harcamalarima.. ev için birikim yapalım derken düştüğümuz duruma bak ...Allah büyük hepsini ona havale ediyorum

OHA. YUH. Amcanizdan KAGIT para isteyin ne ya? Gercekten tiksinti verici insanlar. Yuzlerine bakasi gelmez insanin, akrabalik daha da zor. Allah yardimcin olsun demek istiyorum.

Keşke böyle bişey yapmasaydınız !!!yakında bir konu daha açarsın krediyi ödemiyorlar diye....
Eşini kullanıyorlar ve böyle devam edecek .....

Ya yine mi sindirdiler seni? Eşinde biliyo iki bağırıp susacaksın.. üff çok üzüldüm inan.. ben olsam kaynıma param varsa borç verirdim ama hayatta kredi çekmezdim. Çünkü olmayan parayla borç olmaz. Çünkü 9 yıllık evliyim kaynım bi gün borç istemedi. İstediyse çok zor durumdadır derim. Ama sizinki farklı. .

lütfen susmayın bişeyler yapın..

Yuh artık çok haklisin ne utanmazlar ya arayıp isteyebiliyorlar,cekmemelisjniz ama ne yaparsınız bilmem.esinle huzurunu kaçırıyorlar.arasan kv ya da kp i bizim huzurumuz kaçıyor istemesin söyleyin desen olur mu ki ,esinle de büyük sorun olmayacaksa böyle yap

Şimdi okudum aramissin zaten,iyi yapmissin ödemezse kv nler odesin çok güveniyorlarsa,dedigin gibi sen de gönlünce harca artik

yine sindirilmişsiniz. Kadınlarımız hep ezilmeyi layık görüyor kendilerine..

Şimdi okudum aramissin zaten,iyi yapmissin ödemezse kv nler odesin çok güveniyorlarsa,dedigin gibi sen de gönlünce harca artik
Kp yok kv küçük ogluyla yaşıyor gecen sene eşinin sigortasindan para aldı ordan ödedi yine ne yapar bilemem dilense bile umrumda değil çünkü aldığı parayi yine diğer iki ogluyla bölüstu .....onlar yer biz bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…