- 10 Ekim 2018
- 378
- 210
- 18
- 35
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Kendisi 3 yıldır beni hiç çekemedi sürekli arkamdan konuştu beni kötüledi herkese. Biz tanıştığımız zaman oda yaklaşık 6 aylık evliydi nikah kıyılmıştı ona. Düğünü oldu 3-4 gün sonra. Kendisi evinde hamile kalmış 9 ay saklamış Kilo aldığı için annesi spor salonuna yazdırmış yazdırdığı gün evden kaçmış hamile olduğu ortaya çıkmış. Velhasıl bu kişi hakkında bilgi olsun buda. Biz eşimle aşk evliliği yaptık hala çok aşığız. Fakat benim eltim bizi hep kıskandı bana sürekli laf soktu kötüledi beni insanlar ben iyi olduğum için anlattı bana kimse inanmadı ona. 2015te sevgili olduk eşimle 2018 mayıs ayında evlendik. Ben düğün hazırlıkları ile ilgilendim diğer eltim de sağolsun yardım etti zaman zaman bana. Bu beni kötüleyen eltim beni hiç arayıp sormadı düğün zamanına kadar iletişimde bulunmadık 6-7 ay civarı bir zaman diliminde. Düğünden önce geldi kayınvalidemle evde hazırlıklarıma baktı fesat fesat. Nerdeyse elinde olsa parçalayacak o derece hiç abartmıyorum cidden. Nikah günü geldi çattı kuaförde yanıma ne geliyor ne konuşuyor yukardan yukardan bakıyor düşmanına bakar gibi. Nikah günü olaysız geçti. Kına gecesine suratsız suratsız gelmiş sanki kocam onun eski sevgilisi öyle üzgün duruyor adam akıllı oyun oynamadı. Düğün günümüde atlatsam tamam dedim herşey süper olacak zarar vermeden bitireceğim düğünümü. Fakat öyle olmadı. Düğün günümü mahvetti. En güzel günümde lavaboya gittim diye bana bağırdı nerdesin sen diye bende açıkladım tuvaletim geldi diyorum hala uzatıyor bağırdım herkes benimle uğraşmaya çalışıyor bu ne ya diye. Gelin odasında oldu bunlar. Düğün yerine indim bağırıp bana bağırdığını anlattım herkese ezdirmem ben kendimi diye. Annem ile teyzem ortadan kayboldu gelin odasına gitmişler annem demiş senin ne derdin var benim kızımla diye. Annemin üstüne yürümüş senin kızın manyak demiş eliyle annemin bağrına vurmuş ittirmiş. Ben bu olayı 5 aydır atlatamıyorum. İçimden atamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum ne yapabilirim?
Taht oyunlari mubarekSa
Sakin sakin sormuş eltim şiddet uygulamış teyzem de onu ittirmiş anneme öyle yapınca terbiyesiz diye bağırmış
Kocanla okadar mutlu o kadar aşık ol öyle davranki çatlasın kıvransın ona en büyük intikam buKendisi 3 yıldır beni hiç çekemedi sürekli arkamdan konuştu beni kötüledi herkese. Biz tanıştığımız zaman oda yaklaşık 6 aylık evliydi nikah kıyılmıştı ona. Düğünü oldu 3-4 gün sonra. Kendisi evinde hamile kalmış 9 ay saklamış Kilo aldığı için annesi spor salonuna yazdırmış yazdırdığı gün evden kaçmış hamile olduğu ortaya çıkmış. Velhasıl bu kişi hakkında bilgi olsun buda. Biz eşimle aşk evliliği yaptık hala çok aşığız. Fakat benim eltim bizi hep kıskandı bana sürekli laf soktu kötüledi beni insanlar ben iyi olduğum için anlattı bana kimse inanmadı ona. 2015te sevgili olduk eşimle 2018 mayıs ayında evlendik. Ben düğün hazırlıkları ile ilgilendim diğer eltim de sağolsun yardım etti zaman zaman bana. Bu beni kötüleyen eltim beni hiç arayıp sormadı düğün zamanına kadar iletişimde bulunmadık 6-7 ay civarı bir zaman diliminde. Düğünden önce geldi kayınvalidemle evde hazırlıklarıma baktı fesat fesat. Nerdeyse elinde olsa parçalayacak o derece hiç abartmıyorum cidden. Nikah günü geldi çattı kuaförde yanıma ne geliyor ne konuşuyor yukardan yukardan bakıyor düşmanına bakar gibi. Nikah günü olaysız geçti. Kına gecesine suratsız suratsız gelmiş sanki kocam onun eski sevgilisi öyle üzgün duruyor adam akıllı oyun oynamadı. Düğün günümüde atlatsam tamam dedim herşey süper olacak zarar vermeden bitireceğim düğünümü. Fakat öyle olmadı. Düğün günümü mahvetti. En güzel günümde lavaboya gittim diye bana bağırdı nerdesin sen diye bende açıkladım tuvaletim geldi diyorum hala uzatıyor bağırdım herkes benimle uğraşmaya çalışıyor bu ne ya diye. Gelin odasında oldu bunlar. Düğün yerine indim bağırıp bana bağırdığını anlattım herkese ezdirmem ben kendimi diye. Annem ile teyzem ortadan kayboldu gelin odasına gitmişler annem demiş senin ne derdin var benim kızımla diye. Annemin üstüne yürümüş senin kızın manyak demiş eliyle annemin bağrına vurmuş ittirmiş. Ben bu olayı 5 aydır atlatamıyorum. İçimden atamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum ne yapabilirim?
