Ablalarım kardeşlerim benim eltim düğünümü mahvetti?

Öncesinde hamile kaldığını söylemeniz sonra sanki eşimin eski sevgilisi gibi üzgün duruyor demeniz...siz de az değilsiniz bir de eltiden dinlemek lazım

Üzerinden zaman geçmiş ama o an olsaydım düğünümden kovarım çık git düğünümde rezillik çıkarmaya mı geldin diye..
Şu an için muhatap olmamız daha iyi

Annen niye vurmamış sende onla karşılaşınca kimse görmeden saldır peşine imdat diye bağır bana vurdu de deli sen delisin de

O size bagırdıgı an patlatsaydınız ağzına iki tane görürdü hadsiz şey siz iyi dayanmışsınız ben düğündende kovardım ne yalan söleyim

Saçma sapan şeylerle uğraşıyorsun , O yokmuş gibi davran hiç muhatap olma en iyi cevap dır...

Eltim aramadı 7 ay boyunca hiiç görüşmedik, aramak zorunda değil ki sizi eltiniz, eltiniz sizin düğün hazırlıklarına yardım etmek zorunda da değil hemde hiç değil. Bana ne arkadaş eltimin hazırlığından. Ailesi yok mu? Kınaya gelmiş üzgünmüş vs . Belki kadının bir sıkıntısı vardı . Yani kadın aslında fiilen size zarar vermemiş. Siz eltiyi takıntı haline getirmişsiniz. Düğününüzü de kendiniz mahvetmişsiniz. Size bağırdıysa Orada ağzının payını verin susturun .yaygara yapmanın ne gereği var. Olan düğününüze olmuş.şimdi kalkıp siz de eltinizi fesatlıyorsunuz demeyin , eltim yok benim.

Kocanla okadar mutlu o kadar aşık ol öyle davranki çatlasın kıvransın ona en büyük intikam bu

Olan olmuş geçen geçmiş sen neyin peşindesin?
Aşağıladığın eltinin ahlâk seviyesindeysen snde aklında entrikalar kurmaya başla memlekete geçince yaparsın. Ve herkesin eline koz vermiş olursun.
Aklı başında olgun insanlar, rahatsız olduğu insanlardan uzak durup muhatap olmamayı seçer. Böyle davranmak görmezden gelinmek karşı tarafa verilen en büyük cezadır.
Lütfen kendini küçük düşürecek entrikalardan uzak dur

Neyin intikaminı alcaksın. Zaten basit biri belli ki. Herkeste ne olduğunu gormüs. Bu ona yeter . Intikam almaya çalirsan onun seviyesine inersin. Allah a havale et. Umursama.

Düğününü eltin değil sen mahvetmişsin. Misafirlerin yanına inip bağıra çağıra anlatarak. Gerçekten sinir bozucu bir şekilde konuştuysa bile sana ne be diyip geçseydin, kendi düğününde olay çıkarmasaydın keşke. Ki ben senin büyüttüğünü düşünüyorum olayı. Zaten önyargılıymışsın. Patlamaya yer aramışsın. Çok da yanlış yerde patlamışsın. Olan da sana olmuş.

Kusura bakma ama kendi düğününü kendin mahvetmişsin. Yukarı çıkıp bağırmasaydın o an görmezden gelseydin rezillik çıkmayacaktı.
Elti seni takıntı yapmış kabul ama sen de eltiyi takıntı yapmışsın.
O yüzden bir şey yapmayı boşver. Kesinlikle görüşme olsun bitsin.

Konu ile bir alakası var sandım kadının hamile kalışını anlatmış.
Bir sürü bişey oldu sandım; tek denen kötü kötü baktı, kıskanıyor.
Hele hele rşi için “sanki eski sevgilisi” gibi bir benzetme yapması çok ayıp geldi.

Konu sahibi, sanki sen kıskanıyor ya da takıntı haline getirmişsin. Nefretle bahseden sensin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…