- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Ama çocukları benim evimde çok mutlular huzurlular, ve ben onlar için bişeyler yaptığımda kendimi iyi hissediyorum. Ama ablama artık aynı yazdığın gibi davranmam gerekiyor farkındayım. Çünkü bana kendimi değersiz hissettirdi, Yeğenlerim için çok üzgünümSize nasil davraniyorsa sizde oyle davranin geldiginde kahve ikram edin ve birazda olsa mesafenizi koyun zor olacak kardes ama mesafe herzaman iyidir en azindan can skmaz
Ama çocukları benim evimde çok mutlular huzurlular, ve ben onlar için bişeyler yaptığımda kendimi iyi hissediyorum. Ama ablama artık aynı yazdığın gibi davranmam gerekiyor farkındayım. Çünkü bana kendimi değersiz hissettirdi, Yeğenlerim için çok üzgünüm
Zaten bu meseleleri cocuklara yansitmamak gerek onlarla nasilsanz oyle olun onlarin bi kabahati yok veya ablanizi karsiniza alip konusun belki bseyler duzelir icindekileri dökün sizde rahatlarsinz
Evet annem babamda ister istemez ayrım yapmış oluyorlar, şakayla karışık bi ara e diğer evi kiraya veriyorsunuz onun kirasını ben alayım dedim annem istersen al ben senin durumun iyi diye teklifte bulunmadım dedi, onun durumu iyi değil diyorValla anneniz babanız sadece ve sürekli onlara bakıyor artırıp onlara veriyorsa evlat için de ayrım yapıyorlar. Onların kesmesi lazım herşeyi
Dışardan gelen para tatlıdır ses ederler mi hiç. Hoş değil tavırları.
Kırılmakta haklısın. Sende öyle davran
Yaaaa hizmet etmesinemi kıyamazdın? O annemde yer içer ve bulaşık dahi yıkamaz düşünnn. Keşke benim ablam sen olsaydınne biliyim ben bir ablayim kiyamam bacim bana hizmet etsin
Oldugum yerde ona is yaptirmam
Senin abla kolayin yolunu bulmuş benim annem olsa 3 gun yemek yedirmez derki bana ne gidin calidio cabalayin bakin evinize:)
Hakkida dogrusu
Anneniz garip sekilde genis tebrik ederim
Size gelince acikca kırgın oldugunuzu anlatin
Evet annem babamda ister istemez ayrım yapmış oluyorlar, şakayla karışık bi ara e diğer evi kiraya veriyorsunuz onun kirasını ben alayım dedim annem istersen al ben senin durumun iyi diye teklifte bulunmadım dedi, onun durumu iyi değil diyor
Yani ablam kocasından yada kocası ablamdan utanmıyorlarmıdır? Hergün beleş ye iç akşama kumara git gel sabah kahvaltıya anneme git yıllardır kısır döngü.
Ahhh işte olayın içinde olsaydın anlardın, sonuçta a'dan z'ye anlatmadım. Ateş düştüğü yeri yakar diyeyim bari. Allahım size yaşatmasın cnm, yorumun için teşekkürler.Allah askina nasil aile baglariniz var ya. Kardesim bana gelse ne isterse alir yer icer yasar. Ikram etmem. Sorarim istedign bisey var mi diye yok derse guzelleme yapmam.
Yani kusura bakmayinda ablam bana kahveden abska bir sey ikram etmedi diye gücenmek bana asiri asiri sacma geliyor.
Ha bu kumar olayi ana babayi somurme orda yatip kalkma zaten sizlik mevzu degil. Anneniz rahatsiz degilse yapilacak pek bisey yok.
Bu arada annem şeker hastası herşeyine koşuyor, aman ele güne rezil olmayalım diyor, çok üzülüyor şekeri yükseliyor insülin kullanıyor, hergün arıyor beni ablamı dert yanıyor, bu streslerden dolayı Allah korusun bişey olursa ben ister istemez ablamı sorumlu tutacam. Ne yapacağımı bilmiyorumAllah askina nasil aile baglariniz var ya. Kardesim bana gelse ne isterse alir yer icer yasar. Ikram etmem. Sorarim istedign bisey var mi diye yok derse guzelleme yapmam.
Yani kusura bakmayinda ablam bana kahveden abska bir sey ikram etmedi diye gücenmek bana asiri asiri sacma geliyor.
Ha bu kumar olayi ana babayi somurme orda yatip kalkma zaten sizlik mevzu degil. Anneniz rahatsiz degilse yapilacak pek bisey yok.
Aslında durumuda yok değil, kumara gitmeseler, iyi durumları. Ya benim maksadım yeme içmede değil bu, ama böyle hiçbişey yapmıyor önemsemiyor gibi yüzüde gülmüyor, bana geldiğinde cin gibi. Annemde bişey pişse kocası orda yoksa ilk kocasına ayırıyor. Olaya baksan çingene gibi ama bizde çingenelikte yok. Sonuçta o benimle aynı kanda. Neden böyle yaaaaaaGüzel yaptığı bir şey yok mu en basitinden kek mesela ayyy abla canım çekti senin şu kekinden yapsamda yesek falan desen...Malesef ablanız kendini acındırmaya alışmış maddi durumuda kötüyse hep yardim bekliyor.Bence yavaş yavaş ima edin hele şu kumar işi ne ya daha büyük bela açmasın size güvenip ...
Evet canım zaten bende kumar olayına çok takılıyorum, annem babam öyle kumar oynadıklarını bilmiyor, bende söyleyemem, annem şeker hastasıBen ablna karşı duygularından çok kumara çok takıldım yani kumar içki bunlar bütün kötülüklerin basi..Aileniz onların kumara para yaptırdığını biliyolar torunlarının öyle anne baba yanında büyümesine nasıl izin veriyolar ve Allah göstermesin o kumar yüzünden aileninde başı yanar...sende kalbinden nasıl davranmak gerekiyorsa öyle davran yüzüne gülüp içindende kızgın olma
Ne diyeyim Allah hidayet versin inşallah .Evet canım zaten bende kumar olayına çok takılıyorum, annem babam öyle kumar oynadıklarını bilmiyor, bende söyleyemem, annem şeker hastası
Erkek Kardeşimin geçen ay düğünü vardı ve toplamda 200 TL taktı kardeşime(şu an bunu yazarken utanıyorum) ama düğün gecesi kumara gitti ve orda kumarhanede çalışan kasadaki kız arkadaşımı aradım ve sordum kayıplarını normalde yasaktır bilgi vermesi ama söyledi 2600 küsür kaybetmiş. Yani kardeşine 200 başka yere 2600. Bunu kimseye söyleyemedim.
:)kizkardesim baskasinin ablasi olmam fikrine deli olur:)Yaaaa hizmet etmesinemi kıyamazdın? O annemde yer içer ve bulaşık dahi yıkamaz düşünnn. Keşke benim ablam sen olsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?