Ablamın habersiz davranışı

Ablanın yaptığı saçma da bence madem ablan da tanıyor ablanı da alıp sen gidelim demeliydim yalnız kalmak ise mesele kaldı ki cenazede yalnız olsanız ne olacak neticede orada sohbet çay yok ki altı üstü bi yarim saat durabilirdiniz. Keşke gitseydiniz ben olsam çok kırılır hayatımdan çıkarırdım sizi

regl olunca kirlenmiş, toplumdan dışlanılması gereken yaratıklara dönüşmüyoruz, Allah’a her zaman sığınabilir dua edebilirsiniz bu nasıl cümleler, daha çok okuyup ufkunuzu genişletin, erkekler böyle diyor diye biz öyle olmuyoruz.
Diğer konuda da bilgisiz olduğunuz için hata yapmışsınız, tabiki de gitmeniz destek olmanız bir kenarıda desteğinizi gösterip beklemeniz gerekirdi, en önde cenaze namazında saf tutmayacaktınız sonuçta. Hata yapmışsınız.
Ablanızdaki de işgüzarlık, çok boş herhalde sevgilide yok anlaşılan, boşluktan sizin ilişkinize sarmış

Eski sevgilimden dayımın cenazesine gelmedi diye ayrilmistim. Aylarca yalvardı izah etti mantikliydi yinede hiç bir şey kabul edilemezdi. Düşünceniz çok saçma. Şuan derdiniz bu olmsmaliydi

Back
X