ablam cigerimizi yakti

Cocuklari babasiz birakmaya nasil vicdanlari el veriyor...Çok üzücü bir durum.Bunca enkaz virane yıkıntı icinde nasil kaçipta cinsellik yasanır benim aklim almiyor...Allah islah etsin

Hatalar insanlara has bir şeydir lakin bu hata fena bi hata olmus.
Dilerim kısa zamanda anlar döner.
Ben çocuklara üzüldüm

hic birine uzulmexim sabilere ve annelerine uzuldum. Babasi olacak insan bel altini dusunmus ama geleceklerini dusunememis zavallilarin. Ablanizda yarin birgun boyle olabilir konusursaniz soyleyin

Ablan kaçıp gidince mutlu olacağını sanıyor sanırım karısını aldatan adam onu da aldatır döner dönmesine de her şey için geç olur.

Geri döner sonra başkasının yuvasını yıkmak için birşeyler yapar, üzülmeyin ablanız masum değil!!!

ele gune rezil etti bizi herkesi herseyi mahvetti 3 yasinda kizim var sinirimden yawrumla ilgilenemiyorum ayrica buaraya icimi dokeyim diye yazdim saolsun bazi insanlar oyle guzel yaziyolar ki biz vicdansiziz zaten dusunmedik geride kalan kadini dedim arkadaslar dedim neler dedim simdi benim esim yapsa boyle bisey direk bosarim abla sende ahlaksizlik yapma dedim birak dedim o serefsiz her seferinde aradi buldu ablami bi sekilde tekrar tekrar gorustuler allah onlari kahretsi biktm ya ne halleri varsa yasasin görsün kadinin ailesi kizina sahip cikiyomis adamin ailesi de tabi onlarda cok kotüdur ins onlar iyi olsun olan benim yuregi yangin yeri olan anneme oldu

allah yardımcınız olsun ablan anlayacak o kadın da bence boşamayacak kocasını eninde sonunda kocası evine geri dönecek ablanda size geri gelecek.

bunun suçlusu siz değilsiniz. ablan bu kdr kör olmamalıydı tamam adam suçlu ama ablan da istedi bunu.

Uzaya kaçsa , o üç çocuğun ahı gider orda bulur onu ..

Bir sene boyunca bilip susmak ,aynı günaha ortak olmaktır ..

Ne yanacak cigeriniz be ,silin gitsin ! Bilmiyor muydu ,sevenleri böyle yanacak ,hiç umrunda olmadı ,çekti gitti ..ailesi neyse de adamın çocuklarını nasıl düşünmüyor ? Umarım hergün ağlasın ..o ağladıkça geride kalan çocuklar mutlu olsun ..

Geçmiş olsun. Bir şey diyemiyorum çünkü hepimizin ailesi var ve başımıza ummadık şey gelebilir.
Ablanıza arkanızı dönmeyin kötü davranmayın. Pişman olursa dönecek evi olsun. Çünkü yaptığının saçmalıktan ibaret olduğunu farkedecektir elbet

Geri döner sonra başkasının yuvasını yıkmak için birşeyler yapar, üzülmeyin ablanız
karnında veledi niye diyosun inşallah yapmazda onun ne suçu olcak ki diyelim oldu deme öyle günah
diymi insanlar tuhaf insanlar empatiden yoksun direk yapistiryo herkes kendini belli ediyo yorumuyla bile kötu insan ķotü insan inanin kimseyle tartiscak laf yetirtircek halim yok rabbim kara gunlerden cikartsin bizi

diymi insanlar tuhaf insanlar empatiden yoksun direk yapistiryo herkes kendini belli ediyo yorumuyla bile kötu insan ķotü insan inanin kimseyle tartiscak laf yetirtircek halim yok rabbim kara gunlerden cikartsin bizi
inşallah tez zamanda rahatlığa kavuşursuuz ama ablanız gerçekten çok yanlış yapmış hem yuva dağıtmış hem kaçmış heme iki taraflı yakmış yazık umrım tez zamanda hatasını anlar

Kusura bakma da burada bi kötü varsa o da ablan. Aklı mı yoktu! Üç çocuklu adamla kaçmış. Millet ablanın arkasında durmaz. Kimse durmaz.
Üç çocuğun ahını alıpta burada "aman ne iyi etmiş" demez hiçkimse

ya siz ne sacmaliyosunz ben ablam hakli magdur mu diyorum bos bos konusmayin ben zaten farkindayim bunun bu ne ya ne sacma bir ortammis burasi boyle yok soyle yok boyle bilmem ne ben zaten goruyorum farkindayim.ve cok uzgunum ama bu kadar saldirmaya gerek yok herkes bi kendine gelsin konuyu tek sucu boyle bir ablaya sahip olan ben actim ....

Çocuklara yazık.. Yaranıza tuz basmak istemem, üstelik iş işten de geçmiş artık ama kusura da bakmayın, ablanızı hatalı bulunuyorum. Kimse kızmasın şimdi bana, sizde kızmayın ama adamın üç çocuğu var. Yazık değil mi? Bu saatten sonra nasıl olur bilmem ama siz de anneniz de çok üzmemeye çalışın kendinizi.

Evet kadının ailesi kızlarına sahip çıkıyor peki ya çocukların ailesi babası... o çocukların göz yaşları onların yanına kalmaz... ablaninda başına gelir günü gelince... söylenecek pek fazla şey yok... o çocuklar hergün kapı ağzında babalarını bekleyecekler gözleri yollarda olacak hep ha geldi ha gelecek.. Tamam karısıyla anlaşamıyorsa bosansalardi ama o çocukları babasız birakmasaydi.. Koca lik görevini biraksaydi babalık görevini değil. .. Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…