ablam cigerimizi yakti

busraug_1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
306
73
123
ne yapmaliyim bilmiyorum ablam evli bi adamla kacti adam evli uc cocugu var bosancakmis ole kandiriyodu bir senedir adamin karisi herseyi ogrenmis adama da defol git demis kactilar ablamla annemle bizim yuregimiz yaniyo nolucak bilmiyorum cok kötuyuz

Çok üzüldüm,umarım ablanız hatasını anlar bir an önce de döner.
Haber aldınız mı gittiğinden beri ablanızdan ? Hiç aradı mı ?

Ayy..Nedenebilirki hakikaten toz duman etmiş ortalığı..Gidiş o gidiş..iyi hoşta nereye bu gidiş..Seyredin çok pişman olucak.ah vah edicek ilerde.ama elden ne gelir.ablaniz o sizin.Yinede ne yaparsa yapsın yanında olun.kac yaşındaydı ablaniz? Ortalık ac kurtlarla dolu.ins daha kötü şeyler gelmez başina.Duaciyim.

Seçimini çok çok yanlış bi şekilde yapmış ben sizin yerinizde olsam kendimi bunun için bu kadar parçalamam. Ne görüşürüm nede onun için üzülürüm. Çoluk çocuğu olan elin evli adamını buluyosa sonuçlarına katlansın. Böyle kadınlar mutluluğu huzuru değil yaptığının kat kat beterini yaşamayı hakediyo. Ne yazık ki kadının düşmanı yone bi kadın.
Sizden çok cigeri yanan çocuklarıyla yuvası dağılan diğer kadındır eminim.

Boşanacaktı öyle kandırıyodu demişsiniz, görüşürken ve bunu bilirken ciğeriniz yanmadıda gidincemi yandı. Biliyosanız en başından çözüm bulmalıydınız insanların canı yanınca değil.

O kendisine o yeri yakıştırmış ne denir ki?
Bir arkadaşımın kardeşi yapmıştı aynısını ne yaptılarsa döndüremediler.
Gerçekten çok üzücü.
Hepsi için ayrı ayrı ben en çok annen için üzüldüm. Utanç bir yandan kahır bir yandan hasta olmaz inşallah dikkat edin.

evet ben de kadina sonuna kadar hak veriyorum ve ablami da silmek istiyorum hayatimdan ama gel gorki ablam bazen diyorum keske allahim yetimhanede buyuseydim hic tanimasydim ailemi zaten babam ickicinin teki bizi birakti hic sahip cikmadi bende evliyim esime bile soyleyemiyorum gercekleri utancimdan bi abim var oda ogrendi yikildi oldurmek istiyo ablami bulsa adam ilk baslarda evli oldugunu saklamis sonradan ogrendi ablam yalvardm birak diye kac kere birakti adam birakmadi pesini allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…