Ablam ve hoslandıgı kisi

Ablam da bu yasıtı olan x kisiye ben buyuklerden hoslanıyorum erkekler gec olgunlasır demisti.
adamın eski sevgilisi 99 doğumluydu ayrılmıs , bir de ablamın yanında masada cıtırı buldum demiş ama ayrılmıslar o kızla .

Adam ablanın söylemini dikkate almış ve yaşı olgunlaştıkça çıtırlara kaymış, ablan geç kalmış.

Valla adam vazgeçmiş artık ablandan. Yani yapacak fazla bi şey yok. Pişman olduğunu belli edip hoşlandığını söylesin diyeceğim ama artık böyle yapması daha da itici kılar kendisini zannımca. Madem her ay görüşüyorlar lise grubu havalar güzelleşti eğlenceli aktiviteler yönlendirsin bu toplaşmaları. Bi piknik bir lunapark gibi. Belki oralarda birlikte çok eğlenirlerse o zaman tekrar aralarında bir şey başlayabilir. Ablan yine itiraf etmesin tabi ama en azından yanlız eğlendikleri bir anda demek kuzenini öneriyorsun bana fırsatı yakalamışken lafı sokmayı ihmal etmedin diyip gülüp geçsin. Zaten hala hoşlanıyorsa unutamadıysa adım atacaktır. Ama ilgilenmiyorsa bir soğuk su içip üstüne artık yenilere fırsat versin yoksa çok üzülür.

güzel fikir teşekkür ediyoruz

Ablam, o beni unutamaz diyor
Gercek hayatta sevdigi kadini, cocugunun annesini unutan kendi yoluna bakan cinsiyetten bahsediyorsak ablaniz unutulmakla kalmamis laf sokulacak insan seviyesine de gelmis. Simdi ona heyacanli geliyordur ama evlilik karari boyle verilmez. Evlenilecek erkek te boyle laf sokmaz. Bu arada bir de kadinlar futboldan anlamaz derler, kulliyen yalan. Her mesajda gol atti denmis. Bence de sut ve gol.

Ben astrolojiye inanırım , astrolojiden anlayan var mı? Ablamla x kisisinin burclarını yazabilirim

İstisnalar olsa da çoğunlukla Türk erkekleri kıskanç ve sahiplenici olur. Sanmıyorum ki hoşlandığı kişiye kuzenini önersin...

Ablanız başka limanlara yelken açsın. Kuzenini ayarlayayım diyen birinden eş olmaz. Zaten o kişi de eş olarak düşünse kuzenini dahil etmez konuya.

Bence umut olmadığını düşünüyor. Daha önceki cevaba çok kırılmış. Ablanın keyfi bilir. Azıcık gurur yapmazsa olur bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…