Neyse ne.. Siz de ölmesini isteyen bencil bir kardeşsiniz. Kendinize mi baksanız?Bekarken de böyleydi bencil biri çıkarları için herkesi satan
Neyse ne.. Siz de ölmesini isteyen bencil bir kardeşsiniz. Kendinize mi baksanız?
Başına gelmeyen rahat konuşuyor herhalde.
Sınanmadığınız mevzunun masumu mu oldunuz?
Ablanız hasta bunu kabul edin, yaptığınız şeyin onun sizin zor zamanınızda size sırt çevirmiş olmaktan bir gram farkı yok bunu da anlayın.
Şuan bu kadar kötü olduğunuz insan kadar siz de kötüsünüz.
Herkesin yaşamaya hakkı vardır. Ölmesini dilemeniz çok hastalıklı bir düşünce kabullenin.
Yok ablaya saydirmaktan hastalığı kabullenemiyor. Üç posttur anlatamıyorum.
Senide etiketleyeyim. Annem bana o kadar kotu seyler yasattiki doğum ve lohusaligimda onu asla affetmeyecegim. Konu ortaligi karistirmak olunca aklı bin turlu calisir ama internet paketini degistirmesi gerekiyosa kendisi halledemez. Ugrasmak istemiyosan uzak durz baska yapacak biseyin yokHemde hep kötülük yaparken çıkarına gelince hiç hastalıklı davranmıyor
Konu kendi ayakları üzerinde durmak, konu insanlara fayda sağlamak olunca hasta nedense
Takıldığım tek nokta bu denli ruh hastalığı bulunan biri ne iş yapabilir ki? Orayı da alt üst eder. Çıkmasa dahi çıkarılır. Bence şuan ilk odaklanilacak şey onun çalışmasından ve ölmesini beklemekten ziyade çok iyi bir psikolojik ve psikiyatrik tedavi görmesi
Psikiyatra götürün. Ve temasta olun. Kişilik bozukluğu mu vasi ihtiyacı var mı? Tedavi ile düzelir mi? Doktoru ile konuştunuz mu? Bak tekrar anlatıyorum. Babanı yer, sürekli mal biriktirir. Depremde çıkar gider. Zengin koca peşinde dolaşır sizden aldığı parayla. Aaa uyanık derim.Psikolojik tedavi gördürüyoruz hep sonuç olmuyor dayısı da böyle genetik olabilir
İnanın benim yerimde olsanız öldürmeye bile teşebbüs ederdiniz
Benim annem goldun ablasının farkli versiyonu. Tek farki Evliliginde kotu seylwr yasadigi icin erkek milletinden nefret eder. Ablası kendi rizasiyla ilac kullanmazsa bisey yapamazlar. Bide donem donem kendi kafalarina gore ilaci birakiyolar.
Senide etiketleyeyim. Annem bana o kadar kotu seyler yasattiki doğum ve lohusaligimda onu asla affetmeyecegim. Konu ortaligi karistirmak olunca aklı bin turlu calisir ama internet paketini degistirmesi gerekiyosa kendisi halledemez. Ugrasmak istemiyosan uzak durz baska yapacak biseyin yok
Allah babanıza yardım etsin.Sizde yaşarsanız görürsünüz anca empati kurmanızı beklemiyorum
Saydırmaktan algılayamıyor konu sahibi ne yazık ki.Psikiyatra götürün. Ve temasta olun. Kişilik bozukluğu mu vasi ihtiyacı var mı? Tedavi ile düzelir mi? Doktoru ile konuştunuz mu? Bak tekrar anlatıyorum. Babanı yer, sürekli mal biriktirir. Depremde çıkar gider. Zengin koca peşinde dolaşır sizden aldığı parayla. Aaa uyanık derim.
Ama kendine verdiği zararı görmüyor musunuz? Size verdiğinden daha büyük.
