Ablam hastanede yatıyo

2000 den 2100 e yukselmış canım

Çok ama çok geçmiş olsun herşey olacağına varır ablanız hakkında en hayırlısı neyse onu yaşasın inşallah evet çok zor üzücü bi durum ama hiç bişey onun sağlığından önemli değil içinizi ferah tutun
durumuna yorum yapıcak olursam ablanızın değeri çok düşük bu değerlerle alttan ultrasonla bile zor görülebilir kese ama önceki değerleri ve artışları bilmiyorum ve bu artışlara ne sıklıkla bakılıyor 2 günde birse bu artış sağlıklı değil
3 kere yaşadım bu durumu çok şükür dış gebelik değildi ama hcg artışı düzensiz artıyorsa o gebelik başlasa bile devam etmiyor ne yazıkki
Bu durumu ilk yaşadığımda daha yüksek değerlerle kese görememiştik doktor büyük ihtimalle dış gebelik dedi ve sürekli kan takibi yapıldı sonrasında keseyi gördük bu sefer içi boş dendi sonraki günlerde kalp atışıda gördük ki bu duruma doktor bile çok şaşırmıştı ama 12.Haftanın içindeyken kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum sonra 2 defa daha aynını yaşadım çok üzücü bi durum ama olmuşla ölmüşle çare yok ne yazık ki

Bende bılmıorum.Ne yapmaya çalışıyolar.Değerlerı yuksekmıs.Normalde bebeın kalp stısını duymaları gerekıomus
Doğru doktora gittiğinizden eminmisimiz çok yüksek bi değer ve kalp atışı duymak mı ben şok 15.000 ve üzeri olmadan kalp atımı görünmez bebekte 2000 değer de kese bile görünmezken böyle bişeyi nasıl söyleyebilmiş doktor anlam veremedim bence siz başka doktora da görünün gittiğiniz kişinin şu an doktor olduğundan bile şüpheye düştün ben

Öncelikle geçmiş olsun.. inşallah herşey normaldir.. ben geçen sene reglden farklı bir kanamam olduğu için doktora gitmiştim. Doktor hem normal hemde vajinal ultrasonla muayene etti. Herşey normal bir dahaki adetin 3. Günü gel testlerini yapalım demişti bebek istediğimizi bildiği için. Ben sonraki adette gidemedim zaten o da az bir kanamaydı daha sonraki kanamada hamile olduğumu öğrendim. Hemde 12 haftalık.. ilk kanamada 5buçuk haftalıkmış ve doktor bunu vajinalden bile göremedi.. üzerine 3 kere kanama yaşamışım.. bebeğimi sağlıkla aldım kucağıma şükür.. 4buçuk hafta çok erken görünmesi için. Hele geç döllenmeyse normaldir yani.. ablanız stres yapmasın sadece.. hakkında hayırlısı olsun inşallah

Çok tesekkur ederım hanımefendi.Dua edermısınız.Bebek ne rahımde nede baska gerde gorunuyor
Canım şu an çok erken zaten bebeğin görünmemesi normal gibi bir şey yani. Ben de su an hamileyim ilk kontrolumde hicbirsey görmedik iki gun sonra gittim keseyi gördük. Allahin izniyle sağlıkli bir hamilelik geçirir inşallah ablanız.

Çok geçmiş olsun

Yahu 2000de ve 4.5 haftalık hamilede kalp atışı duyulması imsakmsızzzzz ablanın son adet tarihi ne????
Bu 2000 den 2100e kaç saat içinde baktılar
Son adete 4 hafta yada 5 hafta oldu çok emın deılım.

Rabbım yardımcınız olsun .Kul kaderını yaşıyo.

Dış gebelik olabilir.
Ben yaşadım.
Acil ameliyata alındım takipsizlikten aptal doktor yüzünden.
Tüpüm alındı.
Merak etmeyin takipte olması iyi.
Umarım kolayca atlatırsınız.
Tesekkur ederım.Değerlerı yuksek oldugu ıcın takıbe alıyolar.

Kac saat icinde? Cok az bi yukselis bu canim 48 saatte 2ye katlamasi lazim iyi gorunmuyo sonu ayrıcaa bu degerle asla karindan bisey görünmez en az 3000 olmasi lazim neyin kafasinda bu doktorlar ??
Cuma gunu yattı hastaneye canım.Burası doktor açısından ıyı degıl.Benım korkumda zaten bu.Her testı hamıle ama kese gorunmuo.

Ben hiç hamılelık yasamadım.Degerlerı çok yuksek bu sebeple yatıo.Tekrar kontrol edıp donucem.

Rabbim acil şifalar versin. Bebeğine ya da bebeklerine ya hayy ismiyle hayat versin INSAALLAH.

Canım değer düzenli artıyor mu artmıyor mu?? En son ne zamna yapıldı tekrar test isteyin eğer 2 günde 2ye katlamışsa çıkın o hastaneden çünkü kese 2 binlerde görünmeyebilşr benim 4500lerde göründü

Normal şartlarda gorunmesı gerekıomus bu sebeple takıbe aldılar

Yakın takıbe alıolar cuma gunu yattı hamılelık var ama kese gorunmuo degerlerde yuksekmıs .

Yakın takıbe alıolar cuma gunu yattı hamılelık var ama kese gorunmuo degerlerde yuksekmıs .
Bacm aynı şeyleri yazıp duruyosun tamam anladım değerler yüksek ama düzenli artıyor mu önemli olan buu
ablana bi sorarmısn değerin düzenli artıyomu yoksa düzensiz mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…