- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Yapsın haketmiş. Herkes oğlan tarafı olmuş hayret bir şey.yapar valla ablam
Ablam da bu yasıtı olan x kisiye ben buyuklerden hoslanıyorum erkekler gec olgunlasır demisti.
adamın eski sevgilisi 99 doğumluydu ayrılmıs , bir de ablamın yanında masada cıtırı buldum demiş ama ayrılmıslar o kızla .
29 yasındaki bir kız cııtır degil mi yaniAdam ablanın söylemini dikkate almış ve yaşı olgunlaştıkça çıtırlara kaymış, ablan geç kalmış.
Çocuk ekşici galiba
Hikaye gerçekse çocuğu tebrik ediyorum.
Ablanız ne cevap vermiş merak ettim. Biri bana böyle kapak yapsa kopardım
50+ amcalar için 29 yaşındaki kadınlar çıtır sayılabilir ancak 19-20 yaşındaki kadınların yanında genç yetişkin kıvamında. (;29 yasındaki bir kız cııtır degil mi yani
kadın yas aldıkca sarap gibi olur, bir kadının en guzel yası 30 yas ve 40 yas arası bence . 19 20 cocuk gibi50+ amcalar için 29 yaşındaki kadınlar çıtır sayılabilir ancak 19-20 yaşındaki kadınların yanında genç yetişkin kıvamında. (;
güzel fikir teşekkür ediyoruzValla adam vazgeçmiş artık ablandan. Yani yapacak fazla bi şey yok. Pişman olduğunu belli edip hoşlandığını söylesin diyeceğim ama artık böyle yapması daha da itici kılar kendisini zannımca. Madem her ay görüşüyorlar lise grubu havalar güzelleşti eğlenceli aktiviteler yönlendirsin bu toplaşmaları. Bi piknik bir lunapark gibi. Belki oralarda birlikte çok eğlenirlerse o zaman tekrar aralarında bir şey başlayabilir. Ablan yine itiraf etmesin tabi ama en azından yanlız eğlendikleri bir anda demek kuzenini öneriyorsun bana fırsatı yakalamışken lafı sokmayı ihmal etmedin diyip gülüp geçsin. Zaten hala hoşlanıyorsa unutamadıysa adım atacaktır. Ama ilgilenmiyorsa bir soğuk su içip üstüne artık yenilere fırsat versin yoksa çok üzülür.
ya tamam derseAblan da kısasa kısas diye düşünsün, ‘yap aramızı’ desinHodri meydan!..
Alengirli ilişkiler modu hesabı...
Gercek hayatta sevdigi kadini, cocugunun annesini unutan kendi yoluna bakan cinsiyetten bahsediyorsak ablaniz unutulmakla kalmamis laf sokulacak insan seviyesine de gelmis. Simdi ona heyacanli geliyordur ama evlilik karari boyle verilmez. Evlenilecek erkek te boyle laf sokmaz. Bu arada bir de kadinlar futboldan anlamaz derler, kulliyen yalan. Her mesajda gol atti denmis. Bence de sut ve gol.Ablam, o beni unutamaz diyor
Ben astrolojiye inanırım , astrolojiden anlayan var mı? Ablamla x kisisinin burclarını yazabilirim
enişteye sormak gerekSen onu boşver kuzeninin burcu neymiş
Bence umut olmadığını düşünüyor. Daha önceki cevaba çok kırılmış. Ablanın keyfi bilir. Azıcık gurur yapmazsa olur bu işAblam yanımda , birlikte cevaplayacağız .
Şimdi ablam 90 doğumlu 29 yaşında , lise döneminden kalma arkadaslarıyla gorusuyor. Bu arkadas grubunda taa lise döneminde ablama teklif eden biri var adına x diyelim. bu x kisisini ablam lise döneminde red etti ve ablamın sevgilisi o zamanlar 32 yaşında biriydi . Bu kişi ablama ben 27 yasındayım diyordu ama buyuktu yas olarak . Ablam da bu yasıtı olan x kisiye ben buyuklerden hoslanıyorum erkekler gec olgunlasır demisti.
Şimdi ablam bu x kisiye asık, hoslanıyor . Ablam masada soyle demiş ; ben de artık evlenmek ıstıyorum duzgunbiri olsa yuvamı kurarım . diye acıklama yapıp bu x kisisine pası atmıs , mesajı yollamıs. Bu x kisisi de; erkek kadından büyük olmalı , sen zaten yasca buyuklerden hoslanıyorsun , seni istersen kuzenimle tanıstırayım 38 yaşında bekar hic evlenmedi .
Ablam sok olmus bu durum karsısında nasip kısmet diye gecistirmis,
Sizce ablam bu kisiyle arasına mesafe koysun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?