Ablalarım kardeşlerim benim eltim düğünümü mahvetti?

bazen kv nin tek cocugu olduugu için yaptıgı mıç mıçlıklar canımı sıksa da Allahım iyiki görümcem eltim yok diyorum. cok buyuk kavgalar olurdu cunku..

allah yardımcın olsun canım. hak yerini bulur elbet. sen mesafeni koru. aksıne kendini cok cok sevdir herkese, herkes seni konussun. hasetinden çatlasın.

Her yerde hamilelik olayını söyleyin. Ama dedikodu degil oda yanınızda olsun.
Isın içinde anneniz olmasa umursama derim ama anneye yapılan çok cirkin

Kız tuvalet bekçisi sanane benim cişimden diyip geçiştirmek varken annecigini bu çirkin olaya sen sürüklemişsin... Zaten hasetleniyor diyorsun öyle birisiyle kötü olmak değil iyi olmak gerekiyor ki kötülüğünden emin olabilesin. Yani fırsat vermeyeceksin yapamayacak hiç birşey. Sen iyi davrandığın halde kötülük yaparsa da sen haklı olacaksın ve herkes bunun farkında olacak.

Ee kimse defol git demedi mi bu kadina. Olay cikaran, annenizi ittiren, sizi dugun gununuzde yoran bi insanin hala orda isi neydi? Kayinvalide, eş varsa görümce dln ne düşünüyor konuyla ilgili?

Siz ona gitmeyin o da size gelmesin. Gelmek isterse kapidan cevirin. Senden hoslanmiyorum, birbirimizle aramizda olan mesafeyi koruyalim lutfen diyin.

Amannn ya 5 sene geçmiş üzerinden.
Boşverin,dün yaşamış olsanız amenna diyeceğim ama koskoca 5 sene yahu.
Bu kadar takıntılı olmayın.

Bana da öyle geldi

Bu olanlar gelin odasında olmuş, eltinize orada verseydiniz cevabınızı. Salona gidip herkesin içinde bagirilir mı hiç? Düğününüzü kendiniz mahvetmissiniz.

Bence görmezden gel kafaya talmaya gelmez o onun ayıbı bırak kendi haline ama bi daha sana karşı birşeyi olursa sesini çıkart

Sanırım gebeliği dolayısıyla apar topar evlenmiş. Vurun yüzüne, sonra da gülün geçin gitsin. Biraz da siz cirkeflige vurun. Hem de üzülmeyin, o da keyfinizi kaçırmak için öyle yapmış işte. Manyak ayol bunlar

Dügününde kinanda gözün eltindeyse somurtup somurtmamamasina falan ayar oluyorsan sende de bi sıkıntı var. Düğününle ilgilen kinani yak sana ne onun suratindan. Ne ilginc dertleriniz var cidden sasiriyorum. Herkesin derdi kendine büyük de ne bileyim böyle eften püften kadin kiskancliklarini böyle abartmak da ilginc. Düğun gunu mevzuyu siz abartmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…