Ablam ve hoslandıgı kisi

belki blöf yapıyordur

Biri bana böyle kapak yapsa ülkeyi terk ederim

Yazık, o kapak için ne fırsatlar kolladı kim bilir. Kaçmadan önce hakkını vermek lazım

+

Yalnız ben çocuk için ekşici demiştim ama konu sahibi de öyleymiş anlaşılan. Yeni konusuna bakılırsa...
Bu konu gerçek miydi merak ettim şimdi

Valla ben olsam o lafa karşılık ‘tanıştır’ derdim, aşkımdan gebersem de
O laf sokma birinciliğini de ona bırakmazdım..
Bakalım buluşturacak mı kuzeniyle hem? Bir de o kısım var yani.. Yüreği varsa buluştursun :)
Ablanız kaç kere reddetmiş, fena dert olmuş adama da tabi..

Ahahhahaha tam doksandan helal olsun ! Ablan kusura bakmasın ama adam onu unutalı çoook olmuş unutamayan 38 yaşında kuzenini önermez. Lisede 32 yaşında adamla çıkan şimdinin 30 yaşındaki ablası 38lik beyi neden beğenmedi acaba bence değerlendirsin hırslanmak yerine. Boş hevesler bunlar bu yaşlar liseye benzemez

Ben olsam ben de tamam der blofu gorurdum acikcasi. Bence adam kirilan gururundan oyle konusmus ama blof yapiyor.

İnsanlar değişir, ergenlikle orta yaş arasında düşünce farkı olması çok doğal. Köprünün altından çok sular geçmiş. Tanışsaymış kuzenle belki etkilenir

Ben olsam ben de tamam der blofu gorurdum acikcasi. Bence adam kirilan gururundan oyle konusmus ama blof yapiyor.
Bence blöf değil Cherry. Peşinden koştuğun adamın, sana ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum dediğini ve kendinden yaşça haddinden fazla büyük bir kadınla sevgili olduğunu ve üstüne birkaç kez daha çıkma teklifi ettiğinde kabul etmeyen bir adamdan buz gibi soğumaz mıydın?

Adam seneler sonra geçip karşına evlenmek istiyorum gibi bir yem atsa, büyük ihtimalle sen de ben de farksız bir cevap vermezdik. Belki o zaman çocuktu, gençti düşünmüyordu ama şimdi düşününce büyük ihtimalle 17 yaşlarında takıldığı adamla arasında en az 15 yaş vardı o zaman. Eşimin kendinden 15 yaş büyük biri ile vakti zamanında hem de çocuk yaşta sevgili olduğunu hayal edince bir tiksinti geliyor. Hatta benzer bir konu okumuştuk burada, 15-16 yaşlarındayken kendinden büyük kadınla sevgili olan eşle ilgili bir konu.

3 senede adamda bisey degismedigine gore, ablan daha iyisini bulamadi simdi bu cocuga asik oldugunu saniyor.
Ayrica bu lafin uzerine artik o is olacak olsa da olmaz... beni kuzenine oneren adamla hic isim olmaz

liseden beri hayatına hiç giren olmamismi ben olsam yeni denizlere yelken acarim konu aile kurmaksa Geçmis Geçmiste kalsın her haliyle karşı taraf faydalanmaktan başkanı amacı yok.

Çocuktada ne hırs varmış
Senelerce içinde tutmuş
Zamanında çok üzülmüştür kesin
Bende olsam istemem .zamanında beni istememiş başkasını tercih etmiş biri şimdi gelmiş beni istiyor istemezdim valla ...

Ablaniz nasil koyduysa ona iyi beklemis bu lafi demek icin. Bir daha bir araya geldiklerinde hani kuzeninle tanistiracaktin nerde kuzenin desin.

Zira blof de yapsa ciddi de dese kuzenini karıştırmaz bir insan.. karistirmamali........

Ki lafindan hala olgunlasmadigi belli kuzeni karistirmak nedir yaaa genelde kuzenim mesaj atti diye söylenir yaaa nedir bu kuzenlerin cektikleri. Birde alttan alttan gercekten o yaslarda bekar kuzeni varmiymis ablan arastirsin belkide yoktur

Ablan bir inat ugruna kuzenle evlenmez umarim... ne kuzenden nede o x'ten cacik cikmaz ablana

abla hak etmiş. adamın içine oturmuş yıllarca bunun lafını sokmayı beklemiş kim bilir daha neleri atmıştır içine uğraşılmaz

Aafahajaja yalniz X kisisi iyi yapmis. Tam benlik hareket. Ben de yapardimAdamin icine akrep kadini kacmis

Erkekler geç olgunlaşır kabul fakat bence kadınlardan da bazıları geç olgunlaşır ablanız da bu kategoride bence biraz daha beklemeli zira lisede olgun erkeklerden hoşlanıyorum lafı ergence ve yaşına uygun fakat 29 yasında bunu söylediği erkeğe olsada yesek şimdi deyince yutmayacağını ve karşıdaki kişinin madem öyle o yok bu var bunu yermisin dediğinin analizini yapamıyorsa ablanız gerçekten biraz daha beklesin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…