ablam cigerimizi yakti

Adamin yerinde olsaniz siz bosanir miydiniz.. 3cocugu varmis,o duzen orda kurulur durur bi duzen de burda kurar.. Ablanizin gormesi lazimdi bunlari,hic demediniz mi birsey.. bosanacak adam.bosanirdi neyi bekliyor?

Ablan kandirilmamiş ahlaksızlık yapmış. Giderken bilmiyormuydu bu adam evli 3 çocuğu var. Daha ne kandırılmış ? Hadi önceden bilmesin Eee ogrwndiginde neden bitirmemis? Bazıları gerçekten allahtan belasını arıyor. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Burda en mağdur o pisliğin karısı. Merak etme bi kaç aya ablan haketti gi gibi aldatilip dovulup geri gelir. Ahlaksız.

zor bir durum ama ablanın kendi seçimi, üzmeyin kendinizi dua edin, yaptığı yanlıştan dönsün.

bilsem napicam allah askina evemi baglicam ablami arkadaslar bu geri zekali adam guya bilmiyorum tabi karisina elli kez bosanmak istedigini soylemis kadinda aldatildigini bildigi halde 3. bir cocuklari daha olmus bilmiyorm kafam cok kötü allah herkese hak ettigini yasatsin adam serefsiz ablam tam bi aptal diyorum madem bosancak niye hala gidip cocuk yapiyo ee kem küm napim ben ya napim psikolojim alt üst

Ablanız kaçmış bir kere şu an yapacak bişey yok. Kötü olmuş adamın karısı ve çocuklarına üzüldüm.

bilsem napicam allah askina evemi baglicam ablami arkadaslar bu geri zekali adam guya bilmiyorum tabi karisina elli kez bosanmak istedigini soylemis kadinda aldatildigini bildigi halde 3. bir cocuklari daha olmus bilmiyorm kafam cok kötü allah herkese hak ettigini yasatsin adam serefsiz ablam tam bi aptal diyorum madem bosancak niye hala gidip cocuk yapiyo ee kem küm napim ben ya napim psikolojim alt üst

Oh iyi olmuş ablanıza. Sizin adınıza üzüldüm ama ablanız adına gram üzülmedim. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Bir gün kapı önünde bulur kendisini !

Onlari birbirine ceken tek unsur cinsellikti ve gizli yasak olan birseylerin cazibesi. Simdi bir aradalar kisa bir zaman sonra birbirlerinden bikacaklar adamda biraz vicdan varsa cocuklarini ozleyecek ve pisman olacaklar.Allah dogru yola sokar umarim.

Adamı istememiş olsa kaçmaz. Yazık günah olan çocuklara ve o kadına oldu. Eden bulur, sırtınızı yaslayın ve seyredin olacakları.

Konu sahibinin bu denli ustune gidilmesini anlamıyorum ki. Engel olsaydınız denilmis kac kere. Ya zaten engel olmaya çalışmıştır heralde, ama koca kadını eve mi bağlasın, sokaga mi çıkarmasın ne yapılır yani. Ablanız kendi tercihini yaptı iciniz aciyordur eminim. Sabir diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…