Benim lekelenmem sancım ve düzensiz kan artışı vardı ona rağmen normal çıktıysa sizin ablanızın bence biraz daha beklemesi gerekiyor umarım yanlış bi karar verilmez çünkü gebelik haftası gerçekten çok erken.Tansiyon kanama yok.Sırf kese gorunmedıgı ıcın ve dış gebelık tanısı kondugu ıcın yatıyor.
Tabiki ederim canım rabbim hayırlısını versin.Ayyy canım benım.Sen annesın ablamada dua et.Annelerın duası kabul olur.
Aynen öyle çok şükür binlerce kezBenim de 4 sene ve kayıplardan sonra en güzel zamanda geldi Allah acılarını göstermesindaha yanımıza gelmeden nasıl da mutlu ediyolar ❤
Canım benim hastanedekı bılgıler bakarmısın2000 değil de 20000 mi acaba değer?
Hangi doktor 2000le kalp atışı görmeyi bekler.
Canım benim degerlerı bakarmısınız?Cuma gunu yattı hastaneye canım.Burası doktor açısından ıyı degıl.Benım korkumda zaten bu.Her testı hamıle ama kese gorunmuo.
Canım bakarmısınız?Hastanedekı degerler.Çok ama çok geçmiş olsun herşey olacağına varır ablanız hakkında en hayırlısı neyse onu yaşasın inşallah evet çok zor üzücü bi durum ama hiç bişey onun sağlığından önemli değil içinizi ferah tutun
durumuna yorum yapıcak olursam ablanızın değeri çok düşük bu değerlerle alttan ultrasonla bile zor görülebilir kese ama önceki değerleri ve artışları bilmiyorum ve bu artışlara ne sıklıkla bakılıyor 2 günde birse bu artış sağlıklı değil
3 kere yaşadım bu durumu çok şükür dış gebelik değildi ama hcg artışı düzensiz artıyorsa o gebelik başlasa bile devam etmiyor ne yazıkki
Bu durumu ilk yaşadığımda daha yüksek değerlerle kese görememiştik doktor büyük ihtimalle dış gebelik dedi ve sürekli kan takibi yapıldı sonrasında keseyi gördük bu sefer içi boş dendi sonraki günlerde kalp atışıda gördük ki bu duruma doktor bile çok şaşırmıştı ama 12.Haftanın içindeyken kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum sonra 2 defa daha aynını yaşadım çok üzücü bi durum ama olmuşla ölmüşle çare yok ne yazık ki
Beta hcg değerleri 2000 değil 20.000 üstüymüş o zaman doktorun bu şekilde yaklaşımı doğru çünkü bu değerlerde hem kese hem kalp atımı görülmüş olması lazımdı karından bakmıyorlardır zaten alttan muayeneyle görünmesi lazımCanım bakarmısınız?Hastanedekı degerler.
Alttanda gorunmuo bebek rahımdede baska yerdede gorunmuyoBeta hcg değerleri 2000 değil 20.000 üstüymüş o zaman doktorun bu şekilde yaklaşımı doğru çünkü bu değerlerde hem kese hem kalp atımı görülmüş olması lazımdı karından bakmıyorlardır zaten alttan muayeneyle görünmesi lazım
Dış gebelik şüphesinde haklılar takipten sonra ilaçla müdahale edilir tüpler zarar görmeden gebelik sonlandırılır
Rabbim ablanızın hakkkında hayırlısını versin ve çok geçmiş olsun
Evet ben yanlıs aktarmısım.Degerler şöyle2000 değil de 20000 mi acaba değer?
Hangi doktor 2000le kalp atışı görmeyi bekler.
Peki be olucak????korkuyorumBeta hcg değerleri 2000 değil 20.000 üstüymüş o zaman doktorun bu şekilde yaklaşımı doğru çünkü bu değerlerde hem kese hem kalp atımı görülmüş olması lazımdı karından bakmıyorlardır zaten alttan muayeneyle görünmesi lazım
Dış gebelik şüphesinde haklılar takipten sonra ilaçla müdahale edilir tüpler zarar görmeden gebelik sonlandırılır
Rabbim ablanızın hakkkında hayırlısını versin ve çok geçmiş olsun
Görünmüyo işte sorun bu ???Ne olucak prki arkadaslar dua edın ne olurDeğerler çok yüksek bu değerlere göre görülmesi lazım
Değerler bu sekıldeBenim lekelenmem sancım ve düzensiz kan artışı vardı ona rağmen normal çıktıysa sizin ablanızın bence biraz daha beklemesi gerekiyor umarım yanlış bi karar verilmez çünkü gebelik haftası gerçekten çok erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?