2000 den 2100 e yukselmış canım
Doğru doktora gittiğinizden eminmisimizBende bılmıorum.Ne yapmaya çalışıyolar.Değerlerı yuksekmıs.Normalde bebeın kalp stısını duymaları gerekıomus
E canım daha çok erkenmis zaten4.5 haftalık canım
Canım şu an çok erken zaten bebeğin görünmemesi normal gibi bir şey yani. Ben de su an hamileyim ilk kontrolumde hicbirsey görmedik iki gun sonra gittim keseyi gördük. Allahin izniyle sağlıkli bir hamilelik geçirir inşallah ablanız.Çok tesekkur ederım hanımefendi.Dua edermısınız.Bebek ne rahımde nede baska gerde gorunuyor
2000de kese bile gozukmez kuzum ne kalp atisindan bahsediliyo? 70binlerde gozukur kalp atisiBende bılmıorum.Ne yapmaya çalışıyolar.Değerlerı yuksekmıs.Normalde bebeın kalp stısını duymaları gerekıomus
Çok geçmiş olsunKızlar kaç gundur cok cok uzgunum.Ablam hastanede yatıo.Hamıle oldugunu ogrendık.aonkadar sevındıkkı.Ilk çocugu.Kan degerlerınde hamılelık var ama rahımde bebek gorunmuo.Bebek baska yerdede gorunmuyo.Hastanede yatıo.Bu 3. Gun .Kızlar aranızda boyle bısey yasayan oldumu.Çok korkuorum.Tüplerıne zarar gelırlı?Daha once yasayan be olur anlatsın kızlar.Ablamnıcın dua efın ne olur.
4.5 haftalıkKac haftalikti?
Son adete 4 hafta yada 5 hafta oldu çok emın deılım.Yahu 2000de ve 4.5 haftalık hamilede kalp atışı duyulması imsakmsızzzzz ablanın son adet tarihi ne????
Bu 2000 den 2100e kaç saat içinde baktılar
Rabbım yardımcınız olsun .Kul kaderını yaşıyo.Çok ama çok geçmiş olsun herşey olacağına varır ablanız hakkında en hayırlısı neyse onu yaşasın inşallah evet çok zor üzücü bi durum ama hiç bişey onun sağlığından önemli değil içinizi ferah tutun
durumuna yorum yapıcak olursam ablanızın değeri çok düşük bu değerlerle alttan ultrasonla bile zor görülebilir kese ama önceki değerleri ve artışları bilmiyorum ve bu artışlara ne sıklıkla bakılıyor 2 günde birse bu artış sağlıklı değil
3 kere yaşadım bu durumu çok şükür dış gebelik değildi ama hcg artışı düzensiz artıyorsa o gebelik başlasa bile devam etmiyor ne yazıkki
Bu durumu ilk yaşadığımda daha yüksek değerlerle kese görememiştik doktor büyük ihtimalle dış gebelik dedi ve sürekli kan takibi yapıldı sonrasında keseyi gördük bu sefer içi boş dendi sonraki günlerde kalp atışıda gördük ki bu duruma doktor bile çok şaşırmıştı ama 12.Haftanın içindeyken kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum sonra 2 defa daha aynını yaşadım çok üzücü bi durum ama olmuşla ölmüşle çare yok ne yazık ki
Tesekkur ederım.Değerlerı yuksek oldugu ıcın takıbe alıyolar.Dış gebelik olabilir.
Ben yaşadım.
Acil ameliyata alındım takipsizlikten aptal doktor yüzünden.
Tüpüm alındı.
Merak etmeyin takipte olması iyi.
Umarım kolayca atlatırsınız.
Cuma gunu yattı hastaneye canım.Burası doktor açısından ıyı degıl.Benım korkumda zaten bu.Her testı hamıle ama kese gorunmuo.Kac saat icinde? Cok az bi yukselis bu canim 48 saatte 2ye katlamasi lazim iyi gorunmuyo sonu ayrıcaa bu degerle asla karindan bisey görünmez en az 3000 olmasi lazim neyin kafasinda bu doktorlar ??
Ben hiç hamılelık yasamadım.Degerlerı çok yuksek bu sebeple yatıo.Tekrar kontrol edıp donucem.Doğru doktora gittiğinizden eminmisimizçok yüksek bi değer ve kalp atışı duymak mı ben şok 15.000 ve üzeri olmadan kalp atımı görünmez bebekte 2000 değer de kese bile görünmezken böyle bişeyi nasıl söyleyebilmiş doktor anlam veremedim bence siz başka doktora da görünün gittiğiniz kişinin şu an doktor olduğundan bile şüpheye düştün ben
Normal şartlarda gorunmesı gerekıomus bu sebeple takıbe aldılarBen ilki kürtaj olmak zorunda kaldığım iki hamilelik yaşadım, şu anda ikinciyi hala yaşıyorum. 4,5 haftalık hamilelik keseyi görmek için de hastaneye gitmek için de ve sorun var yatış yapalım demek için de çok erken değil mi ya? Ben ikisinde de 6+4 "haftalık gittim. Daha önce kese görülmeye bilir dendi. İlk hamilelikte keseyi gördüm. 8. Haftada gel kalp atışı için dediler. Gittim. Kalp atışı alınamadı. Kese de bozulmuş. Kürtaj oldum. Bu hamileliktede 6+4 keseyi gördüm, 9. Hafta kalp atışını duydum. Bana çok erken gibi geldi sizin için.
Yakın takıbe alıolar cuma gunu yattı hamılelık var ama kese gorunmuo degerlerde yuksekmıs .Canım değer düzenli artıyor mu artmıyor mu?? En son ne zamna yapıldı tekrar test isteyin eğer 2 günde 2ye katlamışsa çıkın o hastaneden çünkü kese 2 binlerde görünmeyebilşr benim 4500lerde göründü
Bacm aynı şeyleri yazıp duruyosun tamam anladım değerler yüksek ama düzenli artıyor mu önemli olan buuYakın takıbe alıolar cuma gunu yattı hamılelık var ama kese gorunmuo degerlerde yuksekmıs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?