Ablalarım kardeşlerim benim eltim düğünümü mahvetti?

Eltinin evlenmeden hamile kaldığı bilgisi ile konunun alakasi ne onu anlamadim?
Düğün günü niye herkese bagirip beni ezemez kimse diye drama yarattigini da anlamadim. Belli ki eltinle aranin bozulmasini istemissin. Istedigin gibi olmus. Görüşme, iletişim kurma. O da senle gorusmek istemiyordur muhtemelen.

Bebeğiniz erkek olursa birgün siz de istenmeyen, eve sokulmayan koca tarafı olacaksınız

Bebeğiniz erkek olursa birgün siz de istenmeyen, eve sokulmayan koca tarafı olacaksınız
Olabilir.hayatimin yarısından sonra tanidigim insanlarla akrabacilik oynamaya yeglerim.esimde bu konuda gayet fikrime saygili müthiş rahatim.kizim var ona giderim bende : )))

Size karşı birşey yaptıgında tepkinizi gösterin.
Şuan birşey yapmak gereksiz gibi bence.

Olabilir.hayatimin yarısından sonra tanidigim insanlarla akrabacilik oynamaya yeglerim.esimde bu konuda gayet fikrime saygili müthiş rahatim.kizim var ona giderim bende : )))
İnsanların yaşı ilerledikçe hassaslaştığı, duygusallaştığı söylenir.

Sa

Sakin sakin sormuş eltim şiddet uygulamış teyzem de onu ittirmiş anneme öyle yapınca terbiyesiz diye bağırmış

Teyzen kizi itiyor ve annen sakin sakin sormuş öyle mi? Hiç inandirici değil. Şimdiye kadar hiç birşey yapmayan kiz, ortalikta hiç birşey yokken annene saldiracak öyle mi?

Asil senin o kiz ile bir derdin var. Mühtemelen kv'de o kizi seviyor ve bu nasil olur dimi? Evlenmeden hamile kalan biri ile nasil ayni değer görürsün?

Kiz senin ile oğraşmamiş, arayip etmemiş, kv'deni doldurmamiş, arkandan konuşmamiş. O bakişlarda sen öyle görmek istiyorsun diye.

Neticede namusun ile evleniyorsun, elbette o seni kiskancakti dimi? Bence iyi oldu, o senden kurtulmuş.

Ne zaman hamile kaldığından size ne?
Düğün hazırlıklarıyla herkes ilgilendi o hiç arayıp sormadı demişsiniz ama muhtemelen arayıp fikir beyan etseydi bu seferde herşeyime karışıyor derdiniz
Düğünde oynamamasından bile bir anlam çıkarmışsınız bende oynamam düğünlerde çünkü beceremem buda benim özgürlüğüm
Lavabo olayında eğer gerçekten size öyle çıkıştıysa yapmanız gereken şey salonun ortasında bağırıp annenizi ve teyzenizi üzerine salmak değildi ama belliki prenses sendromuna kapılmışsınız herkes üstüme geliyor demeniz falan
Vel hasıl eltiniz dengesiz ama sizinde aşşağı kalır yanınız yok vallahi
Allah yakınlarınızda bulunan insanlara sabır versin

yorumların çoğunu okuyamadım mutlaka yazilmıştır ama bu da burda bilgi olsun diye eltnizin evlenmeden hamile kalmasını yazmanız falan çok çirkin. siz de iyi niyetli biri değilsiniz ki bu durumu arkasından söylerek anlatacaklariniza güya referans ediyorsunuz. eltiniz belki anlattığınız biri gibi olabilir ama bence siz de ilgi düşkünüsünüz. prenses muamelesi yapılmayınca eltinizden ziyade siz bilenmişsiniz. kimse sizi aramak, her şeyinizle ilgilenmek zorunda değil. kendinizi onun gelini bunun görümcesi şunun eltisi gibi misyonlarla doldurup saçma sapan beklentilerle dolduruşlarla yaşıyorsunuz.

Dugununuzu birazda siz rezil etmissiniz. Bana bagirsaydi ben ona ne bagiriyorsun be sana ne sikildiysan git evine der ona bagirirdim dugunumdede guzelce eglenirdim o catlardi. Asagi inip neden 3 kisilere bagiriyorsunuz ki. Dugunden sonra demem gerekenlere derdim. Eltim bana bagirmis hah der doner giderdim yani.

Kesinlikle katılıyorum.
Bir yerde geldi baktı diye kizmisiniz bir yerde hiç yerinden kalkmadı diye.
Başta da hemen nasıl bir insan olduğunu anlatayım falan diye başlamak .
Düğünde de sizi aradılarsa o sırada o yüzden cikismis olabilir kendi dugununuzde siz alttan alsaydiniz.
Hem siz bağırıyorsunuz hem anneniz gelin odasına kapatıp hesap soruyor.
Ve siz hala intikam peşinde ne yapsam diye konu açıyorsunuz..

Okumuş, kültürlü yorumu görsün KK üyeleri
Evet bayagi bir gormussunuz amacima ulasmisim. Hatta cekemeyip kiblemissiniz de :) ..
Okumus ve kulturlu olmak demek herkesin anlamayacagi bir dil kullanmak entel gecinmek ve argo kullanmamak degildir.. yanlis biliyorsunuz siz. :)

Evet bayagi bir gormussunuz amacima ulasmisim. Hatta cekemeyip kiblemissiniz de :) ..
Okumus ve kulturlu olmak demek herkesin anlamayacagi bir dil kullanmak entel gecinmek ve argo kullanmamak degildir.. yanlis biliyorsunuz siz. :)
Nerede kültürlü bir bayan görsem çekemem, hemen KİB'lerim huyum kurusun!
Sayenizde okumuş ve kültürlü olmak ne demek doğrusunu öğrendim, minettarım size!

Not; KİB'lemedim. KİB'lemenin şikayet etmek demek olduğunu bildiğinizi varsayarak soruyorum; KK yönetimi şikayet edenleri sadece size mi deşifre ediyor acaba? Nereden bu kanıya vardınız?

Tahmin ettim baska kimseyi goremedim ortalikta. Sikayet edenler sizin arkaniza saklanmis baska uyeler de olabilir tabi bilemem ki zaten cogul konusmustum yorumunuzu begenenleri de katarak isin icine....
Not:Kirmizi renk neyse de yesil renge boyuyorsunuz ya okumasi sanki zor gibi ..
Bir sey degil bu arada...minnettar olmaniza gerek yok rica ederim :)

Acikcasi ilk bagirmanizda herkes benimle ugrasmaya calisiyor diye neden bagirdiniz ve 2.bagirmanizda da herkese ezdirmem ben kendimi diye bagirmissiniz.
Herkes demek yerine eltinizin adini kullansaydiniz adiyok mu eltinizin yada münakaşaya girmekten mi cekiniyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…