Neyin intikaminı alcaksın. Zaten basit biri belli ki. Herkeste ne olduğunu gormüs. Bu ona yeter . Intikam almaya çalirsan onun seviyesine inersin. Allah a havale et. Umursama.Kendisi 3 yıldır beni hiç çekemedi sürekli arkamdan konuştu beni kötüledi herkese. Biz tanıştığımız zaman oda yaklaşık 6 aylık evliydi nikah kıyılmıştı ona. Düğünü oldu 3-4 gün sonra. Kendisi evinde hamile kalmış 9 ay saklamış Kilo aldığı için annesi spor salonuna yazdırmış yazdırdığı gün evden kaçmış hamile olduğu ortaya çıkmış. Velhasıl bu kişi hakkında bilgi olsun buda. Biz eşimle aşk evliliği yaptık hala çok aşığız. Fakat benim eltim bizi hep kıskandı bana sürekli laf soktu kötüledi beni insanlar ben iyi olduğum için anlattı bana kimse inanmadı ona. 2015te sevgili olduk eşimle 2018 mayıs ayında evlendik. Ben düğün hazırlıkları ile ilgilendim diğer eltim de sağolsun yardım etti zaman zaman bana. Bu beni kötüleyen eltim beni hiç arayıp sormadı düğün zamanına kadar iletişimde bulunmadık 6-7 ay civarı bir zaman diliminde. Düğünden önce geldi kayınvalidemle evde hazırlıklarıma baktı fesat fesat. Nerdeyse elinde olsa parçalayacak o derece hiç abartmıyorum cidden. Nikah günü geldi çattı kuaförde yanıma ne geliyor ne konuşuyor yukardan yukardan bakıyor düşmanına bakar gibi. Nikah günü olaysız geçti. Kına gecesine suratsız suratsız gelmiş sanki kocam onun eski sevgilisi öyle üzgün duruyor adam akıllı oyun oynamadı. Düğün günümüde atlatsam tamam dedim herşey süper olacak zarar vermeden bitireceğim düğünümü. Fakat öyle olmadı. Düğün günümü mahvetti. En güzel günümde lavaboya gittim diye bana bağırdı nerdesin sen diye bende açıkladım tuvaletim geldi diyorum hala uzatıyor bağırdım herkes benimle uğraşmaya çalışıyor bu ne ya diye. Gelin odasında oldu bunlar. Düğün yerine indim bağırıp bana bağırdığını anlattım herkese ezdirmem ben kendimi diye. Annem ile teyzem ortadan kayboldu gelin odasına gitmişler annem demiş senin ne derdin var benim kızımla diye. Annemin üstüne yürümüş senin kızın manyak demiş eliyle annemin bağrına vurmuş ittirmiş. Ben bu olayı 5 aydır atlatamıyorum. İçimden atamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum ne yapabilirim?
Kadının fiili yaptığı bir şey yokmus. Kına gecesinde mesela bir şey yapmamış siz kendiniz bile sadece kötü kötü baktı diyorsunuz baksin dursun. Kendi dugununuzu de kendiniz mahvetmissiniz kusura bakmayın. Siz de az değilmissiniz hani.
Evlenmeden hamile kalmasi detayinin konuyla alakasi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?