Psikiyatra götürün. Ve temasta olun. Kişilik bozukluğu mu vasi ihtiyacı var mı? Tedavi ile düzelir mi? Doktoru ile konuştunuz mu? Bak tekrar anlatıyorum. Babanı yer, sürekli mal biriktirir. Depremde çıkar gider. Zengin koca peşinde dolaşır sizden aldığı parayla. Aaa uyanık derim.
Ama kendine verdiği zararı görmüyor musunuz? Size verdiğinden daha büyük.
Onun ölmesini istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Saf kötülük bu da.Kötülük diye bir şey var arkadaşlar. Her şeyi psikolojiye hastalığa bağlamayın bence. Velev ki psikolojik sıkıntı olsun hasta iyileşmek istemezse verdiğiniz ilaçlar sadece uyuşturur hiçbir işe de yaramaz. Psikoloji de zaten sadistlere, sosyopatlara iyi kılıf oldu vallahi. Kol kanat geren babanız olduğu sürece sizin elinizden bir şey gelmez. Sadece para falan vermeyip bir yere kadar yok sayabilirsiniz. Şöyle bir söz var ne kadar doğruymuş: ölüsü olan bir gün, delisi olan her gün ağlar. Allah dayanma gücü versin size. Ablaniza da hidayet. İnşallah bir aydınlanma falan yaşar da düzelir
Boşanalı ne kadar oldu?Çok şükür cocuğu yok. Diyoruz anlamıyor.
Babam ölünce ne yapacaksın sokakta kalırsın diyorum olsun diyor
Allah babanıza yardım etsin.
İki evladı da kötü kalpli..
Yazık.
Her insan ne yaşadığını kendi bilir. Üst perdeden ahkam kesmek çok kolay diyorum ben de.Onun ölmesini istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Saf kötülük bu da.
Kaç tane doktora götürdük kardeşimi. Yok teşhis yok. Biri tembel ve ahlaksız dedi... Her şeye bir hastalık yok gerçekten. Pisliğin teki rıza baba olay bu...Kötülük diye bir şey var arkadaşlar. Her şeyi psikolojiye hastalığa bağlamayın bence. Velev ki psikolojik sıkıntı olsun hasta iyileşmek istemezse verdiğiniz ilaçlar sadece uyuşturur hiçbir işe de yaramaz. Psikoloji de zaten sadistlere, sosyopatlara iyi kılıf oldu vallahi. Kol kanat geren babanız olduğu sürece sizin elinizden bir şey gelmez. Sadece para falan vermeyip bir yere kadar yok sayabilirsiniz. Şöyle bir söz var ne kadar doğruymuş: ölüsü olan bir gün, delisi olan her gün ağlar. Allah dayanma gücü versin size. Ablaniza da hidayet. İnşallah bir aydınlanma falan yaşar da düzelir.
Kötülük diye bir şey var arkadaşlar. Her şeyi psikolojiye hastalığa bağlamayın bence. Velev ki psikolojik sıkıntı olsun hasta iyileşmek istemezse verdiğiniz ilaçlar sadece uyuşturur hiçbir işe de yaramaz. Psikoloji de zaten sadistlere, sosyopatlara iyi kılıf oldu vallahi. Kol kanat geren babanız olduğu sürece sizin elinizden bir şey gelmez. Sadece para falan vermeyip bir yere kadar yok sayabilirsiniz. Şöyle bir söz var ne kadar doğruymuş: ölüsü olan bir gün, delisi olan her gün ağlar. Allah dayanma gücü versin size. Ablaniza da hidayet. İnşallah bir aydınlanma falan yaşar da düzelir.
Artık canlarına tak etmiş. Kadın ailesine depremde bile yardım etmemiş. O hengameyi görseydiniz bu nasıl bir vicdan derdiniz. Bunu bir veryansın olarak görüyorum ben. Tabiki ölse acısını yine ailesi çekecek.Allah babanıza yardım etsin.
İki evladı da kötü kalpli..
Yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?