- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Aynen farkli bir versiyonu olan bir konu vardi burda.Bir kadin cocuklarini birakip baska adama kacmisti ondan hamile kalmisti.kardesi olan kizcagizda annesiyle birlikte yegenlerine bakiyordu...bizimle dertlesiyordu.en fazla 3-4 ay sonra karnında veledi ile çıkar gelir ablan
ne yapmaliyim bilmiyorum ablam evli bi adamla kacti adam evli uc cocugu var bosancakmis ole kandiriyodu bir senedir adamin karisi herseyi ogrenmis adama da defol git demis kactilar ablamla annemle bizim yuregimiz yaniyo nolucak bilmiyorum cok kötuyuz
Aynı şeyi düşündüm. Bilerek isteyerek ilişkiye devam etmiş. Nasıl kandırılmaysa buNe kandırılması ya? Allah o adamın karısına sabır versin. Ahlaksızlara bak kaçmışlar bir de
Oh iyi olmuş ablanıza. Sizin adınıza üzüldüm ama ablanız adına gram üzülmedim. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Bir gün kapı önünde bulur kendisini !ne yapmaliyim bilmiyorum ablam evli bi adamla kacti adam evli uc cocugu var bosancakmis ole kandiriyodu bir senedir adamin karisi herseyi ogrenmis adama da defol git demis kactilar ablamla annemle bizim yuregimiz yaniyo nolucak bilmiyorum cok kötuyuz
Onlari birbirine ceken tek unsur cinsellikti ve gizli yasak olan birseylerin cazibesi. Simdi bir aradalar kisa bir zaman sonra birbirlerinden bikacaklar adamda biraz vicdan varsa cocuklarini ozleyecek ve pisman olacaklar.Allah dogru yola sokar umarim.bilsem napicam allah askina evemi baglicam ablami arkadaslar bu geri zekali adam guya bilmiyorum tabi karisina elli kez bosanmak istedigini soylemis kadinda aldatildigini bildigi halde 3. bir cocuklari daha olmus bilmiyorm kafam cok kötü allah herkese hak ettigini yasatsin adam serefsiz ablam tam bi aptal diyorum madem bosancak niye hala gidip cocuk yapiyo ee kem küm napim ben ya napim psikolojim alt üst
Adamı istememiş olsa kaçmaz. Yazık günah olan çocuklara ve o kadına oldu. Eden bulur, sırtınızı yaslayın ve seyredin olacakları.evet ben de kadina sonuna kadar hak veriyorum ve ablami da silmek istiyorum hayatimdan ama gel gorki ablam bazen diyorum keske allahim yetimhanede buyuseydim hic tanimasydim ailemi zaten babam ickicinin teki bizi birakti hic sahip cikmadi bende evliyim esime bile soyleyemiyorum gercekleri utancimdan bi abim var oda ogrendi yikildi oldurmek istiyo ablami bulsa adam ilk baslarda evli oldugunu saklamis sonradan ogrendi ablam yalvardm birak diye kac kere birakti adam birakmadi pesini allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?